Şimdi Ara

BEYAZ HOLOJEN FAR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
3
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, araç 2013 polo mercek yok. Aracıma xenon gibi gözüken tamamen beyaz, sarı olmayan etkili güçlü ışığı olan piyasanın en kaliteli uzun ömürlü far tavsiyesi istiyorum. Uzunları şimşek etkili led takıcam ancak kısalarda insanların gözünü rahatsız etmemesi için holojen düşünüyorum. Forumlarda gezdim çok fazla tavsiye var ancak hep eski tarihler olduğu için yeni çıkan teknolojisi güçlü olan far olup olmadığını bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremnv -- 31 Mart 2019; 0:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım, bu işlerle çok ilgilenmiş biri olarak söylüyorum. Çok fazla denemeler yaptım. Turkiyede tanınmış marka diye bir şey yok. Hepsi çinden geliyor. Çinden getirdiklerini turkiyede 2-3 katına satiliyor. Led ampuller kullanılan chip, soğutma sistemi ,şu geçirmezlik ip68 gibi özelliklere gore fiyatları değişir. Pardon en önemli özelliği unuttum canbus olup olmamasına gore dr fiyatı değişir. Canbus lu bir led ampul almalısın. Yoksa arac ariza lambasını yakar. Ali express de 100 tl yede led var 400 tl yede. Ali express deki 100 tl lik canbus lu led turkiyede 400 tl civari. Halojen philips ekstreme vision alırsın. Keşke bu paraya led alsaydım dersin. Neyse tüm bilgileri verdim. Kafana gore takil
  • Beyaz halojen yok. En pahalı osram phillips ürünlerini de alsan beyaz değiller. Açık.sati gibi bir şey oluyorlar. Göz falan aldığı yok. Burada ki boş beleş muhabbetleri takma. Güzel kaliteli bir çipli led kısalardan tak

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Yorumun için tesekkur ederim. Peki hangi marka model önerirsin uzun ömürlük açısından? Ve bu ledler hem uzun hem kısa olanları varmış tek ledle ikisinide yapıyormuş bu doğru mu?

• Yanlış. Sadece h4 farlar hem kısa hem uzun kullanılır. Sizin arac benim aracıma benzer olduğu icin yardımcı olabilirim. Uzun farların h15 ise çift ledli olur. Drl olarak kullanılır. Yani gündüz fari ve uzun olarak. Aracının tam model paket bilgilerini yazarsan sana aliexpress den güzel çipli led tavsiye ederim. Benimkileri de resimlerini atayım bak

2013 polo 1.2 tdi trendline modeli ancak ben türkiyeden bilindik marka almak istiyorum. İkinci olarak merceksiz ledlerde halojene göre yolu daha kötü gösteriyomuş görüş mesafesi düşüyormuş. Bu dogru mu? Aynı zamanda led ile beraber beyaz holojen tavsiyesi de yaparsanız cok sevinirim.

• Keremnv K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, bu işlerle çok ilgilenmiş biri olarak söylüyorum. Çok fazla denemeler yaptım. Turkiyede tanınmış marka diye bir şey yok. Hepsi çinden geliyor. Çinden getirdiklerini turkiyede 2-3 katına satiliyor. Led ampuller kullanılan chip, soğutma sistemi ,şu geçirmezlik ip68 gibi özelliklere gore fiyatları değişir. Pardon en önemli özelliği unuttum canbus olup olmamasına gore dr fiyatı değişir. Canbus lu bir led ampul almalısın. Yoksa arac ariza lambasını yakar. Ali express de 100 tl yede led var 400 tl yede. Ali express deki 100 tl lik canbus lu led turkiyede 400 tl civari. Halojen philips ekstreme vision alırsın. Keşke bu paraya led alsaydım dersin. Neyse tüm bilgileri verdim. Kafana gore takil

Bu arada led in olusu bile halojenden iyidir. Led in tek kötü yönü yağmurlu havalarda görüşün düşmesidir. Forumda yazılan boş muhabbetlere takılma. Adam kullanmamış sadece tahmini yorum yapiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    307'ye xenon tip far ampul
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çok daha iyi anladım teşekkür ederim. Uzun kısa park olarak hangi ledleri tavsiye edersin? Sonrasında kapı eşiğinim altına da led takmayı düşünüyorum. Tavsiyelerini bekliyorum.

• Sizin.hem kısa hemde uzun farınız h7 dogrumudur ?

