Arkadaşlar sonunda istediğim model ve istediğim renk caddyi aldık beyaz renk comfortline aldık.
Aslında triendline alınıcaktı ama para problemi oldu ayırttığımız arabada satılınca tekar evde ben ailemi ikna etmeye çalıştım ve sonunda aldık
araç 1 hafta sonra geliyor bu renk'i bulmak çok zor oldu tüm bayileri aradılar ve takas yaptılar otomobili sağolsun wolkswagen şirketinde çalışan bir abi baya uğraştı bizim için
Herşeyde hayır var.O araç satılmasaydı bende hayalimdeki arabaya kavuşmamış olucaktım.Allah herkese böyle bir mutuluk nasip etsin.
Hayırlısı olsun arkadaşım, alınabilecek en güzel modeli ve rengi almışsın. Kazasız belasız inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: lütoo
Hayırlısı olsun arkadaşım, alınabilecek en güzel modeli ve rengi almışsın. Kazasız belasız inşallah.
Teşekkür ederim.Sağolun
beyaz comfort alacağınızı bilseydim ben satardım yani :))) 2012 model 6000'de daha :))) hemde daha ucuza
quote:
Orijinalden alıntı: İlker Yıldız
beyaz comfort alacağınızı bilseydim ben satardım yani :))) 2012 model 6000'de daha :))) hemde daha ucuza
Yok hocam nakit paramiz yokdu krediyle aldik
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin . Bizde 2 ay önce aldık beyaz comfortline ama 1 ay dan fazla beklemiştik kaç tane bayiye sorduk yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: 12 Angry Men
quote:
Orijinalden alıntı: İlker Yıldız