Şimdi Ara

Bestway Pavillo 4 Kişilik Aile çadırı !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.383
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

arkadaşlar 35-40 kilo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardegon

hemde rahatça harikaymış
    2.40cm genişliği akıl tutulmasımı yaşıyorsunuz. Matların genişliği 50-60cm... Kamp yerinde 4 metre cadırmı arıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 24 Eylül 2020; 16:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

449 tl çadır bu arada koçtaşta ben almam hoşuna gitmedi çadır yakından fotoları olsa keşke ,

Havalandırmaları olması güzel bu arada
    https://www.koctas.com.tr/bestway-pavillo-activeridge-4-kisilik-cadir/p/2000033174
    Çadır bu değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

6 kişi kaldık , rahat rahat.

arkadaşlar 35-40 kilo
    4 metrelik çadırlara bak bence. Onlarda kalırsın 6 kişi. Bu çadır 240cm.
  • Bu ürün mü daha iyidir, serin tutuyordur. Yoksa aşağıdaki ürün mü? (2 kişi kalacağız)

decathlon
    KAMP ÇADIRLARI, TENTELERİ - ARPENAZ 3 FRESH&BLACK ÇADIR
    https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-3-freshblack-cadir-id_8357355.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ekin_can

Bu ürün mü daha iyidir, serin tutuyordur. Yoksa aşağıdaki ürün mü? (2 kişi kalacağız)

https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-3-freshblack-cadir-id_8357355.html
    Hocam boyutları arasında fark çok. Tamamen tercih meselesi. Ben black white ları sevmiyorum. Cidden çok karanlık oluyor. Zindan gibi :)
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    adamların vaadi o yönde hocam, gerçekte görmediğimden bilmiyorum ama güneş ışığı alan çadırda bunaldığımı çok hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Çadır bu değil...

Alıntıları Göster
    aynen öyleymiş kusura bakma
  • Bir tane arkadaşıma bir tane de kendime aldım. Kullanıcı yorumlarına baktım, sayısı az olsa da kullananlar memnun. Bu fiyata ilk intiba olarak fazlasını sunuyor gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

adamların vaadi o yönde hocam, gerçekte görmediğimden bilmiyorum ama güneş ışığı alan çadırda bunaldığımı çok hatırlıyorum
    Bu sene sahile gidip çok kurdum çadırı. Sadece dış tenteyi kurup oturduk saatlerce. Fena değildi Normalde ağaç altında kamp yapmayı tercih ediyorum. O yüzden çok sıkıntı olmuyor.
  • Epeydir çadır bakıyordum, bunu alayım demiştim paylaşımı görünce ama sabah mesaj gelmiş tedarik edilemediği için iptal edilmiştir diye.
    Hemen teslim mağazalarda hala stok gözüküyor aslında başka illerde. İptal edene kadar onları gönderselerdi iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ameyt88 -- 27 Eylül 2020; 9:46:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.