Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 beyaz galaxy s2 Türkiye cihazı 800TL Satın Al 16 Ekim 2012 15:49 1 1 beyaz galaxy s2 Türkiye cihazı 800TL Cihazı 3-4 ay önce doğubanktan 2.el olarak satın aldım. Cihaz Türkiye başarı çıkışlı. Garanti süresini bilmiyorum faturası mevcut değil. Başarıya da telefonla ulaşamıyorum. Hiçbir telefona cevap vermiyor. Cihazda soyulmalar mevcuttur. Resimlerde çekilmiştir . Çerçevedeki krom kaplı plastik bölgelerde Soyulmalar vardır. Kutusu garanti belgesi şarjı vardır.kulaklığı siyahtır. Arkadaşımın s2 sinden çıkan kulaklıkla deiştirmiştim. Beyaz kulaklık çabuk kirleniyor diye. İGO yazılımının olduğu microsd kart yoktur onu başka telefonda kullanıyorum. Sadece kutusu vardır sd kartın :) Cihazda 2000mah orjinal samsung pil vardır. Arka kapakta kalın olanla deiştirilmiştir. Pil daha kalın olduğu için kendi kapağı kapanmıyor. Kullanımında , cihazda hiçbir sorun bulunmamaktadır. ekranda çizik yoktur. Büyük ihtimalle garantisi de 1 yıldan fazla var fakat başarıya gitme şansım malesef yok. İş yerinden çıkıp oraya gidemem. Fiyatı da garantisiz cihazlar ayarında tutmaya çalıştım. En azından kayıt derdi yok. Paralel ithalat olarak düşünebilirsiniz. galaxy s3 ile takas olabilir. iphone 4 ile takas olabilir. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 15 Pro 256GB Samsung Galaxy S23 128GB satıldı Microsoft Surface Tablet Bilgisayar i5 6300u
istanbul ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 15 Pro 256GB Samsung Galaxy S23 128GB satıldı Microsoft Surface Tablet Bilgisayar i5 6300u
pm attım ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 15 Pro 256GB Samsung Galaxy S23 128GB satıldı Microsoft Surface Tablet Bilgisayar i5 6300u