Şu an Breaking Bad 2. sezon izliyorum da buna ne zaman başlayayım? |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben arkadasa katılmıyorum. Önce BB sonra BCS izlenmeli. BCS her ne kadar BB din öncesini anlatıyor olsada sonrasında çekildi ve kısa kısa siyah beyaz sahnelerle sonrasını da anlatıyor. Son sezonda sonrasıyla ilgili 3 tam bölüm olması lazım. Final de sonrasıyla ilgili. Zaten öncesi ile ilgili olamazdı çünkü öncesi BB e bağlanıyor. BB izlemeden BCS izlersen o sahne ve bölümler anlamsız gelecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH'ye beleş ALTIN danışmanlığı.
.Tıkla referansımdan üye ol.Uçak bileti alırken 10 tl indirim kazan. Özel Mesajdan gelen sorulara cevap vermiyorum lütfen ilgili başlığa sorunuz.. |
bunun yarısı bile kadar kaliteli dizi yok hocam izlenecek |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Yarın başlıyorum serüvene. Bakalım nasıl bir tat bırakacak. |
Vince Gilligan detaycılığı diye bir şey var işte. Nasıl bir anda 26 bölüm devirdim bilmiyorum. Breaking Bad gibi bir efsaneden sonra aynı tadı verecek, hikayenin sonrasına göndermeler yapacak iş çıkar mı deseler şaşırırdım. Sinema tv öğrencisi olsam kalem kağıt alır her detayı noktasına virgülüne yazardım. Şapka çıkartılır. |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
Vince Gilligan ve Peter Gould şaheseri. Spin off yapan dizi sayısı elbette fazlasıyla mevcut. Fakat bir işin, kaynak diziyle bağlantısının olması onu iyi yapmıyor. Better Call Saul izlediğiniz zaman bunu fark ediyorsunuz. Breaking Bad içerisinde yaşanan hikaye dinamiği, çok basit bir 'mayonez' muhabbeti bile bir yerden bu diziyle ucu ucuna birleştirilmiş. Tüm dizi ekibinin verdikleri muazzam emek öylesine belli oluyor ki evrene adeta bir lezzet katıyor. Vince Gilligan detaycılığı üst düzey. Böyle olunca gösterilen alalede herhangi sekans seyircinin kafasında ''acaba burada ne saklı'' sorusunu sordurur. David Attenborough nasıl ki hayvanların ruhunu yansıtıyor ise Gillian da tam anlamıyla çölün tüm aerodinamiğini ekrana yansıtmakta tam bir usta. New Mexico coğrafyasının tenhalığını öylesine sanatsal dokunuşlarla, sinematografiyle göstermek çok zor bir durum. Her geçen sezon dizi çıtayı hep bir üstüne koyarak gitti diyebilirim. Karakterlerin bize ilk gösterildiği durumla, dizinin bitişi arasındaki durumları arasında Scorsese'nin, The Irishman filminde; mafya babalarının zevkle yemeklerini yiyip filmin bitişinde yemeklerini bir pipetle yemek zorunda kalması gibi bir hal söz konusudur. Hem yaratılan karakterlerin çok iyi olması hem de oynayan tüm oyuncuların rollerini muazzam yansıtmaları bu diziyi çok yönlü hale getirdi. Gereksizdi diyebileceğimiz tek figür yoktu herhalde. Baştan sona kadar insanların yollarının ne kadar kırılgan, değişken olabileceğini çeşitli suçlar üzerinden gösteren, ağızlarda hep Breaking Bad tadı bırakan özel bir dizi. Buyrun sadece Bagman bölümünü izleyin neo-western filmi kalitesinde eşsiz bir kısa. Sanırım diziyi karakterler üzerinden açarsak ne kadar destansı bir dizi olduğunu daha iyi anlatabiliriz. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyor iseniz, iyisi mi Saul'u arayın. |
Finali beni çok üzdü, artık amerikalılar yapım sonunda günah çıkarma işinden vazgeçmeliler. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |