Şimdi Ara

BEYCE DÖNER'DE 1,5 PORSİYON İSKENDER VEYA DÖNER MENÜ VE 1 ADET İÇECEK 7,50 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metehan_bera

hakikaten ; İkea da olan neydi öyle... 1 TL ye ne sosisli yemiş, ne içecekler içmiştik)))))

Ucuz ama tadı çok kötü bence. İnsan içine turşu patates falan bişeyler atar öyle kuru kuru veriyor adamlar.
    Ayrıcı konusu gemiş diye söylüyorum ikea sucuk ekmek satmaya da başlamış. Biraz daha pahalıydı ama sosisliden daha güzel en azından tadı.
  • Cevahir'deki fırsattan yararlandım ben de 3-4 kez gayet iyiydi. İlgililer, döneri pek beğenmemiştim ama o beğendi yemiştim gayet iyiydi. Bence kaçırmayın.
  • Bugun iskender + kunefe yedim hizmet on numara urun on numara aksam 6 tane daha alicam yetisebilirsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında almayı düşünüyorum ama oraya gidince fırsattan alındığını ima etme durumlarından dolayı çekincem var... bazı arkadaşlar yukarda bahsetmiş... haliyle insan rahatsız olur...
  • Evet arkadaşlar, dün gittim forumda denedim kuponlarla. Önce girişte şef var ( cevahirdeki şef gelmiş bu arada, gideceğim biraz burayı toparlayıp dedi ) ona hemen direk iki adet 1.5 sipariş ettim , tepsimi aldım, teneke kolamı aldım, baharatları ekledim. Kasaya geçtim dönerler geldi. Kuponları kağıda yazmıştım görevli kzıa verdim, yakala.co kuponları çıkardı pos cihazından. Olay bu kadar. Yani illa ben fırsattan geldim demenize gerek yok. Gerçi ben 6 - 7 defadır gidiyorum ondan rahattım :D

İskenderi tavsiye eerim arkadaşlar, döner menü yerine iskender daha lezzetli, bol tereyağlı istiyorum ben genelde. Doymazsam ekstra pide istiyorum veriyorlar. Lezzet göreceli birşey ben beğeniyorum, Hizmetleri de gayet iyi bence.

Redclub ve avatajix ile beraber 7 TL ye geldi.

Bu arada normal fiyatları, 1.5 iskender : 15 TL - kola 3 Tl civarı...

Ben bu tarz fırsatları destekliyorum arkadaşlar. Daha önceki mesajımda belirtmiştim istanbul forumda yine bir dönerci daha var HD döner ; fiyatlarda 1-2 TL indirme girmiş hemen :) Rrkabet iyidir, bize faydası var...

BEYCE DÖNER'DE 1,5 PORSİYON İSKENDER VEYA DÖNER MENÜ VE 1 ADET İÇECEK 7,50 TL!  BEYCE DÖNER'DE 1,5 PORSİYON İSKENDER VEYA DÖNER MENÜ VE 1 ADET İÇECEK 7,50 TL!  BEYCE DÖNER'DE 1,5 PORSİYON İSKENDER VEYA DÖNER MENÜ VE 1 ADET İÇECEK 7,50 TL!

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerxz

hd iskenderde sadece bir koladan 4buçuk lira alıyorlar çünkü.

Aynen insanları kazıklamanın farklı bir yöntemi. Aslında bu avm'lerde zabıta gibi bir kuruluş gelip bakacak. Kardeşim bu teneke kola alış fiyatı ile satış fiyatı arasındaki fark niye %600 fazla diyecek. Vatandaşı istediği gibi yoluyorlar..

Hatta bu HD döner masaya bardak su bırakıyor siz istemeden ; ondan da 1.5 TL falan para kesiyor çaktırmadan. fişinizi kontrol edin.

Bu kafayla esnaflık yapıp nasıl büyük büyük yerlerde mağaza açıyorlar anlamış değilim. Bizim millet biraz isyankar olsa, almasa yemese içmese tepkisini koysa bak nasıl normale satıyorlar...
  • Oraya gitmisken kunefe yememek olmaz. Cevahir'deki firsatlara kunefe de dahildi. Tadi gayet guzeldi, tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezil bir yer. hiç beğenmed,m. 4 kupon almıştım 2 tanesini dün eşimle kullandık. adamlarda bize yönelik değil. parasıyla alanlara karşı da sorumsuz, saygısız, garip bir tavır var. sırf fırsat diye yedik ama normalde forumda en son yemek yiyeceğim yerdir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

quote:

Orijinalden alıntı: sonerxz

hd iskenderde sadece bir koladan 4buçuk lira alıyorlar çünkü.

Aynen insanları kazıklamanın farklı bir yöntemi. Aslında bu avm'lerde zabıta gibi bir kuruluş gelip bakacak. Kardeşim bu teneke kola alış fiyatı ile satış fiyatı arasındaki fark niye %600 fazla diyecek. Vatandaşı istediği gibi yoluyorlar..

Hatta bu HD döner masaya bardak su bırakıyor siz istemeden ; ondan da 1.5 TL falan para kesiyor çaktırmadan. fişinizi kontrol edin.

Bu kafayla esnaflık yapıp nasıl büyük büyük yerlerde mağaza açıyorlar anlamış değilim. Bizim millet biraz isyankar olsa, almasa yemese içmese tepkisini koysa bak nasıl normale satıyorlar...

avrupa da filan oturma parası alınıyor önemli yerlerde, burda tabi biizm millete hayatta ödetemezsin o parayı bu yüzden içeceğe yiyeceğe katıyorlar...

yani kebap yemek istesem belki 2 ayran 2 kola içmek isterim ama bizim stilde daha az yiyoruz ve zevk alamıyoruz...

belki 2-3 lira oturma parası filan her firma ayarlasa kolayıda 1.5 lira yapsın bu sefer en azından 4-5 kişi yemeğe gittiğimizde çok daha hesaplı olacaktır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.