Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: bekirhalici

sharp in sitesinde gördüm çok hoşuma gitti açıkçası
    A+
    550LT

Abicim sharp kesinlikle buzdolabı olayını aşmış diyorum...Muhteşem bir tasarım olmuş bravo
    Corsair 280X Case-Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI - AMD Ryzen 7 3700X - Corsair Vengeance RGB Pro 16gb 3200mhz - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio - Corsair Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD - Corsair HD140 Dual RGB LED 140mm PWM Fan - Corsair Lighting Node Pro RGB - Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum - Corsair K95 RGB Platinum Mechanical Keyboard - Corsair Ironclaw RGB Wireless Gaming Mouse - Corsair MM800 RGB Polaris Gaming Mouse Pad - Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand - Corsair VOID PRO RGB Wireless SE Premium Gaming Headset - MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS Curved Monitor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

quote:

Orjinalden alıntı: bekirhalici

sharp in sitesinde gördüm çok hoşuma gitti açıkçası
    A+
    550LT

Abicim sharp kesinlikle buzdolabı olayını aşmış diyorum...Muhteşem bir tasarım olmuş bravo

Bence de çok harika bir buzdolabı. Ben şu modelini de çok beğeniyorum,ancak daha büyük resmini bulamadım:

• arkadaşlar fiyat aralığı 1000-1500 ytl arası olacak şekilde Bana BOSCH çamaşır ve bulaşık makınası tavsiye edebilirmisiniz.birde şharp ın bu buzdolabının modeli nedir.türkiyede satılıyormu.internette aradım ama bulamadım.

Orjinalden alıntı: gulfstarmec

arkadaşlar fiyat aralığı 1000-1500 ytl arası olacak şekilde Bana BOSCH çamaşır ve bulaşık makınası tavsiye edebilirmisiniz.birde şharp ın bu buzdolabının modeli nedir.türkiyede satılıyormu.internette aradım ama bulamadım.

İyi akşamlar. İstediğiniz özellikleri yazsaydınız, daha iyi olurdu ama verdiğiniz fiyat aralığında aşağıdaki ürünler çok iyidir
    http://www.boschevaletleri.com/?5=WAS24760TR&28=29%3d10%2628%3d26%253d4642
    http://www.boschevaletleri.com/?5=SGS65M02EU&28=29%3d10%26page%3d2%2628%3d26%253d6475

Sharp buzdolaplarını buradan inceleyebilirsiniz:(ancak özellikleri hakkında fazla ayrıntı yok maalesef)
    http://www.fiyatara.com/pg/products.jsp?cat=109&&mark=138&sp=-1&ep=-1&kw=

Fiyat performans olarak en iyi modeli ise budur:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtsharpsjp68msl

Beğendiğiniz Electrolux buzdolabı da gayet iyi bir üründür. Sharp genişliğine karşılık, B sınıfı bir üründür (elektrik tüketimi olarak.) Electrolux'ün iç hacmi biraz daha ufak, ancak elektrik tüketimi A sınıfıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 16 Şubat 2008; 20:26:23 >

• afacan bey bilgiler için teşekkürler.bulaşık ve çamaşır makinasında Bosch düşünüyorum.bahsettiğiniz modelleri değerlendireceğim.ama buzdolabında kararsız kaldım sharp ve electrolüx arasında.birde sharp dolaplarını nerden alabilirim bayileri varmıdır yoksa spotculardan veya carrefour gibi yerlerden mi almamı tavsiye edersiniz.

Orjinalden alıntı: gulfstarmec

afacan bey bilgiler için teşekkürler.bulaşık ve çamaşır makinasında Bosch düşünüyorum.bahsettiğiniz modelleri değerlendireceğim.ama buzdolabında kararsız kaldım sharp ve electrolüx arasında.birde sharp dolaplarını nerden alabilirim bayileri varmıdır yoksa spotculardan veya carrefour gibi yerlerden mi almamı tavsiye edersiniz.

