Şimdi Ara

Beyin yakan youtube kanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki yaşındaki çocuklar bile artık bu videoları izliyor, anne babalarının ellerine tutuşturduğu telefonlardan. Abartmıyorum çocuk daha konuşmayı bilmiyor sırf yaramazlık yapmasın diye eline youtube'dan video açıp tutuşturuyorlar telefonu ve ilginç bir şekilde çocuk çıtı çıkmadan kitlenip izliyor.

10 saniye dayanamadım beynim yandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 20 Ocak 2019; 20:58:58 >

• Benim forumda bununla ilgili yazım vardı kaldırmışlar.
    Salih reis , prenses elif, oyuncak dünyam, vs. Vs. Bunlara derhal RTÜK tarafından müdahale edilmesi gerek hatta geç bile kalındı, ayrıca ebevynlere varsa arka plandaki ajanslara/prodüksiyona para ve hapis cezasının yanında çocukların psikolojik durumu gözden geçirilmeli diye yazdım ama kaldırmışlar.
    Bu konuda uçar herhalde.

Yav bir açın bakın Salih reisin yüklediği videolarına hepsi viral reklam almış videolar.
    Geçen Türkiye'deki YouTube kanallarının abone/izlenme sayılarına baktım . Çoğu sözde çocuklara yönelik içerik üretiyor. Halbuki geleceğimizin beynini yıkıyorlar.

https://socialblade.com/youtube/top/country/tr
  • 7.2 biraz fazla gibi geldi.

Ama normaldir, ne kadar izlenme o kadar para hocam nesi garip?
  • buyuyunce bu çocukların halini merak ediyorum
  • şu zamana kadar youtube'dan maks. 2-3 milyon lira kazanmıştır oyuncak sponsorlarından gelen parayı katmıyorum ordan geliyorsa doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 18 Ocak 2019; 16:6:29 >
  • Benim forumda bununla ilgili yazım vardı kaldırmışlar.
    Salih reis , prenses elif, oyuncak dünyam, vs. Vs. Bunlara derhal RTÜK tarafından müdahale edilmesi gerek hatta geç bile kalındı, ayrıca ebevynlere varsa arka plandaki ajanslara/prodüksiyona para ve hapis cezasının yanında çocukların psikolojik durumu gözden geçirilmeli diye yazdım ama kaldırmışlar.
    Bu konuda uçar herhalde.

Yav bir açın bakın Salih reisin yüklediği videolarına hepsi viral reklam almış videolar.
    Geçen Türkiye'deki YouTube kanallarının abone/izlenme sayılarına baktım . Çoğu sözde çocuklara yönelik içerik üretiyor. Halbuki geleceğimizin beynini yıkıyorlar.

socialblade.com
    Top 250 YouTubers Channels in Turkey - Socialblade YouTube Stats | YouTube Statistics
    https://socialblade.com/youtube/top/country/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 18 Ocak 2019; 16:23:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mal oldu çocuklar mal. hepsinin elinde tablet aval aval bakıyorlar ekrana saatlerce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİZİK YOUTUBE KANAL ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Tamirci youtube kanalları?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herşey dahil kanalının sahibiyle konuştum 2 kanalı ve toplam 4.5 milyon abonesiyle ayda 80.000 kazanıyormuş.

• İlk videodaki jel umarım yetişkinlerin eline geçmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Akşam akşam haykırıdım
  • Güldürüyorum baya milleti de azcık da şu youtube kanalıma abone olsanız beni de güldürseniz 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herhalde seninde beynin yıkanmış hahahah 2 milyon üyeli kanal 7 milyon kazanıyor bunu inanarak yazman sende sanırım atari başında büyümüşsün şuanki nesilden farkın yok gibi sadece biraz daha olgunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jquair -- 19 Ocak 2019; 3:17:0 >
  • Millet çocuk yapıyor bakmıyor ki onlarda da hata var.

• Adamlar sistemin bugunu bulmuslar

• Eskiden ergenler birilerini ünlü eder para kazandırırdi. İnternet kullaniminda ki yaş ortalamasi daha da düştü şimdi 3-9 yaş grubu çocuklar youtube'da birilerine çok deli para kazandiriyorlar. Tv'den , tabletten acip sabahtan aksama kadar izliyolar.

Geçen salih reyiz diye bi kanal gördüm youtube'da, şok oldum. Zaten görüyodum bu kişileri önceden sacma sapan videolar çekiyolardi, şimdi villa'da falan oturuyolar sağlam vurgu yapmişlar youtube'dan. 300-400 milyon izlenen videolari var, toplam 5.5 milyar falan izlenmisler. Eskiden justin bieber'ın , rihanna'nın klipleri bu kadar izlenirdi. Yüzlerce milyon izlenmeleri akıl almaz bir şey. Ve böyle çok kanal var.

Ve bana kalirsa bu kanallar çocuklarin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor. Sürekli bi oyuncak reklami, sürekli cocuklari tüketime ve para harcatmaya teşvik ediyolar. Çocuk haliyle özeniyor ve sürekli istiyor.

Bazı kanallar sadece çocuğunu cekiyo, bence bunlara ceza verilmeli. Resmen çocuğu caliştiriyolar, üzerinden para kazaniyolar. Youtube iyice tımarhaneye döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Milyon diyo hala hahahaha

• tv görüyorsunuz tecavüz taciz kaçırılma öldürme işkence artık insanlar korkuyor veriyo eline tablet i çıkarıyor balkon a izle izle sağa sola bak tmm işte alsana çocuk büyütme
  • Kazançları bu kadar astronomik degil abartılıyor

• steganography kullanıcısına yanıt
    Rtukun umrunda olsa once tvdeki survivor , yemek programlari gibi beyin curutucu seylere mudahale ederlerdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.