Şimdi Ara

Beyaz Çikolata Parfümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
30.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu parfümü kullanan arkadaşlar var mı?Bunun tam adı nedir?
    özellikle zerzevatçı sana soruyorum,bugün bir arkadaşıla tokalaşırken baya hoşuma gitti koku sordum dedi dolum parfüm aldım adı beyaz çikolata önceki topiklerde beyaz çikolataya lolita diye bir parfüm demişsin lolita mosculin diye bir parfüm çıkıyor erkek için olanı ,ama arkadaşım sadece beyaz çikolata de verirler dedi ama bunu tam bir adı var mı ve kullanan var mı?

• bende çikolatalı parfüm kullanıyorum ama beyaz nası oluyo onu anlamadım lolila çaklıt l11 kodu

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

bende çikolatalı parfüm kullanıyorum ama beyaz nası oluyo onu anlamadım lolila çaklıt l11 kodu

beyaz çikolata diye parfüm var mış çoçuk öyle dedi başka adı falan var mı dedim yok dedi,lolita çaklıt ta afrozdizyak var değil mi? aslında d&p ye gidip bakmak lazım ama burdan bi öğrenim neyin ne olduğunu dedim
  • traştan sonrada nutellamı sürüyonuz
  • lolita lift adı o l11 in oda bayan kokusu diye geçiyor.Nası olcak ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLeT^#

lolita lift adı o l11 in oda bayan kokusu diye geçiyor.Nası olcak ki?

bayan değil unisex parfüm
  • peki bu parfümün orjinali var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhabbeti bırakında kullandığınız parfümlerin kokusunu ve markasını yazın bari yazdığınız bir anlam taşısın Merak ettim şu çikolatalı parfümleri
  • unisex her iki cinse de uyan anlamına geliyor ama neden sadece bayan olarak geçiyor orası muamma
    birde bu lolita lift l11 de beyaz çikolata mı var acaba?
    araştırdığıma göre lolita lift diye bir parfüm yokmuş bunun d&p ismini böyle koymuş ve lolita lempicka diye geçiyormuş ama içinde portakal ve vanilya varmış bisküvi gibi kokuyormuş,içinde çikolata yok ,birde lolita lempicka masculin diye bi parfüm var bunun içeriğini bulamadım
  • parfumlerin iceriklerini bu siteden gorebilirsiniz.beyaz cikolata iceren parfumler bunlar yalniz hepsi bayan.erkek icin beyaz cikolata iceren bir parfum oldugunu zannetmiyorum.bu cikolata isini bosverip rochas, joop homme, escada magnetism kullanabilirsin agir etkili kokulardir beyaz cikolata filan birakmaz ortalikta.

http://www.fragrantica.com/notes/White-Chocolate-168.html
  • quote:

bende çikolatalı parfüm kullanıyorum ama beyaz nası oluyo onu anlamadım lolila çaklıt l11 kodu

şimdi sen bayan parfümümü kullanıyorsun çevrende garipseyen olmadımı kokuyu ?
  • bayanlar erkek parfümü kullabiliyorlar.Ayrıca unisex miş bugün sordum romeo juliet diye bir parfümeriye gittim beyaz çikolata dedim süper bir koku koklattı alıcam onu bendeki bwlgari aqva bitince çok sevdim kokuyu ya,yanlız D&p değil açık parfüm ikisi ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Socíéťă

quote:

hem bayan hem erkek ayrıca kız arkadaşlarım çok seviyor bu kokuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeen -- 18 Şubat 2010; 16:57:00 >
  • hakeen lolita chocolate diye parfüm bulamadım ben ve o l11 in adı hem liasan(herhalde)lift hemde lolita lempicka diye bir şey,bildiğin pasta gibi kokuyorsununisex mi değil mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLeT^# -- 18 Şubat 2010; 17:04:33 >
  • quote:

quote:

quote:

tabi severler hangi insan pasta yemek istemezki kokusunu duyunca seni yemek istiyorlardır

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabi severler hangi insan pasta yemek istemezki kokusunu duyunca seni yemek istiyorlardır

ne pastası burnum koku alabiliyo çikolatayla pasta kokusunu ayırt edebilirim heral

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne pastası burnum koku alabiliyo çikolatayla pasta kokusunu ayırt edebilirim heral

yav ne celalleniyorsun,sitede pasta diyor,lolita l11 i ne zaman kullanıyorsun ve kokuya burnun alıştı mı,benim bvlqari aqva ya alıştı dışardan deniz kokuyor bana kolonya gibi

• beyler kodları neymiş
    soleyin bari yaaaaaa
  • 9 Senedir Parfümeri İşletiyorum L-11 Dediğimiz Lolita Lift'i Alan Çok Nadir Erkek Çıktı Ve o Koku Satılmak İçin Unisex Deniyor Ama o Koku Sadece Bayan Kokusudur Ve o Kokuyu Kullanan Bayan Oldukça Fazla Tercih Etmemenizi Öneririm.....
  • işte ünlü parfümün orj

Beyaz Çikolata Parfümü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.