Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
79
Favori
1.512.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zek

quote:

Orijinalden alıntı: zehre

Arkadaşlar epey zamandır LG buzdolabı bakıyorum,doğrusu kafam karıştı,hem bayilere hemde netten baktım bilgiler birbirini tutmuyor.LG-M602YSX vE lg-gn-m602YLX modellerinden hangisi inox kaplama,yani boya değil,bir de LG-M602YTX var,iç hacim bilgilerini de farklı vermişler,463 yazıyor ama başka bi yerde 393 yazdığını okudum.Lütfen bilgi verirmisiniz?kesinlikle boyalı olan modeli istemiyorum,ona göre alacağım.
    not:ayrıca yukarıda bir arkadaş LG GRN M 602 YSX modelini aldığını söylüyor,ama ne mağazalarda ne de netteki sitelerde böyle bir model yok,sanırım bir yazım hatası.

selam, inox olan model 602YSX. LX modeli biraz acik renkli 70 tl gibi fiyat farki var.

merhabalar
    lg gn-m602ysx buzdolabı acm kaplamadır yani titanyumdur
    lg gn-602ylx buzdolabı gri olan modeldir 602 modeline göre daha açık renktir ama görüntü olarak ysx daha güzeldir
    lg ürünleri ile ilgili her türlü sorunuzu yanıtlayabilirm ayrıca bu yazdığım modeller yenidir

• Cevaplar için çok teşekkür ederim,bu konuda gerçekten kafam çok karıştı,bilgiler hiç birbirini tutmuyor,ACM kaplamanın titanyum olduğunu bilmiyordum,yani acm kaplama ve titanyum aynı şey inox farklı bir kaplama çeşidi mi?
  • Ayrıca samsungun ebpn modelini lg karşılaştırdım arasında benim gibi çok anlamayan biri için bile bariz kalite farkı var,kesinlikle lg çok daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

Candoğan Hocam;
    Miele Çamaşır Makinesine Bakınıyordum da Türkiye de Çok Yerde Satılmıyor Galiba
    Uzun Ömürlü Ürün İçin O Paraya Değer Gibi
    Nerelerden Alabiliriz Miele yi
    Bir de Gorenje Markanın Fiyatları Gayet Makul Görünüyor....Alınabilir Bence
    Ben Küçük Bir Şehirde Yaşıyorum
    İstanbul Dışında Bu İki Ürünü Görebileceğim Bir Satış Yeri Var mı?Ankara da Mesela

Merhaba
    Gorenje ankarada birçok yerde var.İnternet sitesinde daha açıklamalı görebilirsiniz.

bayi adı : ERCANLAR DAY.TÜK.MALL.TİC.PAZ.LTD.ŞTİ. (KOSOVA SOKAK ÇELİKLER PASAJI OPERA NO:13/23 ULUS ANKARA (0312) 309 17 37)

bu telefon numarası ve bayide ürünlere ulaşabilirsiniz.

• Su urunler arasinda hala kararsizim? Tavsiye verebilirmisiniz?

Buzdolabi : LG 602YSX - Samsung 62ZBPN
    Bulasik Makinasi : Siemens 26M882 - LG D1420MF
    Camasir makinasi : Bosch WAS24763TR - LG 1402FDS5
  • quote:

Orijinalden alıntı: nur86

quote:

Candoğan Hocam;
    Miele Çamaşır Makinesine Bakınıyordum da Türkiye de Çok Yerde Satılmıyor Galiba
    Uzun Ömürlü Ürün İçin O Paraya Değer Gibi
    Nerelerden Alabiliriz Miele yi
    Bir de Gorenje Markanın Fiyatları Gayet Makul Görünüyor....Alınabilir Bence
    Ben Küçük Bir Şehirde Yaşıyorum
    İstanbul Dışında Bu İki Ürünü Görebileceğim Bir Satış Yeri Var mı?Ankara da Mesela

Merhaba
    Gorenje ankarada birçok yerde var.İnternet sitesinde daha açıklamalı görebilirsiniz.

bayi adı : ERCANLAR DAY.TÜK.MALL.TİC.PAZ.LTD.ŞTİ. (KOSOVA SOKAK ÇELİKLER PASAJI OPERA NO:13/23 ULUS ANKARA (0312) 309 17 37)

bu telefon numarası ve bayide ürünlere ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler
    Peki Servis İşleri Nasıl Yürüyor Gorenje de...Parça Gerektiğinde Tutup Yurtdışından 1 Ayda Falan Mı Getirtiyorlar Acaba
    ...