Sharp buzdolapları Carrefour'larda satılıyor. Ancak kutusunda ve faturalı olması şartı ile spotçulardan da alabilirsiniz. Bildiğim kadarı ile sadece Sharp buzdolabı satan bayiler yok.
    Her iki buzdolabının da artı ve eksisini yazdım. Biraz daha düşünüp ona göre görüşünüzü tekrar yazarsınız. Bosch modellerini ise inceleyin, daha sonra tekrar beklentilerinize göre tavsiyede bulunuruz. İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 16 Şubat 2008; 20:57:13 >

• Denizli'de Siemens bayi Sharp serisinden bir kaç model getiriyordu. Bugün uğradım. Fiyat ve görünüş emsallerinden güzel. Belki bulunduğunuz şehirlerde de getiren bayiler vardır. Gezmekte yarar var.

Orjinalden alıntı: Sedat2222

Merhaba arkadaşlar.
    Ben yeni nişanlandım. Beyaz eşya alıcam ama o kadar çok yorum varki hangi marka ve model alacağıma bir türlü karar veremedim. Whirlpool, Bosch , profilo gibi markalar tercih ediliyor galiba. Aslında bu topici başlatan semise siemens ve sharp almış ama ben karar veremedim bir türlü.

Bütçenizi ve varsa özel isteklerinizi (gri renk makine istiyorum,6kg altında kapasiteli olmasın,buzdolabı için yerim dar vs gibi)belirtirseniz ideal cihazı bulmaya yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
    Saygılar.
  • Herkese merhaba;

Ankastre 4 gözü gazlı ocak almayı düşünüyorum..

Ancak çelik mi, cam mı karar veremedim.
    İkisinin avantaj ve dezavantajları konusunda yardımlarınzı bekliyorum.

Cam ocağı tercih etme olasılığım %70. (Tabii sizlerden gelecek avantaj/dezavantajlara göre değişebilecek.)
    Cam ocak çeşitlerinden Whirlpool AKM 441/NB, Siemens ER25560EU - siyah, Bosch PHG206HEU siyah tercihleri arasında kaldım.

Kullananlar ve bilgisi olanlardan destek bekliyorum..
    Şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar Tercihimi Samsung 62udew Buzdolabı, Electrolux Ewf12115 Çamaşır Makinasından yana kullanmak istiyorum. Bilen arkadaşlardan buzdolabı için 1600 çamaşır makinsı için 1500 maksimum fiyata bu modellerden daha iyi alternatif ne olabilir, bilgi verirseniz sevinirim.

Daha ziyade elektronik ev aletleri/tv-projeksion topiginde zaman harcadigim icin bu sitede beyaz esya konulu bi topik oldugunu henuz farkettim(keske satin alma yapmadan farketseymisim ama neyse) ve bilgi-deneyim sahibi oldugunuz icin size sormak istedim,vakit ayirip yanitlarsaniz sevinirim.

2007 Agustos ayinda asagida linklerini verdigim urunleri,2000 ytl pesin,kalan 2000 ytlyi 4 vadede odeyerek toplamda 4000ytl ye satin aldim. Aslinda bircok marka inceledim ancak, oncelikle Arcelik bayisi tanidik ve odeme kolayligim oldugu icin bu markayi tercih ettim. Urunler hala bayide emanette duruyor,2008 Kasim ayinda evlenecegim icin o zaman teslim alacagim koyacak yerim olmadigi icin.

Sizce bu urunlerin olumlu-olumsuz yonleri nelerdir? Ve ayni marka olmak kosuluyla benim satin aldiklarimindan birinin ya da hepsinin yerine onerebileceginiz baska model var mi,degisim yapabilirim cunku...?

Gardrop Buzdolabi (gri):http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/7212720100.htm?&productCode=7212720100
    8 Kg. Cam.Makinasi :http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/7145670100.htm?&productCode=7145670100
    3Prg. Bul.Mak. (gri) :http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/7649970153.htm?&productCode=7649970153

NOT: Bu topicte kimseyi tanimiyorum henüz,eğer varsa diger tecrubeli arkadaslarin da fikirlerini almak isterim.

Alakaniz icin simdiden tesekkur ederim.

