Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: wakara

CANDAĞAN KARDEŞ Ben buzdolabı alacağım SAMSUNG RT59EBPN mı alayım yoksa RTW59wmsw mi alayım. gıttıgım spotcu 59ebpn 1.240 tl 59wmsw ise 1.270 fiyat verdi. biri gri biri su pınarlı bı turlu karar veremedım. bır de benım bulasık makınem beyaz profılo bm6224 olacak buyuk ıhtımal buzdolabınıda mı beyaz almam lazım. lutfen bılgılendırır mısın candoğan kardddeeşşşş. lınklerıde yazıyom.

http://www.teknolojimagazasi.com/rt59wmsw_468lt_samsung_nofrost_buzdolabi/ProductDetails.aspx?ProductID=91
    http://www.teknolojimagazasi.com/rt59ebpn_nf_samsung_buzdolabi/ProductDetails.aspx?ProductID=88

Biri inox diğer su pınarlı.

Yazın su ihtiyacınız çok oluyorsa, su pınarı haznesini temiz tutmak için gerekli özeni gösterebileceğinizi düşünüyorsanız WMSW alın. Yok inox olsun derseniz EBPN olur. Aralarında kalite farkı yoktur.

İnox buzdolabını alırsanız bulaşığı da BM6284 ile değiştirirsiniz olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

Merhaba
    Annemin bosch marka çamaşır makinesi bozulduğu için çamaşır makinesi alacağım. Anneme alacağım için öncelikli olarak "çok basit pratik kullanımı" olmalı. Birde tercihimiz Siemens den yana. Tabiki olmazsa olmazı ojinal Alman Üretimi olmalı. Öyle çok bir özelliğinin olmasına gerek yok, Çamaşırı koyup çalıştıracak (Hafızalı olursa iyi olur) 1 haftadır Annemden çamaşır taşıdığımız için acilen tavsiyelerinizi bekliyorum

Çamaşır koyup çalıştıracaksa, diğer etmenler pek de önemli değilse Profilo CM1000PTR işinizi görür. Bu modelde sıcaklık ile program birlikte seçildiğinden kullanımı basittir. Siemens WM10P361TR ve Bosch WAP20361TR birebir muadilleridir.

Hafıza özellikli cihaz istiyorsanız Siemens WM10S763TR almanız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

candogan hocam

General electric GEWD14 Çamaşır Makinası nasıl bir üründür acaba almaya değermi(fiyatı biraz fazlada)
    ya da bunun yerine tavsiye edeceğiniz başka bir cihaz var mı(bütce 1800)

Bu cihaz Hoover üretimidir. Plastik malzeme kalitesi yerlerde sürünüyor diyebilirim. Bir de bu cihazda sıkma esnasında çamaşırları ön lastiğe taşırma hatası var. Lastik üzerinde sürtünerek 1000-1400 devirde dönen çamaşır parçalanıp zarar görüyor, aynı şekilde lastik de yıpranıyor; ayrıca bu durum aşırı sese neden oluyor.

Kısacası yeterince geliştirilmeden piyasaya sürülen, fiyatını asla haketmeyecek bir ürün. Markasına kanmayın, bildiğiniz Hoover.

Arayışınız kurutmalı çamaşır makinesi mi? Sizin bütçenizdeki en iyi kurutmalı makine Electrolux ve Siemens'tir, ancak bütçenizi biraz aşabilir.

Kurutmalı olması şart değilse LG ve Bosch'un 8-9kg serisine bakmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: silversin

forumdan takip edebildiğim kadarıyla maksimum 600tlye alınabilecek en uygun bulaşık makinesi profilonun bm2002 modeli galiba. bugün bir satıcıyla görüştüğümde tabanının poliüretan tarzı olduğunu ve koku yapabileceğini söyledi electrowordde. kendisinde aynı makine varmış sorunsuz kullanıyormuş ama daha önce sattıklarından böyle bir şikayet gelmiş.
    annemi ikna edebildim ve arçelik-beko-vestelden vazgeçirdim ve almak için gittiğimde satıcının bu sözleri üzerine geri gelip bu soruyu soruyum dedim.
    "600tlye hangi bulaşık makinesini önerirsiniz?"

