Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.523
Cevap
79
Favori
1.512.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eee malum yeni yılın ilk günündeyiz Temmuz 3 te düğünüm olduğu için şimdiden araştırmalara bakayım dedim malum yenge hanım hadi gidelim alalım moduna girdi şimdiden :) :) bende evlenirken alırız diyenlerdenim çünkü bi ürünü alıp şimdiden evde eskitmeye ne gerek yok degilmi ? alıcaz modeli eskiyecek ama bu sadece TV lerde geçerli buzdolabında en son teknolojiyi VESTEL yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam mp3 lü buzdolabı :) :) yani uzun lafın kısası beyaz eşya arıyorum forumda baya yazıları okudum CANDOĞAN bey herkeze yardımcı olmuş ALLAH RAZI OLSUN ondan... evleneceklere yardım etmesi çok güzel bir şey bi kaç sorum olucak banada yardımcı olursa çok sevinirim..ben kendim samsung cep telefonu teknisyeniyim alıcagım bütün beyaz eşyalar SAMSUNG olması lazım hee olurda bi sorun cıkarsa daha kolay yaptırtmak adına....
    BUZDOLABI çift kapaklı veya çok büyük bir model istiyorum (çünkü tek kapılı hiç bir aileye yetmiyor heleki yazın bi karpuz bi kavun koyucak yer kalmıyor dolapta )
    ÇAMAŞIR MAKİNASI 7 kilo olabilir
    BULAŞIK MAKINASI çok programlı olabilir
    SÜPÜRGE emiş gücü yüksek olabilir.
    birde ankastremi alalım yoksa fırınlı aygazmı ? ankastre şık durmasıyla sercih sebebi galiba bayanlarda ?
    birde kuratma makınasına gerek varmıdır ?

şunu söyleyin ben zengin degilim ucuz eşya alıcak kadar :) :) yani en iyisi olsun sonuçta beyaz eşyalar senecelerce kullanılıyor

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden iyi forumlar...

• Candoğan bey öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.
    8 yıllık evliyim cihazlarım eskidiği ve memnun olmadığım için değiştirme kararı aldık eşimle ve bocsh bayisinin yolunu tuttuk.

Eski arçelik no-frost buzdolabı ve bulaşık makinesini bayiye verip 3000 TL.sına aşağıdaki iki makinayı aldık , umarım iyi bir seçim yapmışızdır.

http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/soğutucular/soğutucular/solo/nofrost-kombi/KGN57P72NE.html?source=browse
    http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/bulaşık-makineleri/solo/bulaşık-makineleri/SMS58M88EU.html?source=browse

• herkese iyi seneler arkadaşlar,

Yaklaşık 13 yıldır Arçelik 4042T model iki kapılı buzdalabı kullanıyorum, 420 lt net hacmi var. Sadece iki yıl kadar önce motor değişti, ama o günden beri de bir türlü iflah olmadı, soğutucu bölme kapağı kapatırken şiddetli vakum yapmaya başladı, servis kapak lastiğini sabunlu ılık suyla temizleyin dedi ama faydası olmuyor, değiştirmeye karar verdim. Yalnız yer sıkıntım var genişlik en fazla 72 cm olabilir, derinlik ve yükseklik önemli değil. Bu genişlikle "Siemens KD53NA01NE", 270X70X70 ölçüler ve toplam 518lt net hacimle bulabildiğim en geniş ve hacimli no frost buzdolabı. Hepsiburada 1890TL fiyat veriyor. Max 72 cm genişlikle aynı veya daha geniş hacimli buzdolabı önerebilecek var mı? teşekkürler

http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-kd53na01ne-no-frost-buzdolabi/ProductDetails.aspx?productId=mtsiekd53na00ne&categoryId=22154#Gorseller

• Merhaba,

Eylül ayında evleneceğiz ve beyaz eşyalarımızı önceden almayı planlıyoruz.

Düşündüğümüz modeller şöyle:

Buzdolabı: Siemens 57NP72
    Çamaşır makinesi: Siemens 10S763
    Bulaşık makinesi: Siemens 25M888
    Ankastre fırın: Siemens 43AT540

Bu ürünler hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek istiyoruz. Candoğan arkadaşım mümkünse senin düşüncelerini de öğrenebilir miyiz?

Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederiz.
  • Merhaba arkadaşlar;

Evdeki beyaz eşyalar 11 yılını doldurduğu için yenileme kararı aldım.Şu an darty de aşağıda yazdığım 3 makine 1 arada 4999.00TL.Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Fiyat-performas olarak nasıl makineler??

