Şimdi Ara

Beyleeeer Toparlanin Artik.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30kya giren kaderdaşlarim. Birakin artik TIP mevzusunu. Ezberle geç bize gore degil. Bize algoritma lazim matematik lazim. Klavye sesleriyle orgazm olmamis lazim. Bilgisayari televizyona baglayip,ışiklari kapatip, misirlarimizi patlattiktan sonra MIT derslerini izlememiz lazim. Yabanci dili bulbul gibi şakimamiz, proje ustune proje yapmamiz lazim. Haydi Takim Toparlaaan!!"CENG TÜRKÜN DÜĞÜNÜDÜR!!!"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ahhaha ya hocam sen geçen ceng beni yorar diyordun gaza gelmeye mi çalışıyorsun?

• Kanka inanilmaz derecede rekabetci bir insanim. 4 sene sonra aciktan liseye basladim.0 dan ogrenince her seyi biraz yoruldum. Gecen seneye gore 9-13k arasi bir sey geliyordu. Hayatim boyunca TIP s.ksen okumam diyordum herkese ama nedense sinavdan sonra yorgun hissettim kendimi. Rekabeti,yipranmayi birakip TIP okusam sadece sinifi gecmeye oynarim. Maasi da dolgun yazilimi da hobi olarak yaparim diyordum da. Biraz once nedense 4 sene once liseye tekrardan baslarkenki öz güven geldi bir anda. Benden doktor olmazdi zaten awk. Hemsire konulu film ceker atilirdim meslekten. O yuzden siralamanin 30k gelmesi hic etkilemedi moralimi. Valla daha mutlu oldum awk. Kaydirma yapmisim zaten tyt matematikte 4 soru. 2 soru bile kaydirmasan 1.lik kontenjanindan TIP giderdim. Şu an bile TIP gelebilir ama yazmayacam tercihlere.

• Abimle de konustum biraz once. "TIP nereden çikti oglum,sen bilgisayar muh. İcin baslamadin mi tekrardan liseye?" Dedi. Kendime geldim. Yarindan itibaren yarim kalan ingilizce calismalarina devam baba

• kyrie2 kullanıcısına yanıt
    Bilader şimdi yalandan süslu sozlerle konusmaya gerek yok. Ben dobra adamim. Hemsirelerin de doktorlarin nasil pesinde kostugumu bilirim. E simdi ben de azman bir insanim genetik miras galiba. O yuzden bize gore degil babus.

• Hocam sen bosver universiteyi felan direkt zornocu ol

• social network izleyip gubarmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bosuna tartisiyoruz beyler
    12 yıl önce açıldı
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kyrie2 kullanıcısına yanıt
    Zornoculuk sektor pek gelismedi ulkemizde.Ama Allah nasip ederse bir zorno sitesi kurucam. Burada da reklamini yaparim zaten. Zorno siteleri şu an insanlarin taleplerini karsilayamiyor. Ozellikle bazi kategorilerde altyazili bulmak neredeyse imkansiz. Şu ingilizceyi bir sökeyim,work&travella da amerikaya gidip işi yerinde bir inceleyeceğim. Allahin da izniyle oyle bir site kuracagim ki gökyüzü artik mavi değil "BEMBEYAZ" olacak

• Allahım izni inayetiyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.