Şimdi Ara

Beverly Hills Polo Club 39,90 KOŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daybuyday 39.90 kargo yok bide10tl cek bulun alın ben aldım cok iyi olmasada 1-2 sene götürür sizi

http://www.daybuyday.com/kampanyalar/beverly-hills-polo-club---best-club_47653/

• evt fikirmetreye üye olun 10tl indirm çeki geliyo öncedende internete aynı markadan almıstım 2 seneye yakın giydim bazen sans ama asıl önemli olan nasıl kulladıgındır ayrıca 30tl ye kimse ayakkabı satmıyo bence cok uygun

aldıgım ayakkabıhttp://www.daybuyday.com/urun-679914/Beverly-Hills-Polo-Club-Gri-Erkek-Ayakkab%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 5 Eylül 2012; 16:43:16 >
  • Ben de trendyol'dan almıştım eskiden. Fiyatına göre güzel ayakkabı fakat hemen hemen her hafta trendyol , markafoni , limango tarzı sitelere düşüyor. Yani pek de sıcak sayılmaz. Aynı fiyata her hafta bulabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Ben de trendyol'dan almıştım eskiden. Fiyatına göre güzel ayakkabı fakat hemen hemen her hafta trendyol , markafoni , limango tarzı sitelere düşüyor. Yani pek de sıcak sayılmaz. Aynı fiyata her hafta bulabilirsiniz.

evt cok geliyor takip ediyorum ama 30tl ye bulmak bence zor hiç görmedim daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umarım bunu alanlar gerçek Polo filan zannetmiyorlardır.

Ortalıkta o kadar çok farklı Polo var ki US Polo, Polo Garage, vs.vs...
    Puma giyerim yıllardır, puma kadar rahat olmasada gayet sağlam hissi olan bir marka..

ama gel gelelim POLO markasının piyasada farklı versiyonları var.
    Buda onlardan biri sayılır, ama dandik sanmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniuyeyimiste

Ben o kadar dandik bir ayakkabı görmedim. Bence hiç uğraşmayın. 1 sene değil 1 aygötürürse şükr edin

Katılıyorum biraderim almış giyemedi bir fakire verdi ben de denedim kabul etmedim ayak bu sonuçta boru değil rezil ve sağlıksız bir ayakkabi..
    ayrıca model de simetri de yoktu ecüş bücüş bir ayakkabi tabir yerindeyse..
    iyi diyen arkadaşlara farkli gelmiş olabilir bize gelen inanılmaz dandikti!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu aykkabıyı Boyner'den, bir ton para ödeyerek aldım. O zamanlar böyle indirim siteler falan da yoktu, sadece birkaç seçgin mağazada satılıyordu. Ben böyle dandik ayakkabı görmedim. Birkaç ay kullandım ve aykkabı sanki 10 yıldır giyiyormuşum gibi öyle berbat oldu ki, giymeyi bırakın, ayakkabılıkta muhafaza etmeye utandım. Ayakkabı birkaç ayda öyle bir şemale büründü kü, sanırsın ki dedemden babama, babamdan da bana kalmış. 30 senedir giyiyoruz. Yok böyle bir rezalet. Ayakkabıyı düz koysan yan yatıyordu. Ayakkabı konusunda da çok titizimdir, kaliteli ayakkabıyı 1 sene giysem, kimse 1 aylık mı 1 yıllık mı olduğunu anlamaz ama bu ayakkabı felaket. Öyle bir yamuldu ki görenler şaşıyordu. Bir kez de Boyner'den mustang marka pantolon aldım, diğer pantolonların 2 katı para verdim fakat zerre kadar abartmıyorum, güvenin bana o pantolonu size bedava verseler kullanmazsınız. bakın 5 lira, 10 lira değil, bedava verseler kullanmazsınız. Tabii ki alırken çok güzel gözüküyor fakat 15 gün sonra bildiğiniz homeless pantolonuna dönüyor. yaklaşık 10 iç çamaşırımı boyadı. Bütün rengini iç çamaşırına geçiriyordu namussuz.

Çin atasözü

• bu beverly hils polo club ayakkabısını ykm ümranıyeden aldım zamanında indirimli fiyat 83 tl verdim ayakkabıyı 20 gün falan giydim fakat ayakkabının her iki taban pilastik kısımlarında yarılmalar meydana geldi ve ürünü ykm getirdim onlarda üretici firma devran ayakkabıcılığa gönderdiler değişim için fakat ürünü değişmek yerine balyy ile yapıştırıp bana gönderdiler ben kabul etmedim tekrar geri gönderdim onlar tekrar geriye iade ettiler işşlemimizi yaptık diye yazı eklemişler benim arkadaşım memlekette ayakkabıcı oraya gittiğimde görüyörum sorunlu ayakkabıları geriye rahatlıkla iade edebiliyor ama biz edemedik hem ykm'den hemde bahsı geçen markadan soğudum.bilginize hatta bu devran ayakkabıcılık fırmasını şikayet var'a şıkayet ettim hiç bir sonuç alamadım. o yüzden her yerde bu fırmayı kötüleyeceğime söz verdim kendime biz parayı kolay kazanmıyoruz

Orijinalden alıntı: cohannan

Arkadaşlar bu sayfadaki ürünleri göremiyorum tek sorun bende mi var?

görünmüyor 18 dk kaldı yazıyor.ancak us polo kampanyası başlamış olmalı o yüzden kaldırdılar belki.

http://www.daybuyday.com/kategoriler/ayakkabilar_7458/erkek burda us polo ayakkabılar var (artan fiyata göre sıralada başta çıkıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 10 Eylül 2012; 6:44:11 >

Orijinalden alıntı: EXUBERT

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Arkadaşlar bu sayfadaki ürünleri göremiyorum tek sorun bende mi var?

görünmüyor 18 dk kaldı yazıyor.ancak us polo kampanyası başlamış olmalı o yüzden kaldırdılar belki.

http://www.daybuyday.com/kategoriler/ayakkabilar_7458/erkek burda us polo ayakkabılar var (artan fiyata göre sıralada başta çıkıyor)

Hocam sanırım burada satılan ürünler orjinal değil

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1190045/daybuydaycom-siparisimden-haber-alamiyorum/89r0z

http://www.kadin.net/daybuyday-sikayet.html

• Almayin su fake urunleri arkadaslar. Biz salaklik ettik siz etmeyin. Para kazandirmayin uc kagitcilara.

hayatımda aldığım en dandik ayakkabıydı. chi den alın daha iyi 39,90 a 3 çift alır eskiyeni rahat rahat çöpe atarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelkoc -- 10 Eylül 2012; 8:54:13 >

since 2005
  • ben u.s polo assn ve bu best club ürünlerden 75 adet aldım. 40tl idi, %25 indirimle morhipodan tanesi 30tlye aldım. ama ürünler 2.kalite. orjinal
    değiller. morhipo, daybuyday, limango, v.s. bu sitelerde satılan u.s polo ürünler 2.kalite. boşuna orjinal diye aldanmayın. 30-40tlde olsa almayın.
    ben iade ettim ertesi gün.

bu sitelerinde bunları satmasını anlamıyorum
  • burda satılan ürünlerin hepsi orjinal! us polo nun müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm, burda satılan ürünlerin geçen sezonun ürünleri olduğunu söyledi. ayrıca direk fabrikadan onlara gönderldiğinide özellikle belirtti...

beden öğrenmek için aramıştm o ara bunları söyleynce hevesim kaçmıştı..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.