Şimdi Ara

Beyaz Eşya Tavsiyesi (Buzdolabı,Çamaşır-Bulaşık Makinesi ve Ankenstre Set)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta görüldüğü üzere, Buzdolabı, Bulaşık ve Çamaşır Makinesi, Ankestre Set tavsiyesi sizden rica ediyorum.

Öncelikle düşüncelerimi belirtmek istiyorum.

Kendi araştırmalarıma göre, kafamda bir kaç model ve marka belirlendi. Bunun üzerinden aklımdaki tip ve tarz olarak yardımcı olmanızı ve yeni tavsiyeler var ise belirtmenizi isterim.

Buzdolabı

Öncelikle buzdolabı kriterim Mutfak uyumluluğu sebebiyle Gri Renk, A+ veya üzeri enerji tasarufu, sessizlik önemli boyu XL olabilir. Yerimin ölçüleri Boy:183cm En: 80cm

1-) LG GR-M762GSHW
    2-)Vestel BZE-XL3403 XE NF
    3-)Bosch KDN56AI32N
    4-)Samsung RT53H6395SL/TR

Çamaşır Makinesi

Burada renk beyaz olabilir tabi enerji tasarufu ve en az 7 kg olması benim için daha iyi olur. Birde sorum olacak, Kurutmalı Çamaşır Makineleri hakkında düşünceleriniz neler? Herhangi bir sorun oluşur mu? Negatif yönleri var mıdır?
    Bunda araştırdıktan sonraki düşüncelerim;

1-)LG F14A7FDS
    2-)Bosch WAQ20480TR
    3-)Siemens WM12S765T
    4-)Samsung WW90H5200EW/AH

Bulaşık Makinesi

Bulaşık makinesinde renk tekrar gri istiyoruz. Fazla program olmasına gerek yok temel kullanılacak programlar olması yeterli gibime geliyor ( sonuçta yarım dolulukta yıkama, eko yıkama, v.s gibi sık kullanılanlar olsun yeter)

1-)LG D1452LF
    2-)Siemens SN26M884TR
    3-)AEG F65712M0P
    4-)Profilo BM6481MG
    5-)Samsung DW60H5050FS/TR

Açıkcası Samsungları en alta yazma sebebim, servis kalitesizliği. Araştırdığım kadarıyla Samsung servislerinde sıkıntı bulunmakta.

Ankestre Set

Burada gri ve siyah tonları arıyorum. En önemlisi Fırın kalitesi iyi olmasını bekliyorum. Ocak siyah cam ızgaralı şekilde olması görüntü bakımından güzel olduğunu düşünüyorum. Set veya ayrı marka şekilde toplayabilirim. Düşüncelerim;

1-) Profilo Profilo Comfort Siyah
    2-)Hot point Ariston Siyah set

Bunlar benim örnek olarak aklımdaki ürünü az çok anlamanızı sağlayacağını düşündüklerim.

Ek olarak tavsiye edeceğiniz, daha iyi - uygun; marka model varsa fikrinize açığım. Özellikle Ankastre'lerde çok araştırma yapamadım. Termikel ve Silverline'da iyi diyorlar. Buradada yardımınıza ihtiyacım olacak.

Teşekkür ederim.

• Güncel.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Serdar Bey, fiyat bilgisi için teşekkürler. Fakat ben ilk önce tavsiye ve öneri bekliyorum.

@candogan62 forumda bu konuda bilginizi duymuştum. Benim bu sorunsalıma da cevap bulabilir miyiz?

@candogan62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 15 Temmuz 2014; 0:39:26 >
  • Benim de benzer niteliklerde ürün tavsiyelerine ihtiyacım olduğundan hem başlık altında şimdiye kadar ki araştırmalarımı hemde mağazalarda gördüğüm ürünler hakkında yorumlarımı aktarmak istiyorum.

İlk olarak çamaşır makinesinden başlamak isterim çünkü;
    @candoğan62 ustamızın tavsiyelerine kulak asıp samsung eco buble modelinden vazgeçip
    AEG L75280FL'de karar kıldım. Bunda hem kullanıcı yorumları hemde ustanın güveni önemli oldu.

Buzdolabında Profilo BD2056B2NN siyah kapılı modelini ben mağazada görüp beğenmiş olsamda nişanlımın siyahı veto etmesinden dolayı yine Profilonun inox modellerine bakmakta iken forumda LG GN-B559PLCZ modelini görünce kararsızlığa düştüm.

Bulaşık makinası ile buzdolabının mutfak bütünlüğü açısından aynı olmasını istediğimden aynı kararsızlık orada da mevcut.

Ankastre olarak

Temikel ve ICF nin modelleri arasında gidip gelirken bir silverline mağazasında
    Silverline 3'lü Ankastre Set (3423 Davlumbaz + CS 5243 Ocak + SLV 240 Fırın) ile birlikte yine inox mikrodalga fırınla birlikte 2.000-TL ye aldım.

Sen geçen zamanda alışverişini tamamladın mı?

• Merhaba,

Geçen sürede çamaşır ve bulaşık makinasını tamamladım.

Çamaşır Makinası olarak: Siemens WM12S765TR aldım.
    Bulaşık Makinası olarak: Siemens SN26m884TR'yi tercih ettim.

Buzdolabını henüz almadım fakat çok büyük ihtimalle LG GR-M762GSHW olacak gibi duruyor.

Ankastre set olarak Profilo düşünüyorum özellikle 952 fırının memnuniyetinden dolayı. Fakat henüz karar verebilmiş değilim.
  • Herkese merhaba,

Bu bir kampanya duyurumudur, i?imiz bu :)
    https://www.facebook.co...%B1lar/1450189181921280

www.HodriPazar.com

Y?te Hodri Meydan ve Y?te Hodripazar

Ferre Ankastre Setler 699 TL ve 9 Taksit Avantajyyla
    kampanyamyzy payla?an herkese kargo hediye

Ferre markasy hakkynda kysa bilgilendirme,
    Yerli üretim,
    Yakla?yk 40 yyllyk bir fabrika,
    A?yrlykly yurtdy?y çaly?yyor,
    Türkiyedeki ikinci 500 lük listede ihracatda
    120.000 m2 alan ( araba bile üretilir) Binin üzerinde çaly?any var.
    2 yyl gerçek garanti ve tüm Türkiye de aktif servisleri var.
    Bildi?im kadaryyla birçok ankastre markasyna da üretim yapyyor (sadece marka de?il gerçek üretici )
    Ücretsiz kurulum yapylyyor.

Kampanya ilginizi çekerse siteyi ziyaret edebilirsiniz.
    Bizim sayfamyzy ziyaret etmeyi unutmayyn.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Beyaz Eşya Seti Öneri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.