Şimdi Ara

Beyaz samsung galaxy s 2 için en uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 güne telpa garantili beyaz samsung galaxy s 2 alıcam. En uygun fiyat nerede , önericeğinz nereler olur? Şimdiden teşekkürler.

• valla bugun vatanda 1500 liraydı. yarın devam edermi bilemem
  • beyazı var mıydı acaba biliyo musun?
  • yok hep siyah
  • MediaMarkt'larda beyazı bulunuyor diye biliyorum, ancak fiyatından tam emin değilim, sitesindede yazmıyor, ara bir sor istersen.
  • media markt ı aradım ama telefonda fiyat bilgisi veremıyolarmıs
  • bugün media markt dan 1750 TL ye aldım yanında da bi cep telefonu hediye ettiler cift sim kartı alan :)). Çok teşekkür ederim yardımlarınz için
  • Hayırlı olsun.
  • çok teşekkür ederm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanyildiz

bugün media markt dan 1750 TL ye aldım yanında da bi cep telefonu hediye ettiler cift sim kartı alan :)). Çok teşekkür ederim yardımlarınz için

o kampanya ne zamana kadar devam ediyormus? Onumuzdeki cumartesi de ben alacagim buyuk ihtimalle.
  • hiç bi bilgim yok açıkçası. İsterseniz yarın telefonla arayıp bi sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanyildiz

bugün media markt dan 1750 TL ye aldım yanında da bi cep telefonu hediye ettiler cift sim kartı alan :)). Çok teşekkür ederim yardımlarınz için

Hayırlı olsun. Beyaz olanından aldınız sanırım. ısınma ile ilgili bir şikayetiniz var mı?
  • çok teşekkürler, evet beyaz olan modelinden aldım. Bugün tüm gün kullandım öyle aşırı bir ısınma dikkatimi çekmedi yalnız iphone 4 e göre şarjı çok az gidiyo gibime geldi
  • peki bu ürünü yurt dışından getirenlerden alsak çok sıkıntı yaşarmıyız garanti şartmı çünki 1.500 tl verebilcek durumda değilim yurt dışından getirenlerden alsam çok pişman olurmuyum?
  • Yanında hediye ettikleri telefonun modeli ne??

Teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanbaba1

Yanında hediye ettikleri telefonun modeli ne??

Teşekkür ederim...

tam olarak hatırlamıyorm ama markası ng idi. Çift sim kart ozellikli bir telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.