Şimdi Ara

beyaz galaxy s2 Türkiye cihazı 800TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 beyaz galaxy s2 Türkiye cihazı 800TL
    Cihazı 3-4 ay önce doğubanktan 2.el olarak satın aldım. Cihaz Türkiye başarı çıkışlı. Garanti süresini bilmiyorum faturası mevcut değil. Başarıya da telefonla ulaşamıyorum. Hiçbir telefona cevap vermiyor. Cihazda soyulmalar mevcuttur. Resimlerde çekilmiştir . Çerçevedeki krom kaplı plastik bölgelerde Soyulmalar vardır. Kutusu garanti belgesi şarjı vardır.kulaklığı siyahtır. Arkadaşımın s2 sinden çıkan kulaklıkla deiştirmiştim. Beyaz kulaklık çabuk kirleniyor diye. İGO yazılımının olduğu microsd kart yoktur onu başka telefonda kullanıyorum. Sadece kutusu vardır sd kartın :)
    Cihazda 2000mah orjinal samsung pil vardır. Arka kapakta kalın olanla deiştirilmiştir. Pil daha kalın olduğu için kendi kapağı kapanmıyor.
    Kullanımında , cihazda hiçbir sorun bulunmamaktadır. ekranda çizik yoktur. Büyük ihtimalle garantisi de 1 yıldan fazla var fakat başarıya gitme şansım malesef yok. İş yerinden çıkıp oraya gidemem. Fiyatı da garantisiz cihazlar ayarında tutmaya çalıştım. En azından kayıt derdi yok. Paralel ithalat olarak düşünebilirsiniz.

galaxy s3 ile takas olabilir.
    iphone 4 ile takas olabilir.

Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Şehir neresi?
  • istanbul

• Semt neresi?
  • pm attım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.