Şimdi Ara

Beste HIRSIZLARI .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki demircibu@ Mehmet Ali Birand'a sordunuz mu neden bizim Fenerbahçe taraftarından esinlenerek söylediğimiz tezahüratlar Ana Haber Bültenlerine çıkmıyor diye :)

Aşığım Aşığım Sana
    Doyamıyorum ki Sana
    Neyleyim ben bu hayatı
    Sen olmayınca Cimbom Bom (!)

• Arkadaşlar alın

Galatasaray'ın

daha doğrusu UltrAslan denilen grubun marifetlerinden bir tanesi daha

biz böyle ispat edince de yalancı oluyoruz.

Siyah-Beyaz Beşiktaş , Pepe Metin geliyor Karakola kaÇ'ın versiyonunu nasıl değiştirmişler bakın

• Bu da bir başkası

Milyonlarca Taraftarın Yanyana
    Bağırıyorlar Hep Beraber Kolkola
    Adınla Takımınla Taraftarınla
    En büyük sensin cimbombommmm

uyum süper,süper beste yapmışsınızzzzz helallllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milyonlarca Taraftarın Yanyana
    Bağırıyorlar Hep Beraber Kolkola
    Adınla Takımınla Taraftarınla
    En büyük sensin KANARYA !
    Fenerbahçe sen çok yaşa
    Canım feda olsun sana
    Hiçbirşeye değişilmez
    Senin sevgin bu dünyada
    ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

• Milyonlarca taraftarın yanyanayı
    kim kimden çalmış?

ayrıyetten bunlar boş işler,,

sizin 1000 tane bızım bestelerımızden kendınıze uyarladıgınız beste var
    bırakın bu işler
    Ana Haber Bültenine Çıkmışsınız Hala Konusuyorsunuz.

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

Milyonlarca taraftarın yanyanayı
    kim kimden çalmış?

ayrıyetten bunlar boş işler,,

sizin 1000 tane bızım bestelerımızden kendınıze uyarladıgınız beste var
    bırakın bu işler
    Ana Haber Bültenine Çıkmışsınız Hala Konusuyorsunuz.

Söyle bakayım Milyonlarca'yı kim kimden çalmış ???????????????????

İNANMIYORUM YA İNANMIYORUM

• Ana haber bültenine çıkma olayından bahsediyorsun.

Sor bakalım Mehmet Ali BIRAND'a neden bizi haber yapmıyorsunuz diye?

Çocuklar İnanın'ı Nazım Hikmet değil aslında 1868 senesinde çArşı yazdı iLk,hatta Edip Akbayram değiL ilk Beşiktaş kapalı besteledi onu.Ya bi gidin allah aşkına,ilk beşiktaş söylemmiş olabilir hatta taa 1980 li seenelerde.Biz onu yıllar sonra sadece son hafta şampiyonluğa ilerlerken aldık(ki başarılı olamadık)

Sayın Mehmet Ali Birand'a söyleyin biz Fenerbahçe'den Milyonlarcayı,Siyah beyaz beşiktaşı,Aşığım Aşığım Sana yı çaldık neden bizi haber bültenlerine çıkartmıyorsunuz deyin !!
    -- --
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ENGN_

O haber olan tezahuratın bestesi Fenerbahçeli sanatçı Edip Akbayram'a aittir.Sözleri ise Nazım Hikmet'in dir ve Nazım Hikmet'te iyi bir Fenerbahçelidir.Üstelik beste ilk kez Çarşı tarafından söylenmiş olsada bizim söylediğimiz dönemlerde Beşiktaş tribünlerinde bu beste söylenmiyordu.Takip ettiğim kadarıyla tarih olmuştu ama böyle bir paylaşmazlık olunca onlarda tezahurata sahip çıkmak adına daha fazla söyler oldular.

Şuanki olayla bunu kıyaslarsak biz yukarıda yazdıklarımın aksine Aşığım aşığım sana'yı neredeyse her maç söylüyoruz.Çok uzak değil daha 8 aralıkta ultrAslan'ın hemen solumuzda olduğu Fb-Gs maçında bütün Migros Gfb olarak bu tezahuratı yaptık.Ama sizin bunu göre göre yinede bu besteyi söylemenize ne isim konulur sen cevapla oldu mu?

Yav bırak hocam Allah aşkına! "Beşiktaşım oley"i de, "Saldır Beşiktaşıım ooleyyy" i de çevirip çevirip her maç söylemeye çalışıyorsunuz() Söylüyorsunuz dersem besteye ayıp olur Ben fb tribünlerinin beste yaptığına ve yaptığı besteyi de büyük katılımla söylediğine şahit olmadım daha. Bir kere aralarında maç izledim evet değişik bi şeyler yapmaya çalışıyolarama o kadar iğrenç, uyumsuz ve ahenkten oksun ki, çocuk marşı gibi. Doğal olarak katılım da olmuyor.