Bu Arada Candoğan Usta Kayıplarda Galiba

• Merhaba Arkadaşlar,

Beyaz eşyaları tamamladım.
    Evlilik aşamasında bu zorlu seçim sürecini hızlandırıp bilgimi arttırıp stresimi azalttığınız için başta candoğan bey olmak üzere tüm foruma teşekkür ederim.
    Buradaki samimi ve yardımsever ortam hep devam eder umarım.

Seçimlerim aşağıdaki gibi, belki daha iyileri de olabilirdi. O da ileride inşallah.

Fırın -> Termikel 13110
    Buzdolabı -> Samsung RT54EBPN
    Bulaşık Makinesi -> Siemens SN26M882EU
    Televizyon -> Samsung LE-40C650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecneby -- 7 Haziran 2011; 12:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecneby

Merhaba Arkadaşlar,

Evlilik aşamasında bu zorlu seçim sürecini hızlandırıp bilgimi arttırıp stresimi azalttığınız için başta candoğan bey olmak üzere tüm foruma teşekkür ederim.

Seçimlerim aşağıdaki gibi, belki daha iyileri de olabilirdi. O da ileride inşallah.

Fırın -> Termikel 13110

merhabalar, urunleri nerden aldiniz?
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Fırın -> Termikel 13110

merhabalar, urunleri nerden aldiniz?

Buzdolabı ve bulaşık makinesini İstanbul Liman'dan aldım. Sipariş verdiğim gün ürünler elime ulaştı. Çok hızlı çalışıorlar.
    Fırın ve TV için internetten siparişi bu sabah verdim. 1-3 gün arası elimde olacak. Onlar hakkında bir yorum yapamıyorum :)

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Fırın -> Termikel 13110

buzdolabının ses seviyesi hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim, benimki fazla ses yapıyor gibi, kaç mesajdır soruyorum kullanan kimse yok galiba, sizinkinin sesi ne seviyede, paylaşırsanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: tural.i

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Fırın -> Termikel 13110

buzdolabının ses seviyesi hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim, benimki fazla ses yapıyor gibi, kaç mesajdır soruyorum kullanan kimse yok galiba, sizinkinin sesi ne seviyede, paylaşırsanız sevinirim...

ürünün kurulumu bugün yapılacak. sonrasında deneyimimi paylaşırım tabii ki.

• merhaba forumdaşlar iyiki forum var iyiki internet var iyiki DH var :)

son beyaz eşya en sona televizyon kaldı. LED TV alıcam yardımlarınıza ihtiyaçım var..ı model konusunda hiç bir bilgim yok SAMSUNG OLUCAK MUTLAKA. 40 İNÇ olması lazım Tv ünitesine uyum saglaması açısından.

model önerebilecek varmıdır *
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyrun2005

merhaba forumdaşlar iyiki forum var iyiki internet var iyiki DH var :)

son beyaz eşya en sona televizyon kaldı. LED TV alıcam yardımlarınıza ihtiyaçım var..ı model konusunda hiç bir bilgim yok SAMSUNG OLUCAK MUTLAKA. 40 İNÇ olması lazım Tv ünitesine uyum saglaması açısından.

neden led diyeceğim, bir kaç görünen özellik sayacaksın ama onun adı "led" ya bir kere... nedense son çıkan, ince olan, sakız olan şey iyi zannediliyor. bence samsung 40c650 lcd f/p oranı en yüksek tvlerden şu an. ledlerin adam olması için 1 sene lazım en az. tavsiye istediğine göre çok fazla bilgi sahibi olmadığını düşünerek yazdım umarım yanlış anlamazsın aksi takdirde zaten sormazdın

• quote:

Orijinalden alıntı: buyrun2005

merhaba forumdaşlar iyiki forum var iyiki internet var iyiki DH var :)

merhaba, samsung 40c650 lcd veya Sony KDL-40EX500/501 tavsiye ederim. Yeni urunler degil ama su anki led lere gore performanslari cok iyi hemde F/P urunleri. Ama eger oyun oynayacaksaniz tabiki secim degisir o zaman kesinlikle Led.
  • mrb
    profilo 4293 fabrikada üretimi bitmiş bu nedenle profilo 3190ea aldım eve kuruldu benim sonradan görme fırsatım oldu ve bu makinanın alt pervane kısmı tamamen plastik moralim çok bozuldu bu büyük bi sorunmu acaba bilgisi olan varmı?çelik ve plastik arasındaki fark nedir plastik olunca çok mu koku yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: carvalllho

quote:

quote:

