Geçen gün bir rüya gördüm. Bunun netten ne anlama geldiğine bakmak gibi bir surette bulunmadım ki zaten inanmıyorum da. Rüyam şuydu: bir kaykay gibi bir şey var. Yavaş gidio ve yerden yükseklikte uçuo. Hayal meyal hatırlıyorum pek hızlı gitmiyordu. Beynim de bunu daha önce yapmış gibi, rüyayı daha önceden varmış gibi sanıyordu. Yani sanki daha önceden ben buna bindim ve uçtum bu gerçek bir olay gibi. Bu olay bilinçaltının doğruyu kabul etmemesi mi?
Bir soru daha var. O Snowboard tahtası gibi olan şeyi eve getiriyorum. Kapıdan çıkarken aklıma onun altında ne var diye bakmak gelio. Aslında altında ne var diye değil de, bakıyorum altına işte. Beyaz 2 tanecik var biri önünde diğeri altında. O anda aklıma " yerçekimini ihlal edip uçabilen bi snowboard tahtası " geliyor. Ki bu yerçekimini etkisiz bırakan bir şey var ama sanırım bu kadar küçültülerek yapılamaz.
Asıl soru: snowboard tahtasının neden yapıldığını öğrendiğim anda rüya bitti. Beyin doğru bir cevap buldu ve rüyayı sonlandırdı mı ? Ya da ben onun nedenini anladığım anda - yani yerçekemini etkisiz bırakıp uçabilen bir şey olduğunu - mantıklı geldiği için beyin rüyayı durdurdu. Gibi bir şey geliyo aklıma ama. Saçma mı yoksa teorik olarak olabilir mi ?