beyler burnumun tam ustunde sivilce çıktı 20 gündür orda :D nasıl geçircem şimdide morardı ne oldu kene mi ısırdı
Ben ucu çıkınca direk patlatıyorum, yara filan kalır diyorlar fakat şu ana kadar hiç öyle bir olay olmadı, olmazda inşallah
quote:Orijinalden alıntı: Slender- Ben ucu çıkınca direk patlatıyorum, yara filan kalır diyorlar fakat şu ana kadar hiç öyle bir olay olmadı, olmazda inşallah Nick ve avatara bakınca bile ürküyorum
quote:Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam quote:Orijinalden alıntı: Slender- Ben ucu çıkınca direk patlatıyorum, yara filan kalır diyorlar fakat şu ana kadar hiç öyle bir olay olmadı, olmazda inşallah Nick ve avatara bakınca bile ürküyorum Donanımcıları ellemiyorum kardeş rahat ol
quote:Orijinalden alıntı: Slender- quote:Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam quote:Orijinalden alıntı: Slender- Ben ucu çıkınca direk patlatıyorum, yara filan kalır diyorlar fakat şu ana kadar hiç öyle bir olay olmadı, olmazda inşallah Nick ve avatara bakınca bile ürküyorum Donanımcıları ellemiyorum kardeş rahat ol
quote:Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam quote:Orijinalden alıntı: Slender- quote:Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam quote:Orijinalden alıntı: Slender- Ben ucu çıkınca direk patlatıyorum, yara filan kalır diyorlar fakat şu ana kadar hiç öyle bir olay olmadı, olmazda inşallah Nick ve avatara bakınca bile ürküyorum Donanımcıları ellemiyorum kardeş rahat ol