Kısa h7 evet ama uzunları tam bilmiyorum forumlarda da bulamadım

• H7 icin bunu tavsiye ederim. Hem sorunsuz hemde fiyatı uygun hemde canbus ariza lambasi yakmaz.sari olan modeli tetcih edin

TRY 83.72 33%OFF | HLXG Mini Canbus H4 luces H7 LED Uzak Araba Far 12 V 10000LM H3 H1 H11 9005 HB3 9006 HB4 h8 4300 K 6000 K 8000 K Ampul Aksesuarları
    aliexpress.com
    US $10.48 35% OFF|HLXG Mini Canbus lampada H4 H7 LED Car Headlight 12V 10000LM 4300K 6000K 8000K Lamp H3 H1 9005 HB3 9006 HB4 H8 H11 light Bulb-in Car Headlight Bulbs(LED) from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://dhbr.co/bsCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 31 Mart 2019; 3:11:26 >

Park lambasi icin bunu tercih edin. Ben hem mavisi hemde beyazından 1 er çift aldim. Inanılmaz kaliteli

TRY 22.34 21%OFF | W5W ampul T10 LED 4014 30 SMD Lens ampul 194 168 Led Canbus hiçbir hata araba LED işık gümrükleme işık kubbe ışık DC 12 V LED lamba 2 adet
    aliexpress.com
    US $3.48 30% OFF|W5W Bulb T10 LED 4014 30 SMD Lens Bulb 194 168 Led Canbus No Error Car LED Light Clearance light Dome Light DC 12V LED Lamp 2pcs-in Signal Lamp from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://dhbr.co/bsCF

Çok tesekkürler

Tavan lambaları icin de bunları tercih edin. Cok kaliteliler. 10 adet

TRY 22.51 19%OFF | 10 pcs T10 LED Canbus 194 W5W Ampuller 4014 SMD 15 LED Ampuller Beyaz hatasız araç Oto Kama İç Işık Dome harita Gövde Lamba 12 V
    aliexpress.com
    US $4.25 13% OFF|10pcs T10 W5W 194 LED Canbus Bulbs 4014 SMD 15 LED Bulbs White Error Free Car Auto Wedge Interior Light Dome Map Trunk Lamp 12V-in Signal Lamp from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://dhbr.co/bsCG

• Kapı altı lambalarına ben sıcak bakmıyorum. Hem uyduruk hem de hat çekilmesi lazim. Boş iş yani. Uzun far ampulunuzu öğrendikten sonra yazarsınız arastiririz

• Beyaz ışık için bu kadar yorulmayın. Bixenon uygulaması yaptırmadan hem sağlıklı bir ışık hem de uzun ömürlü bir uygulama yapamazsınız. Mercek taktirmaniz şart. Aksi halde güçlü ışık koyarsanız karşı sürücüleri kör edersiniz sürekli selektöre maruz kalırsınız. Düşük ışıkta zaten önünüzü göremezsiniz. Halojen için tasarlanmış reflektore ne takarsanız takın düzgün kesme çizgisi yakalayamazsiniz. Fiyatlar uygun düşünürseniz sizi birilerine yönlendirebilirim.

• beyaz halojen yok hocam. zamanında çok denedim. osram'da aldım photon'da. hiçbiri beyaz ışık veremiyor.

beyaz ışığı en iyi veren şey led'dir veya gerçek ksenon. kaliteli bir led alın, göz almayan. memnun kalırsınız.
  • PowerHazard kullanıcısına yanıt
    Onu düşündüm ancak vw poloların farları açılmıyor ısıtarak da keserek de cok zor acılsa bile ya cama zarar veriyo ya da tekrar yapıstırıldıgında eskisi gibi yalıtımlı olmuyor yoksa direk mercek yaptırcaktım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

H7 icin bunu tavsiye ederim. Hem sorunsuz hemde fiyatı uygun hemde canbus ariza lambasi yakmaz.sari olan modeli tetcih edin

TRY 83.72 33%OFF | HLXG Mini Canbus H4 luces H7 LED Uzak Araba Far 12 V 10000LM H3 H1 H11 9005 HB3 9006 HB4 h8 4300 K 6000 K 8000 K Ampul Aksesuarları
    http://dhbr.co/bsCE
    4300k en idaliydi değil mi yanlış hatırlamıyorsam
    Ledler göz alıyor kafanıza göre yorum yapmayın. Mercek yok olduğu gibi dağılıp rahatsız ediyor insanları.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.