Şimdi Ara

Beyin tomografisi. Önemli.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sosyal guvencem yok. İki gündür bi sağ bi sol burnum hafif kanadı oyle şarıl şarıl kan akmadı burnumdan sadece içinde kanadı yani burnumdan sızmadı. Hafif baş ağrısıda olunca bi kontrol ettirmek istiyorum. Ancak sosyal guvencem yok devlet hastanelerinde tomografi sırası beklemek istemiyorum.

Özel hastanede beyin tomografisi ücreti nekadar ? Onceden çektiren felan varmı acaba ? muayne ve testler nekadara maal olur ?

• bu sorunun cevabını burada bilen çıkar mı ki?

Devletin 70 YTL'ye çektiği beyin tomografisi özelde 750 YTL'yi buluyor. Bir çok özel hastane ise Sosyal Güvenlik Kurumları'na bağlı hastalardan ya hiç ücret farkı almıyor ya da cüz'i bir ücretle yetiniyor. // 2009 tarihli bir konu, para biriminden de anlıyacağın üzere ytl yani eski, bak her ilde medical park var 444 44 84 hep te numaraları aynı ara bi sor,

ufak bi sızıda hemen şüphelenmek ne kadar doğru bilmiyorum, benimde bir kaç gün evvel epey kanadı bir kaç kez hem de.. ama hastane öyle bir halde ki ! ege de olanlar bilir, gitmek istemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

bu sorunun cevabını burada bilen çıkar mı ki?

Devletin 70 YTL'ye çektiği beyin tomografisi özelde 750 YTL'yi buluyor. Bir çok özel hastane ise Sosyal Güvenlik Kurumları'na bağlı hastalardan ya hiç ücret farkı almıyor ya da cüz'i bir ücretle yetiniyor. // 2009 tarihli bir konu, para biriminden de anlıyacağın üzere ytl yani eski, bak her ilde medical park var 444 44 84 hep te numaraları aynı ara bi sor,

ufak bi sızıda hemen şüphelenmek ne kadar doğru bilmiyorum, benimde bir kaç gün evvel epey kanadı bir kaç kez hem de.. ama hastane öyle bir halde ki ! ege de olanlar bilir, gitmek istemiyorum..

Hocam simdi iki gün boyunca olunca korkuyor insan. Gerçi geçen senede 1-2 kere oluk oluk kanamıstı çatlak felanmı var diyorum ama ozaman bas donmesi olmamıstı. Tüm hastalıklar evlerden uzak olsun valla

• Kardeşim, burundan kan gelmesinden evvel.. sarı bir sıvı gelmesinden kork.. kanama çok anormal bir şey değil, daha çok kılcallar çatlar çeşitli sebeplerle.. ki seninkide böyle az gelmiş, beyinle alakalı bir şey olsa azıcık kanamaz :) güneşten sıkıntıdan darbeden veya herhangibir sebepten olabilir.. ama türk toplumu biraz ihmalkar, ihmal etmemek gerek aile hekimine bi görünebilirsin.. o sana tavsiye verir,

Amin diyeceğim de, Tüm hastalıkların evden uzak olması imposibble :) sen kendine dikkat etmeye çalış, bağışıklığını güçlendir.. grip öksürük baş ağrısı felan normal şeyler :)

yarın bi doktora git ;) en azından muayene ol.. durumunu da anlat belki fikir verebilirler
  • Sıkıntı ve stres var bu aralar hocam dediğin gibi ondanda olabilir. Doktorada gitmeden rahatlamaz içim bi gidelim bakalım artık tomografi isterlerse çektircez bi şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Sıkıntı ve stres var bu aralar hocam dediğin gibi ondanda olabilir. Doktorada gitmeden rahatlamaz içim bi gidelim bakalım artık tomografi isterlerse çektircez bi şekilde.

Doktorlar burun kanamasına hemen tomografi isteği yapmaz Özel bi hastanede çektirebilirsin dediğin gibi.
    Not: Benim çalıştığım hastanede yapmıyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsychoticInfIuence -- 30 Eylül 2011; 22:36:08 >
  • medikalpark hastanesinde sosyal güvencesi yoksa 600 den aşağı değil.... bilginize...

diğer hastanelerde özellikle acıbadım, amerikan hastanelerinde aşağı yukarı 1500 tl kadar belki fazladır...

Evet burun kanamasına TOMOGRAFİ istenir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 600 mü ? 1500 mü ? Ölelim daha iyi yahu devlet hastanesinde ucuzdur mutlaka ama orası 3-4 ay sonraya sallıyor.
  • kardeş geçmiş olsun öncelikle herkes atıp tutuyor işin aslını bizzat ben yaşadım anlatayım hemen bayramın 2. günü motor kazası geçirdim tomografi gerekti 15 tl ye beyin cerrahına muayene parası bayıldım,55 tl de tomografiye..kısacası kahrolsun sigortasızlık..durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

kardeş geçmiş olsun öncelikle herkes atıp tutuyor işin aslını bizzat ben yaşadım anlatayım hemen bayramın 2. günü motor kazası geçirdim tomografi gerekti 15 tl ye beyin cerrahına muayene parası bayıldım,55 tl de tomografiye..kısacası kahrolsun sigortasızlık..durum bu.

ne diyorsun kim atıp tutuyor! ben radyoloji kliniğinde çalışıyorum...

Çektirdiğin yerdeki cihaz heralde 25 yıllıktır!
  • Hocam tartışmaya gerek yok. Bikaç gün daha bekliyeceğim tekrar kanama olursa gideceğim artık yapçak bişey yok.
  • Baş ağrısını önemsememezlik etmeyin.1 hafta boyunca başım ağrıyordu, beyin kanaması çıktı.Sakın ihmal etmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.