< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 20 Ocak 2019; 20:58:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 20 Ocak 2019; 20:58:58 > |
Benim forumda bununla ilgili yazım vardı kaldırmışlar.
Salih reis , prenses elif, oyuncak dünyam, vs. Vs. Bunlara derhal RTÜK tarafından müdahale edilmesi gerek hatta geç bile kalındı, ayrıca ebevynlere varsa arka plandaki ajanslara/prodüksiyona para ve hapis cezasının yanında çocukların psikolojik durumu gözden geçirilmeli diye yazdım ama kaldırmışlar. Bu konuda uçar herhalde. Yav bir açın bakın Salih reisin yüklediği videolarına hepsi viral reklam almış videolar. Geçen Türkiye'deki YouTube kanallarının abone/izlenme sayılarına baktım . Çoğu sözde çocuklara yönelik içerik üretiyor. Halbuki geleceğimizin beynini yıkıyorlar. https://socialblade.com/youtube/top/country/tr |
mal oldu çocuklar mal. hepsinin elinde tablet aval aval bakıyorlar ekrana saatlerce
|
şu zamana kadar youtube'dan maks. 2-3 milyon lira kazanmıştır oyuncak sponsorlarından gelen parayı katmıyorum ordan geliyorsa doğrudur
|
İlk videodaki jel umarım yetişkinlerin eline geçmez
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 18 Ocak 2019; 16:6:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 18 Ocak 2019; 16:23:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jquair -- 19 Ocak 2019; 3:17:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|