< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Aralık 2020; 2:19:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam aslında emsal karar olsa THH başvurusu ile ilgili uğraşacağım ama neredeyse 3 haftadır bekliyorum tamir için. Fırının garantisi bitti bu arada. Bana da sıfır fiyatın 100 TL aşağısında komik bir fiyat teklif ettiler. Fırınım hotpoint ve hotpoint Türkiyeden çekildiği için teknik servis hizmetini Vestel veriyor. Hotpoint marka beyaz eşyası olupta bozulanın işi çok zor bu dönem maalesef. İkame ürün olarak Vestel önerdiler. Tamir ettirmeyi deneyeceğim başka bir servisten destek alarak ya da maalesef yeni bir fırın alacağız durum budur. Aslında 10 yıl süresince yedek parça tedariği sağlamak zorunda firma ama nasıl çözüm bulunabilir bilmiyorum. Çok teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral1905 -- 25 Aralık 2020; 2:27:43 > |
|
|
Nasıl bir çözüm buldunuz acaba? Bizim de beyaz eşyalar lanet olsun ki Hotpoint. Fırın bozuldu, şimdi 16 gündür parça bekliyoruz Vestel'den. Yasal süre dolana kadar yedek parça gelmezse THH ye başvurayım diyorum. Siz çözümü nasıl yaptınız merak ettim. |
|
Hocam başka bir teknik servisten destek aldım bozuk parçanın ne olduğunu öğrenip kendim netten tedarik ettim ve o servise montajını yaptırdım şuan kullanıyorum fırını. Benim tedarik edip tamir ettirdiğim fırını vestel servisi nasıl tamir edemiyor bu sorunu çözemiyor bilmiyorum (!). THH ile uğraşmak istemedim hocam süreç uzun olabilir ve fırın sürekli kullanılan bir eşya olduğu için. Ancak çözemeseydim problemi başvuru yapardım. Biraz geç bir cevap oldu kusura bakmayın. Umarım çözüm bulmuşsunuzdur. @MegaWolt38 |
|
Parça şartel imiş, 25 gün bekledik bulamadılar, İtalya'dan istemişler orada da yokmuş nasıl oluyorsa. Ben de kanundaki beyaz eşyadaki 10 yıllık kullanım ömrü hakkımı kullanarak THH'ye başvurdum. Bu hafta içi sonuçlanacakmış, şikayet heyette görüşülüyor bilgisi aldım kaymakamlıktan. E-devlette karar çıktı yazıyordu ama henüz çıkmamış. Eğer olumlu sonuçlanırsa emsal olması için buradan paylaşacağım. Olmazsa da artık başka bir şekilde tamir ettireceğim. Köydeki evde Simfer midi fırın vardı, onu getirdim 3-4 aydır onu kullanıyoruz ihtiyaç olduğunda. Bakalım ben de merakla bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 13 Mart 2022; 0:34:43 > |
|
Tekrar geçmiş olsun benim de aynı arıza idi sanırım aşağıdaki linkteki parça değişti. Araştırdım, temin ettim, başka servise taktırdım. Aynı hikaye aynı süreç aynen benimde başımdan geçti, tüketici hakları konusunda maalesef istenilen düzeye gelemedik henüz, bu mağduriyetler hoş değil ve koskoca firmalara yakışmıyor. |
|
araro diye bir motor firmasından 2023 yılında elekirikli scoter almıştık kaza yapıldı 6 aydır parça bekliyoruz serviste fabrikada parça yokmuş sözde firmayı nasıl sıkıştırıp yaptırabiliriz bilginiz varmı acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueLogic -- 21 Haziran 2025; 19:16:58 > |
|