EDIT: Cam.Mak. Link duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmarishakan -- 19 Şubat 2008; 4:42:25 >

• Merhabalar marmarishakan;
    Keşke bu topiği önceden keşfetseydiniz.Cihazları tanıdık bayiden 4000YTL'ye almışsınız ama ben size uygun fiyata satan yerler önerebilirdim.
    Aldığınız ürünlere bakarsak:

Buzdolabı:Orta kalite bir buzdolabıdır.İşinizi görür.Ancak Samsung,Whirlpool,Kore malı Bosch gibi aynı sınıftaki gardrop tipi buzdolapları kadar kaliteli değildir.Ama dediğim gibi fiyatına göre kaliteli bir ürün ve bu markalardan daha ucuz.

Çamaşır makinesi:Kötü bir model seçmişsiniz.Bu makineyi 8124SJ modeli ile değiştirmenizi öneririm.Bu cihaz yerlidir.8124SJ Kore malı ve LG'nin üretimidir.Direct drive motoru vardır ve malzeme kalitesi ve işçilik yönünden 8123SJ'ye göre tartışmasız daha üstündür.

Bulaşık makinesi:Bu da maalesef kötü bir tercih olmuş.Arçelik'te şu an şunu alın gerçekten iyi diyebileceğim bir model maalesef yok.

Kısacası buzdolabı iyi,çamaşır makinesini 8124Sj ile değiştirirseniz o da iyi.Ama bulaşık makinesini iade etmeye bakın derim.

Bu verdiğiniz bütçe ile mesela Arçelik'e göre çok daha iyi olan aşağıdaki ürünleri alabilirdiniz.Linklere baktığınızda aralarındaki farkı siz de göreceksiniz:
    http://www.basarionline.com/index.php?p=show&pid=70&k_id=14&kn=BUZDOLABI
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1808&k_id=25&kn=%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=234845&productId=mtsiese24e232eu

1894+1152+750=3796YTL yapıyor hem de.

İyi günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz

Herkese merhaba;

Cam ocağı tercih etme olasılığım %70. (Tabii sizlerden gelecek avantaj/dezavantajlara göre değişebilecek.)
    Cam ocak çeşitlerinden Whirlpool AKM 441/NB, Siemens ER25560EU - siyah, Bosch PHG206HEU siyah tercihleri arasında kaldım.

Şimdiden teşekkürler..
    Siemens ve Bosch'taki ürünler zaten aynı.Dökme demir olduğundan daha kaliteli.
    Cam ocağın sadece üzerine şiddetli birşey düştüğünde paramparça olma riski var.Onun dışında kolay temizlik ve estetik yönünden çok iyi.Kısacası üçü de iyidir ama dökme demir olduğundan Bosch-Siemens daha önde.

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: Sakkaroz

Herkese merhaba;

Şimdiden teşekkürler..
    Siemens ve Bosch'taki ürünler zaten aynı.Dökme demir olduğundan daha kaliteli.
    Cam ocağın sadece üzerine şiddetli birşey düştüğünde paramparça olma riski var.Onun dışında kolay temizlik ve estetik yönünden çok iyi.Kısacası üçü de iyidir ama dökme demir olduğundan Bosch-Siemens daha önde.

Yorumun için teşekkürler..

Ancak anlamadığım, dökme demir neden daha kaliteli..
    Dökme demir kalitenin bir göstergesi midir?

Yoksa diğer ızgaralara göre kullanım rahatlığı mı vardır?

• Dökme demir daha ağır ve dış etkilere daha dayanıklı.Tabi bu normal ızgaralar kötüdür anlamına da gelmez.Bayide incelemenizi öneririm.Belki de ağır olduğu için size kullanışlı gelmeyebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Dökme demir daha ağır ve dış etkilere daha dayanıklı.Tabi bu normal ızgaralar kötüdür anlamına da gelmez.Bayide incelemenizi öneririm.Belki de ağır olduğu için size kullanışlı gelmeyebilir.