Buzdolabı : LG GN-M602YVX

Çamaşır Mak. : LG F1402FDS

Bulaşık Mak. : LG D1420WF

Sonradan pişman olmamak için yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delikadir1010 -- 2 Ocak 2011; 21:45:29 >
  • Hocam bende buzdolabında LG-GN-M602YLX ile Samsung RL62 VE RT63 arasında kaldım,arkadaşlar hangisini önerirsiniz?Bu ürünleri kullanan arkadaşlar memnunmusunuz bu markalardan.Herkese saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Teşekkür ederim hocam ilgin için. Bu makine beni yıllarca götürür mü? Zırt pırt arıza vermesinden bıktım makinelerin. Fiyatı da gayet uygun. Ayrıca daha iyi bir makine tavsiye edebilirsiniz 8 kg olarak. 1500 TL'ye kadar çıkabilirim. Yoksa bunu alayım. Sizin bilginize güveniyorum. Miele istiyorduk ama 8 kg olanları da pahalı galiba.

Makinenin sağlamlık yönünden bir eksisi yoktur ama bütçe 1500TL'ye yükseliyorsa daha sessiz motorluları almak daha yerinde olur.

Bosch WAS20461TR
    Bosch WAS20763TR

Modelleri iyidir.

Bunlar Almanya'da yapılıyor değilmi hocam? Sessiz motoru olması güzel. Yıllarca kullanabileyim yeter bana, cidden ağzım çok yandı. Bu ikisi ve ilk önerdiğin profilo dahil. Bana bunlardan birini söyle hocam alacağım. Bir daha rahatsız etmem merak etme:)

Candoğan Bey,

Kusura bakmayın lütfen tekrar rahatsız edeceğim. BOSCH WAS20763TR'yi önermiştiniz. Ama bizimkiler ille de 9kg olsun diyorlar. Benzer şartlara göre önereceğiniz çamaşır makineleri var mı? Parça, teknik servis desteği zengin olsun. Çok sağlam makine olsun istiyoruz. Daha önce dediğim gibi ağzımız çok yandı. Size çok güveniyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• arkadaşım bsh grubunda 9kg makine yok ancak samsung,lg ve arçelik te var, içlerinde senin kriterlerine uygun bir tek arçelik var. ondaki makinede 9123 tü galiba, iyi makina fırçasız motor ve dinamik rezistans falan var sağlam makine gibi.
  • LG F1402FDS5 = 9 kg kapasiteli makina 1.20 kWh enerji, 52 litre su tüketimin değerlerine sahip; fakat tambur hacmi 69 litre (bence 8,5 kg)
    Arçelik 9123 HT = 9 kg kapasiteli makina 1.35 kWh enerji, 66 litre su tüketimin değerlerine sahip (LG'den yeterince kopya çekememiş
    Bosch WAS20763 = 8 kg kapasiteli makina 1.03 kWh enerji, 56 litre su tüketimin değerlerine sahip tambur hacmi 65 litre

20763 diğerlerinden tüketim değerleri, kalite, görsellik gibi yönlerden üstün şahsi fikrim. Bu üçü arasında en mantıklısı bu bence. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanoztuna06

LG F1402FDS5 = 9 kg kapasiteli makina 1.20 kWh enerji, 52 litre su tüketimin değerlerine sahip; fakat tambur hacmi 69 litre (bence 8,5 kg)
    Arçelik 9123 HT = 9 kg kapasiteli makina 1.35 kWh enerji, 66 litre su tüketimin değerlerine sahip (LG'den yeterince kopya çekememiş
    Bosch WAS20763 = 8 kg kapasiteli makina 1.03 kWh enerji, 56 litre su tüketimin değerlerine sahip tambur hacmi 65 litre

20763 diğerlerinden tüketim değerleri, kalite, görsellik gibi yönlerden üstün şahsi fikrim. Bu üçü arasında en mantıklısı bu bence. Saygılar.

hocam ona kopya çekme demede rastgele, söyle diyim sana son zamanlarda Çm.de sadece bir modeli lg den almış Arçelik onuda 1 sene ya sattı ya satmadı, LG şimdi ürünü yapıyor, dünyadaki bütün markaların kapısını çalıp ürününü pazarlıyor. Arçelik gidipte adamın ürününün kopyasını yapmıyor yani. oke

• quote:

Orijinalden alıntı: delikadir1010

Buzdolabı olarak bizde aynı ürünü düşünüyoruz. Bu zamana kadar bir çok markanın buzdolabını inceledik. LG nin bu modeli kadar fonksiyonelini bulamadım. Bi rakip olarak sharp gözüme ilişti ondan gerisini beğenemedik. Klasik olarak dondurucu kısmı üstte olan dolaplar içerisinde benim birinci sıraya koyduğum bir dolap LG...

