Şimdi Ara

Beyaz Spor Ayakkabı Boyamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
19.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün barçından ayakkabı alırken spor ayakkabı boyaları gördüm bir tane beyaz alayım dedim boya şu:

Beyaz bi ayakkabımı boyayayım dedim ama kenarından başlayınca beceremiyorum gibi geldi bıraktım.Kullanan varmı bu tarz boyaları hangi yöntemle boyuyorsunuz normal ayakkabı boyar gibi değil anlaşılan.Ayakkabının daha gideri var boyayacaz derken çöp etmeyelim.

• Abicim merhaba, benimde zamanında beyaz ayakkabılarım vardı.Annem demişti, 'sen beyaz ayakkabıyı kullanmayını bilmiyon, bari siyah al kirli olduğu görünmesin' demişti.Beyaz ayakkabı, farklı bir şıklığı olsa da, Kullanması da önemli.

Ayakkabıların boya katmanları var.Boyanın derinliği var.Bi tonu var.Sana önerim, Kundura dışında, boyamaya kalkma.

Onun yerine, Spor ayakkabı temizleme bezi al.

Bende yeni ayakkabı aldım.Bakalım, bez ise bez bu sefer temiz kullanmaya özen göstereceğim inş. 228 tl verdik :(

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73351834&p=1#73351834

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pis kullanmak değil aslında iyi kullanırım da boyayıp yeni gibi olma fikri kulağa hoş geliyor.Kullanıp memnun kalanlar var ama mesele nasıl uygulanacağında, daire çizerek ya da düz, bastırarak bastırmayarak vs.
  • Neyse bi şekilde boyadım.Konuya denk gelenlere yardımcı olsun: boyayı boyanacak yüzeye iyice bastırıp çıkan boyaları daire çizerek etrafa dağıtıp kurumaya bırakın.Bir.kat daha sürecekseniz iyice kurutup silin ve öyle sürün.Ve şunu söyleyebilirim ki güzel boyarsanız yeni gibi parlıyor.Bazı yerleri iyi bazı yerleri biraz daha kötü boyamışım acemilik işte ama güzel boyanan yerler çok hoş duruyor.Özellikle ayakkabı şu tarz tabana sahip ise:

Beyaz taban kısmı yeni gibi oluyor tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 31 Mart 2013; 20:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.