Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.635
Cevap
90
Favori
166.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Breaking Bad den sonra tutunduğum tek daldı. İnşallah 6.sezon tez zamanda gelir. Bu Breaking Bad dizisini izlediğimden beri Better Call Saul dışında dizi izleyemiyorum arkadaş. İzlediğim diziler bayağı ve yapay geliyor, bu diziden sonra. En son Ozarkı izledim, biraz daha izlenebilir dizi. İzlemeyi düşünürseniz Better Call Saul dizinin yokluğunda gider Ozark iyi bir alternatif olabilir bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 23 Nisan 2020; 12:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. sezon efsaneydi lalo ve kim karakterleri çok iyiydi. 1 sene sonra görüşürüz
  • kyokari12 K kullanıcısına yanıt
    spoiler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyokari12 K kullanıcısına yanıt
    bilader herkes spoiler kullanıyor, senin farkın ne ?

    arkadasa uyarı verelim lütfen, kasıtlı yapıyor sanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon finali beklediğimi vermedi. Breaking Bad'i üç kişiyle karteli zehirleyip ellerini kollarını sallayarak çıkıp gidebiliyorlar diye eleştirirken bu bölümde de bir benzerini, belki daha da manasızını yapmaları hoş olmadı. Howard ile alakalı ta 2017'nin ortasında şöyle bir entry girmişim;
    https://eksisozluk.com/entry/68979506

    Ve hala daha bu nefretin kaynağını sorgulamakta zorlanıyorum. Bu adam ne yaptı kardeşim ne yaptı? Sırf suni bir düşman yaratmak adına mı yazdınız bu karakteri başından beri. Kim'in karanlık tarafa geçişini anlamlandırmak adına mı kullandınız.
  • Tuco meselesi
    2. sezona
    aitti.

    2. Sezondaysan
    yorumların son sayfalarında ne işin var acaba.
    Yine de kusura bakma.
  • ben asıl o kaçan keltoşun sonu ne olucak adam sattı lolayı.işler karışıcak baya.bekle 6 sezonu 2021 yılında sanırım final yapacaklar

  • Bu işin sonunda yanan Kim olacak onu biliyoruz BB'den karıya bir şey olursa lanet olsun derim yani.

  • Fırtına öncesi sessizlik kıvamında bir sezon finali oldu. 6. sezonda dananın kuyruğu kopacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyiyle müthiş bi sezondu, mükemmel başladı mükemmel bitti. Aşağı yukarı bütün karakterlere ne olacağını biliyoruz ama yine de seve seve izliyoruz. Bunu başarabilmek büyük iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Kim ölmez umarım farklı şekilde sonlanır dizi, Kim terk etsin vs. ama ölmesin vallahi.
  • 1. bölümün 19 dakikasını 2 ay önce zor bela izleyebilmiştim ve geri kalanını da şuan izlemeye çalışıyorum, resmen eziyet. Dizi açılacak mı yoksa hep aynı sıkıcı temposuyla devam mı edecek?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    1. bölümün 19 dakikasını 2 ay önce zor bela izleyebilmiştim ve geri kalanını da şuan izlemeye çalışıyorum, resmen eziyet. Dizi açılacak mı yoksa hep aynı sıkıcı temposuyla devam mı edecek?
    ilk bölümü beğenmediysen gerisinide beğenmezsin
  • Keşke BB spin off adını kullanmasaymıç ben bu diziyi BB spin off una yakıştıramadım. Bildiğin avukat dizisi 45-50dk avukatlık son 5-10dk BB esintiler. Sırf BB hatırına zorlanarakta olsa 5.sezınuda bitirdim ama çoğunluğunda bitsede gitsem dediğim oldu. Yinede görüşlerinize saygım var ben beğenmiyorum. BB çok farklı bi diziydi herşeyiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. sezon finalinden sonra baştan izleyeyim dedim, 3 günde tekrar bitirdim diziyi. Nasıl bir şaheser yaptıklarını üst üste izleyince daha iyi anladım. 1 saniye bile boşa çekmemiş adamlar ve 50 dakikanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor. Hızımı alamayıp Breaking Bad'e de baştan başlayıp 2. sezonu bitirdim bugün. Üstüne El Camino'yu izleyip, Nacho reisin oynadığı Far Cry 3'ü de tekrar bitirerek devam etmeyi planlıyorum.

    El Camino yüzünden 5. sezonu ekstra 1 sene bekledik, şimdi de korona yüzünden 6. sezonu ne kadar bekleyeceğiz Allah bilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    5. sezon finalinden sonra baştan izleyeyim dedim, 3 günde tekrar bitirdim diziyi. Nasıl bir şaheser yaptıklarını üst üste izleyince daha iyi anladım. 1 saniye bile boşa çekmemiş adamlar ve 50 dakikanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor. Hızımı alamayıp Breaking Bad'e de baştan başlayıp 2. sezonu bitirdim bugün. Üstüne El Camino'yu izleyip, Nacho reisin oynadığı Far Cry 3'ü de tekrar bitirerek devam etmeyi planlıyorum.

    El Camino yüzünden 5. sezonu ekstra 1 sene bekledik, şimdi de korona yüzünden 6. sezonu ne kadar bekleyeceğiz Allah bilir.
    Bu sıralar bende baştan sona tekrardan izlemeyi düşünüyorum ama Chuck karakteri aklıma geldikçe soğuyorum bu fikirden. Her şeyiyle itici bi karakter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Bu sıralar bende baştan sona tekrardan izlemeyi düşünüyorum ama Chuck karakteri aklıma geldikçe soğuyorum bu fikirden. Her şeyiyle itici bi karakter.