Geçen sorduğumuzda 1999 TL fiyat verdiler Titanium kaplama olanına... İlk baharda almayı düşünüyorum bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

quote:

Orijinalden alıntı: hakanoztuna06

LG F1402FDS5 = 9 kg kapasiteli makina 1.20 kWh enerji, 52 litre su tüketimin değerlerine sahip; fakat tambur hacmi 69 litre (bence 8,5 kg)

hocam ona kopya çekme demede rastgele, söyle diyim sana son zamanlarda Çm.de sadece bir modeli lg den almış Arçelik onuda 1 sene ya sattı ya satmadı, LG şimdi ürünü yapıyor, dünyadaki bütün markaların kapısını çalıp ürününü pazarlıyor. Arçelik gidipte adamın ürününün kopyasını yapmıyor yani. oke

Sizin yorumlarınızı pek sağlıklı ve düzeyli bulmuyorum. Mesajıma yorum yazacak kişileri seçebilseydim bu forumda en son sizi seçerdim. Siz Bosch bayisiydiniz veya çalışanıydınız bir zamanlar, imzanızda mağazanızın web adresi linki falan vardı. Hatta Bosch SMS58M88 bulaşık makinası konusunda mesaj yazanlara İstanbulun ne tarafındasınız, bana gelin yardımcı olayım şeklinde mesajlarınız vardı. Şimdi arçelik avukatlığına soyunmuşsunuz. Mağazayı kapatıp, arçelik şubesimi açtınız ya da işten çıkardılar, arçelikte işe girdiniz artık iş icabı yapmanız gerekenleri mi yapıyorsunuz. Daha öncede tartışmıştık sizinle uslübunuz konusunda. Anlaşılan pekte birşey değişmemiş. Mümkünse benim mesajlarımı veya yorumlarımı değerlendirmeye almayın.

• peki hocam haklısın herşeyi kendi menfaetleri konusunda kullananın kim olduğu belli oluyor. Kafandan kurgu yaratıp anlatmıssın kimbilir belkide inanmıssındır, kusura bakma ben seni gibi takıntılı değilim hiçbirşeyi senin gibi dert etmem sadece paylaşmak istedim ama yanlış yapmısım özür dilerim... Şunuda bil burası senin babanın mekanı değil, nereye ne yazacağımı sana soracak değilim. Eyw
  • Hangimizin menfaat için burada olduğunu anlamak çok basit. Silmediyseniz önceki mesajlarınızda hangi markayı sattığınız ve tavsiye ettiğinizi herkes görecektir. Ben ise sadece bilgi paylaşım amacıyla buradayım. Ticari bir kaygım yok sizin gibi beyaz eşya sektöründen para kazanmıyorum. Şimdi hangimizin daha dürüst yorum yazacağına müsade edinde diğer arkadaşlar karar versin. Kafamda kurgu yapıyormuşum yaparım, bana ne iyi güzel kaliteli geliyorsa ona göre kurguluyorum tabiki; siz ise bunu yapamıyorsunuz ya da içinizde yapıp ama burada ticari menfaatten dolayı sattığınız ürün ne ise onu övüyorsunuz. Takıntıymış; beyaza gözüm göre göre menfaatim çıkarım için siyah diyeceğime, gözüm hiç göremesin de siyah diyeyim daha iyi. Burasıda elbetteki kimsenin babasının mekanı değil, olamazda ama sizin anlayış kapasitenizde aşikar ki; ben mümkünse beni kaale almayın diyorum, siz ise ukalaca akıl hocalığı yapıyorsunuz aklınız sıra. Sizden akıl veya yorum isteyen yok zaten mantıklı bir yorum yapabilmek için tarafsız olmak gerek; menfaat olunca işin içinde bunu da beklemek pek mantıklı olmaz değilmi. Karaterinizin ne olduğunu pekiştirmek maksadıylamı koydunuz mesajınızın sonuna o simgeyi. Galiba anlamıda ben hem suçluyum hem güçlü, uslüba dikkat etmem, insanlara çamur atarım, izi kalmazsa da belki tozu kalır, kabadayılık yaparım sataşırım sonrada pişkin pişkin sigaramı yakarım keyfime bakarım. Galiba bunu anlatmaya çalıştınız. E bravo gayet güzel anlatmışsınız. Size de bu yakışır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 5 Ocak 2011; 9:07:06 >

• Merhaba,

Birkaç gün önce de yazmıştım ama cevap alamadım. O sebeple ürünlerden bazılarını güncelleyerek tekrar soruyorum.

Aşağıdaki modeller hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

*Buzdolabı: Siemens "KG 57 NP 72 NE"

*Çamaşır makinesi: Siemens "WM 12 S 7 X1 TR"

*Bulaşık makinesi: Siemens "SN 26 M 896 EU"

*Ankastre fırın: Siemens "HB 43 AT 540 E"

Bu ürünler hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek istiyoruz. Candoğan ve T-una mümkünse sizlerin düşüncelerini de öğrenebilir miyim?

