bugün media markt dan 1750 TL ye aldım yanında da bi cep telefonu hediye ettiler cift sim kartı alan :)). Çok teşekkür ederim yardımlarınz için
Hayırlı olsun.
çok teşekkür ederm
quote:
Orijinalden alıntı: alicanyildiz
bugün media markt dan 1750 TL ye aldım yanında da bi cep telefonu hediye ettiler cift sim kartı alan :)). Çok teşekkür ederim yardımlarınz için
o kampanya ne zamana kadar devam ediyormus? Onumuzdeki cumartesi de ben alacagim buyuk ihtimalle.
hiç bi bilgim yok açıkçası. İsterseniz yarın telefonla arayıp bi sorun
quote:
Orijinalden alıntı: alicanyildiz
Hayırlı olsun. Beyaz olanından aldınız sanırım. ısınma ile ilgili bir şikayetiniz var mı?
çok teşekkürler, evet beyaz olan modelinden aldım. Bugün tüm gün kullandım öyle aşırı bir ısınma dikkatimi çekmedi yalnız iphone 4 e göre şarjı çok az gidiyo gibime geldi
peki bu ürünü yurt dışından getirenlerden alsak çok sıkıntı yaşarmıyız garanti şartmı çünki 1.500 tl verebilcek durumda değilim yurt dışından getirenlerden alsam çok pişman olurmuyum?
Yanında hediye ettikleri telefonun modeli ne??
Teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: emrecanbaba1
Yanında hediye ettikleri telefonun modeli ne??
Teşekkür ederim...
tam olarak hatırlamıyorm ama markası ng idi. Çift sim kart ozellikli bir telefon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme