Şimdi Ara

Beyaz 4S ile Takaslık KVK Garantili 16GB iPhone 4 Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazımın Temmuz 2013 e kadar KVK Garantisi bulunmaktadır. Cihaz sıfır kadar temizdir Kutu içerik ve aksesuarları eksiksizdir..Sadece Beyaz 4S ile takas etmek istiyorum.

Fiyat : 1150 TL

Saygılar

Beyaz 4S ile Takaslık KVK Garantili 16GB iPhone 4 Beyaz Beyaz 4S ile Takaslık KVK Garantili 16GB iPhone 4 Beyaz Beyaz 4S ile Takaslık KVK Garantili 16GB iPhone 4 Beyaz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 2 Ekim 2012; 18:31:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Resimler mevcutmu ?
  • sanalpazar.com da ilan aç hemen ödeme yapayım olurrmu?
  • Her malın bir alıcısı var, herşeyin bir değeri var diceksiniz blaa blaa... ama fiyat yüksek değil mi? 1350 tlden garantili baya ip4s16gb var. Ben mi hayal görüyorum yoksa. ama yinede hayırlı satışlar
  • Fiyat yüksek, heleki iphone 5 çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lenin

Fiyat yüksek, heleki iphone 5 çıkıyor.

_SFR_ ile ikiniz aynı kişimisiniz bilmiyorum fakat işiniz gücünüz milletin ilanlarını kirletmek. Almaya niyetiniz yok alıcıda değilsiniz her ilanda bir yorumunuz var. Alan alır almayan almaz herkes neyin nekadar olduğunu iyi biliyor forumada birçok ilan var.iphone 5 3200 alacakmıısn.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almak isteyen teklifini yapar anlaşırsak satış gerçekleşir. Almayacak olan da LÜTFEN ilanımı kirletmesin

Saygılar

(Not: @Burak. Hocam haklısın insanların can'ı sıkıldıkça ilanlara yorum yapıyor)

• Pardon ben 4S görmüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duduco -- 25 Eylül 2012; 20:48:35 >
  • üstüme iyilik sağlık bir koministle beni nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz :D kirletmiyorum ki millet fiyatlarını bilsin istiyoruz. Göze battığımı bilmiyordum. Baltalamak değilde uçmuş insanları budamak lazım. Ve yaanlış ifade ettiğim için kusura bakmayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak.

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lenin

Fiyat yüksek, heleki iphone 5 çıkıyor.

_SFR_ ile ikiniz aynı kişimisiniz bilmiyorum fakat işiniz gücünüz milletin ilanlarını kirletmek. Almaya niyetiniz yok alıcıda değilsiniz her ilanda bir yorumunuz var. Alan alır almayan almaz herkes neyin nekadar olduğunu iyi biliyor forumada birçok ilan var.iphone 5 3200 alacakmıısn.?

Ne güzel demissin kendin. 3200den satan var ama Edmond_Dantes kardeşimiz 2000 tlden satıyor. mesela sen 1150den satıyorsun ama
    mslahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-garantili-siyah-100265218/detay
    vyahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-cok-temiz-iphone-4-cizik-yok-950-tl-faturasi-mevc-99568694/detay

gibi arkadaşlarda 900-950 tlye garantili satıyorlar.

bu telefoncu arkadaşta 850 tlye bırakıyor.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-1-5-yil-garantili-100260883/detay

Sonuç olarak size güzel güzel hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: __SFR__

üstüme iyilik sağlık bir koministle beni nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz :D kirletmiyorum ki millet fiyatlarını bilsin istiyoruz. Göze battığımı bilmiyordum. Baltalamak değilde uçmuş insanları budamak lazım. Ve yaanlış ifade ettiğim için kusura bakmayın lütfen

Ilk cumleye bayildim ya, mukemmel bir tepki..

Ilan sahibi fiyat nedir biraz karisik geldi son durum revize varmi fiyatta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan da neler olmuş oyle.

Fiyat 1150 lira isteyen alir istemeyen De "ctrl+w" yapar bu kadar basit

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.