Vakit ayırıp görüşlerini yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminnarin -- 5 Ocak 2011; 9:58:40 >
  • Daha önce yazmıştım . Fakat şimdi sonuçları ikiye indirdim. Yer sıkıntım vardı o nedenle siemens daha uygun gibi. Ama LG daha iyi derseniz gerekirse mermeri kestirir onu da alırım. Fikirlerinize özellikle Candoğan bey'in görüşlerine ihtiyacım var.

Sizce Hangisi?

LG GN-M602YSX

Siemens KD53NA01NE
  • quote:

Merhaba arkadaşlar;

Evdeki beyaz eşyalar 11 yılını doldurduğu için yenileme kararı aldım.Şu an darty de aşağıda yazdığım 3 makine 1 arada 4999.00TL.Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Fiyat-performas olarak nasıl makineler??

Hala bi yanıt alamadım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Indesit'i kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmem. Neden derseniz;

-Ekonomik programı diğer markalara kıyasla daha uzun
    -Tablet deterjanı kesinlikle eritemiyor
    -Sepet tasarımı hatalı olduğundan üst sepetteki küçük eşyalar düşebiliyor
    -Sepet telleri o kadar ince malzemeden yapılmış ki çekmek için tuttuğunuzda bile malzeme esniyor
    -Makine su sesi bir yana buzdolabı kompresörüne benzer yüksek bir motor sesine sahip. Ben 2000 yılı sonrasında üretilen başka hiçbir cihazda böyle motor sesi duymadım
    -Elektronik kart arızalarına hiç girmeyeyim

Yani hatalarla dolu bence kesinlikle alınmaması gereken bir cihaz.

600TL ile size önerim Profilo BM3003 modeli olur.

İndesit alıp kullanmış birinin burada beyaz eşyada danışmanlık yapmasına çok şaşırdım. hele bir de mieye çom para vermeye gerek yok onun yerine elektorlüx alınemesi ayrı bir komedi :) bu formu okuyan arkadaşalra bir bayiye gidin mesela enplus a orada miele de var electrolüx te var ister buzdolabı ister çamaşır makinası kullanılan saç'ın kalınlığından tutunda kapakların menteşelerine kadar bir bakın sonra kararı verdin candoğan bey çoğu konuda burada yanlış bilgi veriyor.
    samsung buzdolabı felix aspratör öneriyor millete ya daha ne diyim size

• Indesit'i kullanmış olmam satın aldığım anlamına mı geliyor?
    Ya da 1500TL bütçedeki Miele ile Electrolux'ü kıyasladınız mı?
    200TL verip fason üretilmiş marka aspiratör alan dar gelirli insanlara onun yerine daha yüksek emiş gücüne sahip 100TL'lik Felix önermek suç mu?
    1100TL bütçe ile no frost buzdolabı önerisi isteyen insanlara siz hangi buzdolabını önerirsiniz?
    Siz yazılarımı ne kadar dikkat vererek okuyorsunuz gerçekten merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminnarin

Merhaba,

Birkaç gün önce de yazmıştım ama cevap alamadım. O sebeple ürünlerden bazılarını güncelleyerek tekrar soruyorum.

Aşağıdaki modeller hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

*Buzdolabı: Siemens "KG 57 NP 72 NE"

*Çamaşır makinesi: Siemens "WM 12 S 7 X1 TR"

*Bulaşık makinesi: Siemens "SN 26 M 896 EU"

*Ankastre fırın: Siemens "HB 43 AT 540 E"

Bu ürünler hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek istiyoruz. Candoğan ve T-una mümkünse sizlerin düşüncelerini de öğrenebilir miyim?

Vakit ayırıp görüşlerini yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

Seçtiğiniz fırın, çamaşır makinesi çok iyi tercihler. Bulaşık makinesinde bence SN26M882EU bence daha iyi bir tercih olur. Çünkü ekonomik program süresi kısadır ve yüksek kurulama ve yıkama performansını daha düşük sıcaklık ve elektrik tüketimiyle sunan intensive eco programı bulunur. Buzdolabında ise Siemens'i önermediğimi birçok kez belirtmiştim gerideki sayfalarda. Yerine Liebherr, AEG ve Electrolux'ün kombi tipi buzdolaplarına bakmanızı öneririm.

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Seçtiğiniz buzdolabı harika, çamaşır makinesi de çok iyi. Ancak bulaşık makinesinde bu işin piri olan Bosch-Siemens grubunu seçmenizi öneririm.

Bosch SMS58M82EU modeline bakabilirsiniz örneğin.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.