Şimdi Ara

BEYKENT-İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beykent üniversitesi inşaat mühendisliği düşünüyorum
    samsundan istanbula geleceğim
    yüzde yüz burslu
    beykent hakkında bilgisi olan yardımcı olsun
    ve beykent mühendislikte nasıl ?

• Mezunları burger kingde kasiyerlik yapıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezunları mezun olur olmaz nasa'da 20.000 avro mayışla işe alıyorlar

• bence mühendislik yazma. 4 yıl derslerle sınavlarla boğuşacaksın, okul bitecek Lys'ye çalışır gibi kpss'ye çalışacaksın. Artık devlet de fazla adam almıyor. Özel sektörde odtü boğaziçi bilkent mezunlarını saymazsak yeni mezun mühendis maaşları 1200-1300 TL civarında. Üstelik inşaat mühendisliğinde genelde cumartesi çalışma vardır.
  • Beykentte okuyacağına hiç okuma daha iyi

• Hocam beykentte okuyacagina samsunda oku daha yararlı olur bence

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    meslek lisesiyim inşaat bölümü statik alanıyım bu yüzden inşaat mühendisliğini istiyorum
    mühendislik yazmimde ne yazim ?
    mimarlık?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    inşaat mühendisliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısakürek K kullanıcısına yanıt
    neden hocam beykent bu kadar kötümü üstelik 1997 de kurulmuş bir üniversite benle yaşıt
  • kardeş ne istersen yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 21 Nisan 2015; 22:36:02 >
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    bu ne demek şimdi
    adam gibi yorum istedik yapmicaksan fazlalık etme
  • Konu geçmiş ama belki arayan birine faydam olur.
    Ben Tercih listemdeki yanlışlıkla düştüm Beykente.1.olarak girdim.
    Beykentin Rektörü İtünün eski rektörü.Böyle olunca kimi hocayı gönülle kimisini başka şekilde geitrmiş ve Bu hocalar nasıl itüde eğitim veriyorsa burdada veriyor.TerciDerslerde çan var.Ama Yatarak geçerim deme o işler öyle olmuyor.İtüde okuyan bir abiyle aynı yurttaydık.Ve gereksiz çalıştırıyorlar.Bizim programle çizdiğimizi usta olduğumuzu eski usül büyük kağıda çiziyorlar.Yok Fransızların 1100-1300 arası tarihi yok Onların kültür dersi ...İtü odtü bilkent gibi yerler mühendisten çok diğerlerinden farklı mühendis yetiştirmek istiyor.Daha kültürlü daha elit insan yetiştirmek gayreti var.Misalen Beykentte bal yersin;İtüde Çiçek.
    Ayazağadan yana çok sıkıntı olabilir.Yeni yerlerin kirası pahalı yurdu pahalı.Herhangibir eve geçim dersen 30yıllık sobalı evler.Zaten öğrenciyide sevmiyorlar.Ulaşımı zor 41e ama sanırsın metrobüs.
    Birde Mühendislikle alakası olmayan ve beykentin hepsini sarmış bir burnu havadalık biri bencillik bir sahtelik...Çoğu kişi geliyor dersini görüyor gidiyor sosyallik 0.0=0 yan yana gezen birilerinide görürsen okulda tanışmış okulda "oo naber" sohbetinden öteye gitmeyen bir muhabbet.Birde babası yok filan inşaatcının oğlu yok şu markanın sahibi denilen çocuklar var onların etrafındada bir pervane grup var.Ders sayısı ve günlere dağılımdan dolayı dostluk ve arkadaşlık gelişmiyor. Şu haftasonu dershaneye gidersin 1 ay geçmeden kurlar değişirde kimseyi adam akıllı tanıyamadan bambaşka insanların arasına girersin ya.İşte öyle.Ama buna rağmen kafadan sakat profların olmayışı .Rektörün tüm okula hakim olması ve aktifliği üniversiteyi 10adım ileriye götürüyor.
    500 puanda yapsamda İstanbulda Gideceğim iki fakülte var Biri mef biri beykent.
    Mef yeni olmasına rağmen Profesörlerini Harvarddan Cambridgeden getirmesi onu Türkiyede 1 numaraya taşır.Yeni üniversite diye çekinmeyin sakın.Giden tanıdığım var çok seviyor.Tabi Kampüs yok bu tip üniversitelerde.
    Şahsi görüşlerim tabi bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: combin

Konu geçmiş ama belki arayan birine faydam olur.
    Ben Tercih listemdeki yanlışlıkla düştüm Beykente.1.olarak girdim.
    Beykentin Rektörü İtünün eski rektörü.Böyle olunca kimi hocayı gönülle kimisini başka şekilde geitrmiş ve Bu hocalar nasıl itüde eğitim veriyorsa burdada veriyor.TerciDerslerde çan var.Ama Yatarak geçerim deme o işler öyle olmuyor.İtüde okuyan bir abiyle aynı yurttaydık.Ve gereksiz çalıştırıyorlar.Bizim programle çizdiğimizi usta olduğumuzu eski usül büyük kağıda çiziyorlar.Yok Fransızların 1100-1300 arası tarihi yok Onların kültür dersi ...İtü odtü bilkent gibi yerler mühendisten çok diğerlerinden farklı mühendis yetiştirmek istiyor.Daha kültürlü daha elit insan yetiştirmek gayreti var.Misalen Beykentte bal yersin;İtüde Çiçek.
    Ayazağadan yana çok sıkıntı olabilir.Yeni yerlerin kirası pahalı yurdu pahalı.Herhangibir eve geçim dersen 30yıllık sobalı evler.Zaten öğrenciyide sevmiyorlar.Ulaşımı zor 41e ama sanırsın metrobüs.
    Birde Mühendislikle alakası olmayan ve beykentin hepsini sarmış bir burnu havadalık biri bencillik bir sahtelik...Çoğu kişi geliyor dersini görüyor gidiyor sosyallik 0.0=0 yan yana gezen birilerinide görürsen okulda tanışmış okulda "oo naber" sohbetinden öteye gitmeyen bir muhabbet.Birde babası yok filan inşaatcının oğlu yok şu markanın sahibi denilen çocuklar var onların etrafındada bir pervane grup var.Ders sayısı ve günlere dağılımdan dolayı dostluk ve arkadaşlık gelişmiyor. Şu haftasonu dershaneye gidersin 1 ay geçmeden kurlar değişirde kimseyi adam akıllı tanıyamadan bambaşka insanların arasına girersin ya.İşte öyle.Ama buna rağmen kafadan sakat profların olmayışı .Rektörün tüm okula hakim olması ve aktifliği üniversiteyi 10adım ileriye götürüyor.
    500 puanda yapsamda İstanbulda Gideceğim iki fakülte var Biri mef biri beykent.
    Mef yeni olmasına rağmen Profesörlerini Harvarddan Cambridgeden getirmesi onu Türkiyede 1 numaraya taşır.Yeni üniversite diye çekinmeyin sakın.Giden tanıdığım var çok seviyor.Tabi Kampüs yok bu tip üniversitelerde.
    Şahsi görüşlerim tabi bunlar.

vazgeçtim ben beykenttende mühendisliktente fakat yazın için yinede teşekkürler
    kıbrısa mimarlığa giderim sanırım veya olmadı yine kıbrıs inş müh.
    bu arada imzandaki bütün araçlar senin mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.