Profilo'nun polinox tabanlı 3-4 değişik modelini de kullandım ve 7 senedir kullanan bir akrabam da var. Makine polinox malzeme olduğundan cihazda ilk zamanlarda olan bir "yeni malzeme kokusu" var. Bu koku zamanla kayboluyor. Amaç elbette ucuza mal etmek ama makinenin kalitesinden ve performansından çalacaklarına böyle şeylerden kırpmalaları bence daha iyi. Profilo BM2002E modelini 480TL civarına bulabilirsiniz. Birazcık daha çıkabilirseniz daha kullanışlı olan BM3003 modelini öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

candogan hocam

General electric GEWD14 Çamaşır Makinası nasıl bir üründür acaba almaya değermi(fiyatı biraz fazlada)
    ya da bunun yerine tavsiye edeceğiniz başka bir cihaz var mı(bütce 1800)

Bu cihaz Hoover üretimidir. Plastik malzeme kalitesi yerlerde sürünüyor diyebilirim. Bir de bu cihazda sıkma esnasında çamaşırları ön lastiğe taşırma hatası var. Lastik üzerinde sürtünerek 1000-1400 devirde dönen çamaşır parçalanıp zarar görüyor, aynı şekilde lastik de yıpranıyor; ayrıca bu durum aşırı sese neden oluyor.

Kısacası yeterince geliştirilmeden piyasaya sürülen, fiyatını asla haketmeyecek bir ürün. Markasına kanmayın, bildiğiniz Hoover.

Arayışınız kurutmalı çamaşır makinesi mi? Sizin bütçenizdeki en iyi kurutmalı makine Electrolux ve Siemens'tir, ancak bütçenizi biraz aşabilir.

Kurutmalı olması şart değilse LG ve Bosch'un 8-9kg serisine bakmanızı öneririm.

hocam teşekkürler

• bosch kdn40a04ne model buzdolabı 1232 tl
    bosch srs 55m42eu bulaşık makinası 1000 tl
    bunlar hakkında fikirleriniz nedir arkadaşlar birde mümkünse çamaşır makinası ve fırın tavsiyesinde bulunurmusunuz.
    şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar ARÇELİK 5287 NHI NOFROST BUZDOLABI hakkında yorumlarınızı alabilir miyim.

can bey bu ürünü inceleme fırsatı buldunuz mu önerir misiniz?

size bir şey sorucam musaitseniz ? bulaşık makinası ihtiyacım var hangi markayı önersiniz ama mutlaka inox olması lazım birde samsung ankastre fırın öneriniz nedir ?

ikisinin fiyatı 2000 civarında olursa iyi olur yeni evlenicez paramız kısıtlı şimdiden tşkler

Galatasaray SK - Since 1905
  • Arkadaslar;

Bende evlilik kervanına katılacaklardanım.

İstanbulda Yaşıyorum.

Beyaz Eşya İçin Yüksek Kalite Yüksek Performans Önerilerinizi Bekliyorum.

Hiç Anlamadıgım Bi Konu Oldugu İçin Araştırmak Cok Vakit Alacak Gibi Gözüküo.

Karar Vermek İçin Vaktimde Az.

Çamaşır Makinasında Özel Tercihim Kuru Temizlemeci Derdinden Kurtaran (Çünkü Kuru Temizleme Firmalarının Bu gune Kadar Hiç Birinden Memlun Kalmadım) Bi

Makina (Eger O Teknolojide Bi Makina Varsa Tabi) Tavsiye Ederseniz Sevinirim. Yoksada Yapcak Bişi Yok.

Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim.

Orijinalden alıntı: sagliko

Birde Bosch mu Samsung Mu Tavsiye Edersiniz Çamaşır Makinasında

Sormak bile ayıp. Bosch tabiki.

Bosch Logixx 8 Vario Perfect hakkında bilginiz varmı yada tavsiye edeceginiz bi modeli varmı bosh un

Benim gördüğüm en büyük eksiklik; +3 durlama, hassas durulama vb. su tüketimini artıran her ayar yapılabilmesine rağmen, yıkama işleminde yoğun su ile yıkama yapılamıyor ve tam temizlik sağlanamıyor.

Yani cihazın aldığı su miktarıyla yetineceksiniz yada ekstradan siz ekleyeceksiniz. Yoğun su ile yıkama /ilave su gibi bir seçenek koymayı unutmuşlar.

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • Peki Sizin Öneriniz Nedir

Peki Sizin Öneriniz Nedir

Kullanmadan herhangi bir öneride bulunamam. Ancak sırf tasarruf vb nedenlerle bu tür cihazları almamanızı, belirttiğim gibi su alımını ayarlayabileceğiniz bir cihazı tavsiye ederim. Ayrıca gereğinden fazla kapasiteli bir cihazıda almanızı tavsiye etmem. Çünkü tam dolmadığı zaman sıkmada dengeleyemediği için sarsıntı meydana gelebiliyor. Tabii bunlar benim 20762-20763 modellerindeki gözlemlerim.

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • miele 1611 çamaşır makinası, beklediğimden daha sessiz, çok memnunum ama zaman ayarı yok, bence büyük eksik... alırken gözümden kaçmış...

sms58m88eu bulaşık makinası, çok memnunum ama sepet almak şart gibi.....

kgn57p72ne buzdolabı, güzel bi dolap....
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.