Şimdi Ara

BEÜ TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu uzmana sordaki adamın trol olduğu fazlasıyla ortaya çıktı gerçi ama bugün ona beü tıp(13.800) bense 13.770 im açılan kontenjanlarla rahat gelmesi gerekir ama sizce durumum ne dedim %50 diye cevap verdi.Siz ondan daha doğrucu yorumlar yapıyorsunuz, sizce beü tıbbın gelmeme ihtimali var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelir bence ya beü nün önünde bir sürü artan kontenjan var, iki tane yeni devlet açıldı, bir tane ing devlet tıp açıldı
    dinlemeyin şu adamı artık

• esra rengsiz kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibi olur hocam sağolun

• Kardes egitimi iyi mi arastirdin mi tus sonuclari iyi diye duydum ama tam emin deilim

• pesimist_insan P kullanıcısına yanıt
    Hocam eğitiminin çok çok iyi br kaliteli olduğu yönünde pek bir şey duymadım tabi.Şehir için de küçük pek etkinliği olmayan kışın kömür kokusuyla bezeli bir şehir olduğunu duydum, yanlış duyumlar da almış olabilirim eğer şehirde yaşayan ve beü tıpta okuyan varsa lütfen beni düzeltsin memnuniyet duyarım.Benim için ilk önceliği İstanbul a yakın olması yazacağım okulların

• Bence %90 gelecektir. Beü tıp okuyan bir arkadaşımın arkadaşı var sağolsun arkadaşım beni onunla görüştürdü ondan öğrendiklerimi sanada ileteyim: Hocaların ilk 3 senede yani klinik öncesi dönemde çok zorladıklarını sınıf geçmek için adeta bir savaş verdiklerini söyledi ama bu onların tusa daha hazır ve dayanıklı olmalarını sağlıyormuş.. Labarotuvar koşulları birçok üniversiteye göre daha iyiymiş (anatomi labı hariç ama o da fena sayılmazmış), maketler biraz azmış ama mikroskoplar yetiyomuş hatta artıyomuş bile.. Öğrendiklerim bu kadar bir kaç kez konu açtığınızı görmüştüm yardımcı olmak istedim umarım istediğiniz yeri tutturursunuz

• hannlock kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bilgileriniz için :) ilk 3 senenin ağır olması kötü olmuş ben de basit diye daha çok yazmak istiyordum beü yü.Bakalım sıralama bize neyi gösterecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir sbü tıp vs ikçü tıp
    2 yıl önce açıldı
    MARMARA TIP
    7 yıl önce açıldı
    ISPARTA SDÜ TIP
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene 107 kişi kalmış ve baya zor sanırım

• aslenutopyalı A kullanıcısına yanıt
    Tek dönemden mi 107 yoksa tüm okuldan toplam mı 107 kişi hocam.Beü eğitimi ile ilgili en iyi bilgiyi nereden alabiliriz

• Sadece birinci sınıflardan kalanlar bunlar ben birkaç öğrencisiyle konuştum

• %50

Hocam zaten 1.sınıf 118 kişi alıyor o kadar yüksek kalma oranı varsa vay okulun haline ama bence yoktur öyle bir şey yanlış duyum almıştır arkadaşınız

• BuI kullanıcısına yanıt
    Hocam peki kesin gelir dediğiniz yer nereden itibaren başlıyor.Bir de düzce(13.400) için ne diyorsunuz

• Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarda kalmıştı istersen okulu arayıp öğrenebilirsin çoğu başka yere geçmeyi düşünüyormuş.Sınavlarda çıkmış soru bikaç tane soruluyormuş herkes isyanda ama sen araştır istersen
    En iyisi beü yü biraz daha araştırmak hocam dediğiniz gibi

• Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    evet araştır ama seneye 118 kontenjanlı biryerde 225 kişi okumak sorun olabilir
  • 115 kişiden 108 mi kalmış ?

Benim duydugum zor fakültelerde 200 kişi varsa 30 u falan kalır deniliyor en fazla.

Koca senede sadece 8 kişi mi geçebilecek eğitimi almış yani.

• bülent ecevit tıp çok zor bi tıptır. giden arkadaşların çoğu yatayla başka ünilere geçmek istiyor. onun yerine nkü önerebilirim.

• Dostum bence o sıraya tekirdağ yaz. Zaten beü ile puanları aynı. Tekirdağın kontenjanı çok az diğer fakültelere göre. Yepyeni bir hastane yapıldı. Fakülte de çok yeni. Amfiler filan hoşunuza gidecektir. Web sitesinden ulaşabilirsiniz tüm detaylara. Bence zonguldak yerine tekirdağ yazmanız daha doğru bir tercih olur.

• Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Antakya Tıp da bile 160 kişiden 90 kişi sınıfta kaldı.Ama arkadaş biraz abartmış 115 108 kişi değildir 240 kişiydi sınıf mevcutları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.