Arkadaşlar epey zamandır LG buzdolabı bakıyorum,doğrusu kafam karıştı,hem bayilere hemde netten baktım bilgiler birbirini tutmuyor.LG-M602YSX vE lg-gn-m602YLX modellerinden hangisi inox kaplama,yani boya değil,bir de LG-M602YTX var,iç hacim bilgilerini de farklı vermişler,463 yazıyor ama başka bi yerde 393 yazdığını okudum.Lütfen bilgi verirmisiniz?kesinlikle boyalı olan modeli istemiyorum,ona göre alacağım.
    not:ayrıca yukarıda bir arkadaş LG GRN M 602 YSX modelini aldığını söylüyor,ama ne mağazalarda ne de netteki sitelerde böyle bir model yok,sanırım bir yazım hatası.

selam, inox olan model 602YSX. LX modeli biraz acik renkli 70 tl gibi fiyat farki var.

merhabalar
    lg gn-602ylx buzdolabı gri olan modeldir 602 modeline göre daha açık renktir ama görüntü olarak ysx daha güzeldir
    lg ürünleri ile ilgili her türlü sorunuzu yanıtlayabilirm ayrıca bu yazdığım modeller yenidir

merhaba beyaz eşyada lg ve samsung arasında kaldım ama yorumlara bakılırsa lg daha ağır basıyor
    sanırım bende lg alcam buzdolabı ve çamaşır makinasında hangi model tavsiye edersiniz inox kullanışlı oluyor mu kombi tipi nasıl bu arada fiyat sorunum yok...

bulaşık makinasında lg nasıl çok yorum yok....
    servisi yok diyorlar lg almalımıyım...
    yardımcı olursanız sevinirim tşkler....

• Arkadaşım Ç.Makinesi,Buzdolabı ve Bulaşık Makinesi İçin Profilo dan Şu Modelleri Almayı Düşünüyor

Profilo Bulaşık Makinesi BM4220EG
    Profilo Çamaşır Makinesi CM0801BTR
    Profilo Buzdolabı BD4307ANFE

http://www.profiloshop.com/Profilo-Profilo-Bulasik-Makinesi-BM4220EG_206.html#2
    http://www.profiloshop.com/Profilo-Profilo-camasir-Makinesi-CM0801BTR_49.html#2
    http://www.profiloshop.com/Profilo-Profilo-Buzdolabi-BD4307ANFE_24.html#0

Bayiden Kredi Kartına 8 Taksite 2400 TL ye Almayı Düşünüyor Yukarıda Yazdığım Modeleri
    Linkleri Ürünleri Görmeniz Açısından Attım
    Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar

• quote:

Arkadaşım Ç.Makinesi,Buzdolabı ve Bulaşık Makinesi İçin Profilo dan Şu Modelleri Almayı Düşünüyor

Profilo Bulaşık Makinesi BM4220EG
    Profilo Çamaşır Makinesi CM0801BTR
    Profilo Buzdolabı BD4307ANFE

http://www.profiloshop.com/Profilo-Profilo-Bulasik-Makinesi-BM4220EG_206.html#2
    http://www.profiloshop.com/Profilo-Profilo-camasir-Makinesi-CM0801BTR_49.html#2
    http://www.profiloshop.com/Profilo-Profilo-Buzdolabi-BD4307ANFE_24.html#0

Bayiden Kredi Kartına 8 Taksite 2400 TL ye Almayı Düşünüyor Yukarıda Yazdığım Modeleri
    Linkleri Ürünleri Görmeniz Açısından Attım
    Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar

ben bulaşık makinesi araştırdığım sıralarda 4220 forumda tavsiye edilen bir modeldi. çamasır makinesini bilmiyorum. buzdolabında ise bsh grubu olan bosch, siemens ve profilo forumda pek tavsiye edilen bir marka değil.

• Ne garip ya, çamaşır makinesinin beyazlatmasını isteriz ama, bulaşık makinesinin beyazlatmasını istemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ırmak85

quote:

Orijinalden alıntı: carvalllho

quote:

quote:

merhabalar

merhaba beyaz eşyada lg ve samsung arasında kaldım ama yorumlara bakılırsa lg daha ağır basıyor
    sanırım bende lg alcam buzdolabı ve çamaşır makinasında hangi model tavsiye edersiniz inox kullanışlı oluyor mu kombi tipi nasıl bu arada fiyat sorunum yok...

bulaşık makinasında lg nasıl çok yorum yok....
    servisi yok diyorlar lg almalımıyım...
    yardımcı olursanız sevinirim tşkler....

Lg alınca Lg nin servisi ile işin olmaz zaten... Çünkü cihazlar bir sorun çıkarmıyor ki servise ihtiyacın olsun.. Ayrıca o dedikleri şehir efsanesi , Türkiyede bir çok yerde servisi var ve servisi olmayan ile diğer ilden servis gönderiyorlar...!!!!
    Ürünleri gerçekten çok kaliteli ve kullanışlı.. O yüzden tavsiye ederim...

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.