Bildirim
Beyaz Lamba Zararlımıdır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bence tam tersi uykuyu getiren normal ampul ama zararlı olan tasarruf ampulu acayip göz alıyor _____________________________ Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. -
3 kuruş dediğin %70 tasarruf kardeş _____________________________ -
Beyaz ışık evi fakir gösterir sarı ışık görünüm açısından daha iyi. (Tabii ki bunlar benim şahsi görüşlerim) _____________________________ 
-
Odam Sarı Işıklı Ve Hiçgüzel değil bence :) _____________________________ 
"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
-
Sar ışıkı insana yaşama sevinci veriyor resmen beyaz ışıklı bir yerden çıktıktan sonra. Psikolojik oalrak bu kadar etkileyecekse sarı bence her türlü. _____________________________ ▲ Hell aint a bad place. Hell is a from here to eternity
▲ ▲ Huehuehuehuehuehuehuehuehue like a brazilian Jiji
Can't u? Cruel Moon Bring The End -
Alışkanlığa göre değişir bence, beyaz ışıktan sarı ışıklı odaya girince gözlerimi alıyor.
_____________________________ Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way... -
Sarı ışık kendimi Orta Çağ'da hissettiriyor. _____________________________ Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir. -
Tasarruf ampullerinin gün ışığı verenleri de var. En sağlıklı ışık; gün ışığına en yakın olan ışıktır.
Beyaz gözleri yorar ve yazın sinek, böcek ne varsa toplar._____________________________ -
Tasarruflu ampuller için kanser riski de var diyolardı bi ara. _____________________________ Bilmek yetmez, uygulamalıyız
İstemek yetmez, yapmalıyız -
beyaz karanlık geliyorsa biraz daha kuvvetlilerinden al.
ben beyazı daha çok seviyorum. oturma odasında falan sarı ne öyle. balkonda olsa bi şey demem balkon rengi sarıdır :p_____________________________ İki parmağının ucunu gözüne koy. Bir şey görebiliyor musun dünyadan? Sen göremiyorsun diye bu alem yok değildir. -
Bizim evde tüm ışıklar beyaz hiç sarı yok
Hatta odama en parlak beyazı aldım
1
Benzer içerikler
- sessiz ortamda karın guruldaması çözümü
- kredi kartı borcunu ödediğim halde borç gözüküyor
- çelik kapı nasıl açılır
- hastane wifi şifreleri
- ferhat gürler hipnoz yorumlar
- guinness rekorlar kitabı oku
- deprem bildirimi uygulaması
- dünyanın en büyük vinci
- p**** video
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler