Arkadaşlar bakiyem daha 250'ye ulaşmadı ancak para çekme seçeneklerinin gözükmesini istiyorum şimdiden. ve de onların istediği belgeleri kimlik önlü arkalı resim, ikametgah kağıdını onlara yolladım ancak 2 3 kez yollamama rağmen okunmuyor vb. bahaneler buldular halbuki okunaklıydı her neyse dün de bi mail yollamışlar mail 'de aynen şu deniliyor.
Hesabınızın onaylanması için daha önceden para yatırmış olduğunuz bir karta ait kart kopyası ve kart ekstresi göndermeniz gerekmektedir.
şimdi ben ziraat atm kartımdan internet üzerinden bunlara 25 tl attım, anladığım kadarıyla atm kartımın önlü arkalı resmini bunlara mı yollayacam? peki kart ekstresine ulaşmam mümkün değil o nasıl olacak. Bu arada atm kartı resmi yollarken hangi bilgileri saklamalıyım ?
Yardımcı olan arkadaşlar; şimdiden teşekkürler..
Acil olduğundan dolayı konuyu buraya açmak zorunda kaldım.
internet şubene girerek ekstreni jpg olarak gönder eğer internet şuben yoksa telefon açarak geçen ayın harcama ekstresini e-mail olarak müşteri hizmetlerinden iste ve gönder kartında önlü arkalı fotokopisini çekip gönder arkasındaki 3 haneli güvenlik kısmını silmen bile yeterli.
dostum bets10 senin 250tl den kaçmaz. bende 1 sene civarı oynadım. şimdi bak siteye kayıt olurken kimin adını verdiysen herşeyin o isimde olucak. kimlik arka ön foto-su faturası vb fatura-kredi kartı arka ön-extre yoksa o kartla yaptığın bir atm çıktısını gönder.
quote:
Orijinalden alıntı: sinless34
internet şubene girerek ekstreni jpg olarak gönder eğer internet şuben yoksa telefon açarak geçen ayın harcama ekstresini e-mail olarak müşteri hizmetlerinden iste ve gönder kartında önlü arkalı fotokopisini çekip gönder arkasındaki 3 haneli güvenlik kısmını silmen bile yeterli.
müşteri hizmetlerine ulaştım ancak o maili yollayamadıklarını söylediler ve şubeye gidip harcama ekstresini belki verebiliceklerini söylediler. ben şubeye gidip internet bankacılığına başvuru yapıp o şifrem ile internet üzerinden ekran görüntüsüne ulaşabilir miyim ya da direk gidip veznedara geçen ayın harcama ekstresini bana vermelerini mi talep edeyim. şu ihtimal de var atm makinesinden hesap özeti bölümünden telefonla fotoğrafta çekebilirim ama bets10 hakkında bi yazı yok diye hatırlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaten Bıkkın Halim
dostum bets10 senin 250tl den kaçmaz. bende 1 sene civarı oynadım. şimdi bak siteye kayıt olurken kimin adını verdiysen herşeyin o isimde olucak. kimlik arka ön foto-su faturası vb fatura-kredi kartı arka ön-extre yoksa o kartla yaptığın bir atm çıktısını gönder.
hocam kredi kartı kullanmıyorum, direk internet üzerinden atm hesap kartımın üzerinde ki bilgilerle para yatırdım. ve bunlara 2 hafta öncesine kadar kimlik ikametgah yolladım şimdide bana böyle bi maille geldiler. bunların öğrenmek istediği onlara yolladığım paranın delil olacak şekilde ekran görüntüsünü mü öğrenmek yoksa başka bi hesabada para yatırsamda makbuz mu önemli anlayamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: 7Ronaldo
quote:
müşteri hizmetlerine ulaştım ancak o maili yollayamadıklarını söylediler ve şubeye gidip harcama ekstresini belki verebiliceklerini söylediler. ben şubeye gidip internet bankacılığına başvuru yapıp o şifrem ile internet üzerinden ekran görüntüsüne ulaşabilir miyim ya da direk gidip veznedara geçen ayın harcama ekstresini bana vermelerini mi talep edeyim. şu ihtimal de var atm makinesinden hesap özeti bölümünden telefonla fotoğrafta çekebilirim ama bets10 hakkında bi yazı yok diye hatırlıyorum.
Telefon v.s. fotoğraflarını kabul etmezler doğrudan scanner ile taranmış veya ekran görüntüsü alınmış bir internet şube görüntüsü olmalı tabi bu her müşteri hizmetlerinde değişiyor. Dediğim gibi internet şubeni açıp dönem içi ekran görüntüsünü alıp göndermen yeterlidir. Bunu ilk önce canlı yardım ile konuş normal bankamatik kartı olduğunu bu yüzden ekstre gelmediğini dile getir internet şubemden harcama göntüsünü prnt scrn yapsam olurmu diye sor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 7Ronaldo
quote:
Telefon v.s. fotoğraflarını kabul etmezler doğrudan scanner ile taranmış veya ekran görüntüsü alınmış bir internet şube görüntüsü olmalı tabi bu her müşteri hizmetlerinde değişiyor. Dediğim gibi internet şubeni açıp dönem içi ekran görüntüsünü alıp göndermen yeterlidir. Bunu ilk önce canlı yardım ile konuş normal bankamatik kartı olduğunu bu yüzden ekstre gelmediğini dile getir internet şubemden harcama göntüsünü prnt scrn yapsam olurmu diye sor.
şubeye gidip internet bankacılığını açtım hesap özetlerindende ss aldım ekran görüntüsünü. diğer para çekme işlerimde gözüküyor bi problem olmaz herhalde. atm kartımın önlü arkalı fotosunuda attım, arkada ki güvenlik kodunu karaladım. umarım bu sefer olur.