tezgahtada biri pelerin anahtarı diye avazı çıktığı kadar bağırıyodu
Cafeden bi arkadaş bigun geldi bize şunları dedi:
Dün bi cicigi kekledim pelerin anahtarını 10milyona aldım. Muhahah nasıl ama amma enayiler var pelerin anahtarını 10m e satıyorlar die.
Göster bakim şu anahtarı dedim, delosta satılan leader key :P
Arkadaşa gerçekleri anlatınca morardı
bi kere o delosta bi kadın var inn yanında orda satılıyor 1,5m mi neydi.hatta bazıları alıyor senin gibi, kekleri bulucuz die pahalıya satıyorlar
böyleleri var cafede ark o anahtarın aynısını veletin tekine pelerin anahtarı diye satmıştı 999mden
quote:
Orjinalden alıntı: devilstorm
böyleleri var cafede ark o anahtarın aynısını veletin tekine pelerin anahtarı diye satmıştı 999mden
bu kadarda sallanmaz
Bu topic ilk açıldığında verdiğim cevap seni tatmin etmedi galiba?Tekrar yazmak istemiyorum çünkü bir çocuk için değceğini sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: hhb
quote:
Orjinalden alıntı: devilstorm
bu kadarda sallanmaz
eger cafedekiler oyun hakkında sadece dupeyi biliyolarsa(eski patchlerde bahsediyorum)öyle bi alıyolarki bu itemleri...ankarada kızılaydaki bi cafeydi adını hatırlamıyorum sakarya caddesi civarındaydı
adam yazmis belki birileri yalan soyledi ona oda aha buldum bisiy resmini koyim demistir :)
ustune gitmeyin bu kadar yapmis bi yanlis ama cocuk sun bebeksin gibi sozler insanlari kirar.
konuyu tamami ile okudum ve Akadasa gercek cevabi veren 1 kisi yok
Arkadasim leader car Key neye yarar ? nerelerde kullanilir yazayim sende ogren diger bu konuya sana cocuk diyip yanlis yazanlarda ogrensin .
Castle siege War savasinda , yani bildigimiz ABYYS Kalesi savasinda Clanlar Delos bolumune girer ve kalenin icerisinde artifact vardir , bu artifacti hangi Clan daha once kirarsa çkeserse) kale onun olur ve abys in bulundugu kale icerisindeki NPC lerden yapilan satislar ve TP ucretleri dahil olmakla Ares serverinda kale sahibi olan Clana ortalama haftada 2 trilyon a yakin para odenir çyani krallik hikaye onemli olan kale sahibi olmak)
bu key ise bu savasta Clan leaderlerinin kullanilmasi icin vardir lakin Clan leaderleri bunu kullaninca öyle top atar filan gibi olmazlar. herhangi bir fiziksel zarar veremezler kimseye .
catapult key ile assasinler ve mageler diger keyler ile diger makine tarzlarina Dônusup Clan leader ide leader car key e donusur ve Clanindaki kendi member (uyeleri) ne HP basabilir bu leader car key ile ama donusmeyen normal bir mage assas veya warrior a basamaz . yani bunu kullanan clan leaderi tipki bir priest gorevi gorur herhangi bir tusa basmaz cok buyuk bir ucak gorunumunde olur.
anlatim bozuklugu olabilir anlamayan varsa yarin sabah bakar daha saglikli bir sekilde yazarim malul su an baya saat gec oldu :)