    Alıntıları Göster
    Ben de Chuck ve Walter Jr. tiplerini her gördüğümde sinir krizleri geçiriyorum Arka arkaya izleyince haftalık izlerken sinir olduğun kadar olmazsın diye tahmin ediyorum. 4 sezon, 2 gün civarı bitti, 1 buçuk gün kadar katlanmak zorunda kaldım Chuck'a. Şimdi de her gün Walt Jr'ı çekmek zorundayım.




  • 3. sezonu bitirenler ve 4. sezon 1. bölümü izleyenler bakabilir mi? Gelecek bölümlerden spoiler vermeden cevaplayın lütfen;


    Chuck karakteri ne kadar bazen itici gelse de, ölümü beni kötü hisettirdi. Özellikle yalnız şekilde o düştüğü hal. Ve Jimmy konusunda da gerçekten haklı yanları vardı. Jimmy her şeyi berbat ettikten sonra düzeltmeye çalşıyordu. Para için yaşlı bir kadını üzdü sonra pişman oldu ama iş işten geçmişti. Chuck ailesinden göremediği sevgiden, insanların ona ilgisinden Jimmy'e karşı bir tavır almıştı.

    Chuck normal biri değildi, kardeşinden gereksiz yere nefret ediyordu ve ona karşı kötüydü de ama bana da artık Jimmy iyi bir karakter gibi gelmiyor. Howard orada benim suçum diye ağladığında direk normale döndü. Üzülmesinin tek sebebi kendi suçlaması mıydı yani?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth


    Ailenin büyük çocuğu ol. Çalış, başarılı ol. Küçük kardeşin ise sağda solda sürten pislik bir tip. Ama şirin. İnsanlar tarafından seviliyor. Ailesi ölürken bile Jimmy'nin adını sayıklıyor. Jimmy'nin bundan haberi yok ama Chuck biliyor. Chuck başarılı bir avukat oluyor. Jimmy abisini örnek almak istiyor. Gizlice sınava girip avukat oluyor. O dolandırıcı, düzenbaz küçük kardeş, Chuck ile aynı mesleğe sahip oluyor.



    Chuck fazla disiplinli ve bildiği doğrulardan şaşmayan birisi. Ama sevilmiyor. Ne ailesi ne eşi. Eşinin ayrılması bardağı taşıran son damla olmuş onun için. Psikolojisi bozuluyor. Tek ihtiyacı olan şey biraz sevgiydi belki de. Bağlı olduğu tek şey olan mesleği de elinden uçup gidince yapacak bir şeyi kalmıyor. Zihnindeki o vızıltıyı susturamıyor. O vızıltı aslında ailesinin ölüm döşeğinde Jimmy'nin adını sayıklaması. Neyi yanlış yapmıştı da ailesi Jimmy'yi daha çok seviyordu. O vızıltıyı yok etmek istedi. Ama psikolojisi ve realist düşünce tarzı o vızıltıyı daha gerçek bir şeye dönüştürdü. Elektronik hassasiyet adı altında bozulmuş iç dünyası, kendi acı gerçekliğini oluşturdu.



    Masaya vurduğu her tekme geçmişindeki bir deneme. Sevilmek için verdiği uğraş. Kardeşine anlattığı hikayeler. Yaptığı onca şey. Sadece onun kadar sevilmek içindi. Chuck intihar etti.




    Huzur bul.
    Doğru gerçekten hele ki Chuck'ın kötülük sorunundan bahsediyorsak;


    Jimmy'e de iyi bir insan diyemeyiz ki? Jimmy insanları dolandırıyordu, kandırarak iş yapmaya çalışıyordu. Para için yaşlı bir kadınla arkadaşlarının arasını bozdu vs. Sonradan sorunları halletmeye çalışıyor ama Chuck'ın da dediği gibi yaptıktan sonra anlamı yok.

    Hatta Chuck Jimmy'e demişti ki: senin de problemin bu, zafere giden yolda her yol mübahtır diye bakıyorsun diye. Sevgisizlik problemiyle maalesef depresyona girdi en sonunda da.

    Jimmy'nin de saf kötü olduğunu söylemiyorum ama Chuck kötüyse o da kötü yani. Yoksa Jimmy'nin de kalbi temiz. Chuck'ı çok seviyordu.

    Chuck'da gördüğüm tek sorun Jimmy'e "sana hiç bir zaman o kadar değer vermemiştim" demesiydi.




  • Şu karakterlere diziye öyle bağlandım ki


    Chuck ölünce cidden üzüldüm ve kendimi kötü hissediyorum öldüğünden beri. Adam için 3. mesajım düşünün artık.


    Bu dizi gerçekten BB kalitesinde. Ama yarıştırmaya gerek yok dostlar. Sadece keyfini tadın. Çünkü Breaking Bad evreni gibi evren, Better Call Saul spin-off’u gibi bir spin-off bir daha görmeyiz. Sadece değerlerini bilenler olarak şanslı hissedelim. Teşekkürler Vince Gilligan... Bir evren, iki dizi. İkisi de hayatımın en iyi iki dizisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.