Dökme demir olan sadece ızgaralar, ocağın tamamı cam.
    Dolayısı ile dış etkilere sadece ızgaralar dayanıklı. Dökme demir de olsa, emaye kaplı da olsa camdan daha dayanıklı.
    Bayide her iki tipi de inceledim.
    Ancak sizin şu kalite kriterinizdeki "dökme demir daha kaliteli" cümlenize hala katılamıyorum.
    He deseniz ki dökme demir ızgaralar; şu, şu, şu sebeplerden dolayı emaye kaplı ızgaralardan daha iyi. kabul ederim. Bu da kullanım rahatlığı, güzelliğidir. Bir kalite kriteri değildir.
  • İYİ GÜNLER CANDOGAN62. FORUMU OKUDUM VE BEYAZ EŞYA KONUSUNDA ÇOK TECRÜBELİ OLDUĞUNUZU GÖRDÜM. TECRÜBELERİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUM, YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK HEM DE ÇOK SEVİNİRİM. ÖNÜMÜZDEKİ 3-4 AY İÇERİSİNDE DÜĞÜNÜM OLACAK İNŞAALLAH, BEYAZ EŞYA ALICAM, HENÜZ KARAR VERMİŞ DEĞİLİM VE ÇOK DA KARARSIZIM. ÇAMAŞIR MAKİNAMI 869YTL'YE ALDIM, MARKASI ELEKTROLUX EWF10470 W TIME MANAGER. NASIL BİR SEÇİM YAPMIŞIM? DİĞER BEYAZ EŞYALARI HENÜZ ALMADIM AMA SEÇİMİM GRİ VE ÇELİK OLANLARDAN(GÜMÜŞ KAPLAMA DEĞİL) OLACAK KESİNLİKLE VE BUZDOLABI,FIRIN VE BULAŞIK MAKİNAMIN 3Ü DE AYNI MARKA OLACAK. ELEKTROLUX, BOSCH, ARÇELİK? BU MARKALARDAN HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ? ANKARADA YAŞIYORUM, EĞER BİLGİNİZ VARSA ÖNERDİĞİNİZ MARKA İÇİN BİR DE ALACAĞIM YERİ ÖNEREBİLİR MİSİNİZ? TEŞEKKÜR EDERİM :) YARDIMA ÇOK İHTİYACIM VAR.

AŞAĞIDA ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜNLER UYGUN MU? KESİNLİKLE INOX(ÇELİK OLAN-KAPLAMA GÜMÜŞ DEĞİL) İSTEDİĞİMİ VE BULAŞIK MAKİNASI,FIRIN VE BUZDOLABININ 3ÜNÜ DE AYNI MARKA İSTEDİĞİMİ DAHA ÖNCE SÖYLEMİŞTİM. GÖRÜP BEĞENDİĞİM BAZI MODELLER VAR, ONLAR HAKKINDA ÇOK DEĞERLİ FİKİRLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

BOSCH Bulaşık makinesi:SGS 55M85 (sonunda EU harfi olanla aynı, di mi?)
    Buz dolabı :KDN 49A70 NE
    Fırın :HSV 745050 T

ARÇELİK Bulaşık makinesi:62101 EI
    Buzdolabı :5287 NEI
    Fırın :9512 YI

ELEKTROLUX Bulaşık makinesi:ESF 66020 S Silent Silver
    Buzdolabı :END 48601 X
    Fırın :Solo fırın inox olarak yok. ankatreler içinde hem solo hem ankastre olan var mı?

bir de yukarıda yazdığım arçelik ve bosch marka-modelli fırınlar 1000ytl-1400ytl arasında. ocak-fırın-davlumbaz 3lü 990ytl'ye almak, diğer fırınları almaktan daha mı mantıklı? evimin lojman olduğunu da dikkate alın lütfen. mutfağımda tezgah var, ayrıca fırın koymak için yer var. ankastre fırın için, tüm tezgahı değiştirmem mi gerekir yoksa mevcut tezgaha ankastre fırın yeri için ek bir mermer kestirmem yeterli olur mu? lojman için masraflı olur mu? ankastre daha mantıklı derseniz önerceğiniz modeller?

DAHA ÖNCEKİ YAZIDA SORMUŞTUM AMA TEKRAR YAZİYİM, ALDIĞIM ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN MARKASI VE MODELİ :ELEKTROLUX EWF10470 W TIME MANAGER, 869YTL'YE ALDIM. UYGUN MU SİZCE? ÇOK ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR CANDOĞAN BEY. DÜĞÜNE ÇOK AZ KALDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncomus -- 28 Şubat 2008; 13:58:32 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.