Siz en iyisi Beşiktaş tribünlerini izlemeye devam edin

• vaayy Fenerbahçenin bestesi mi var mış Yok siz hiç çalmıyorsunuz zaten bizde bi dahakine çalmayız özür dileriz abi

www.muzikportali.tk | Video Klip Siteniz..

• gs lilerin yaptıgı da ayıp ama!!! adamlar 40 yılda bir beste yaptılar onu da çaldınız

Orjinalden alıntı: goxel54

gs lilerin yaptıgı da ayıp ama!!! adamlar 40 yılda bir beste yaptılar onu da çaldınız

Sayısız beste var merak etme,staddaki organizasyon başka beste yapılması başka..
    O kadar kombine sayısına,o kadar pahalı bilet fiyatlarına rağmen yine o stada o kadar bağıran taraftar girebiliyorsa.Sizin yere göğe sığdıramadığınız Çarşı stadın merkezindeki kapalıdan tüm inönüyü organize ederken GFB arkasından yeller esen migros tribününde kendini paralıyorsa bunun yanında İnönü'nün aksine Saracoğlunda 40 tane taraftar grubu varsa ben bu tablodan bir Fb'li olarak gocunmam aksine gurur bile duyarım...

quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

Orjinalden alıntı: _ENGN_

O haber olan tezahuratın bestesi Fenerbahçeli sanatçı Edip Akbayram'a aittir.Sözleri ise Nazım Hikmet'in dir ve Nazım Hikmet'te iyi bir Fenerbahçelidir.Üstelik beste ilk kez Çarşı tarafından söylenmiş olsada bizim söylediğimiz dönemlerde Beşiktaş tribünlerinde bu beste söylenmiyordu.Takip ettiğim kadarıyla tarih olmuştu ama böyle bir paylaşmazlık olunca onlarda tezahurata sahip çıkmak adına daha fazla söyler oldular.

Şuanki olayla bunu kıyaslarsak biz yukarıda yazdıklarımın aksine Aşığım aşığım sana'yı neredeyse her maç söylüyoruz.Çok uzak değil daha 8 aralıkta ultrAslan'ın hemen solumuzda olduğu Fb-Gs maçında bütün Migros Gfb olarak bu tezahuratı yaptık.Ama sizin bunu göre göre yinede bu besteyi söylemenize ne isim konulur sen cevapla oldu mu?

Yav bırak hocam Allah aşkına! "Beşiktaşım oley"i de, "Saldır Beşiktaşıım ooleyyy" i de çevirip çevirip her maç söylemeye çalışıyorsunuz() Söylüyorsunuz dersem besteye ayıp olur Ben fb tribünlerinin beste yaptığına ve yaptığı besteyi de büyük katılımla söylediğine şahit olmadım daha. Bir kere aralarında maç izledim evet değişik bi şeyler yapmaya çalışıyolarama o kadar iğrenç, uyumsuz ve ahenkten oksun ki, çocuk marşı gibi. Doğal olarak katılım da olmuyor.

Siz en iyisi Beşiktaş tribünlerini izlemeye devam edin

Öncelikle forumda bu taraftar kıyaslamaları konusunda ortalığın bir anda birbirine girdiğini hesaba katarsak şeytana uymayıp düzgün bir üslup kullandığın için teşekkür ederim
    Konuya gelirsek yukarıda bahsettiğin bestelerin söylenmeye çalışılması gibi bir durum yok.Bazı besteler sözleri değiştirilerek karşı takıma laf sokma amacıyla kullanılır bu her tribünde olan bir muhabbet.Yani biz o besteyi alıp ''Fenerbahçem oleyy'' demiyoruz ne şekilde söylendiklerini sende biliyorsun.Tıpkı ''Avrupa Fatihiymiş Galatasaray'' ya da Fenerbahçe marşının başka uyarlamaları gibi
    Staddaki taraftar profilini ve organizasyon bozukluğunu biraz abartmış olsanda genelinde doğru şeyler söylemişsin.Taraftar profilinin değişmesinin sebeplerinide yukarıda goxel54'ede yazdım.Hangi yıldı bilmiyorum Çarşı yeni açığa alındığında İnönü stadında yaşanan sıkıntıları bilmen lazım.
    Ben bire bir bilmiyorum sadece bazı Beşiktaşlılardan duydum ve bazı yerlerden okudum ama senin bir Beşiktaşlı olarak bilmen lazım...
    Kendinizi övün buna birşey diyen yok ama bunun yanına diğer takım taraftarlarını yerme çabası eklenmesi üzücü oluyor.Ben işin iç yüzü bilinmeden Fenerbahçe taraftarı hakkında atılıp tutulmasını yanlış buluyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

bjkden çalınan besteler kanald de haber oldu o derece yani fbmi bahsediyor beste hırsızlığı ha

he öyle

Yalan Değil

Haber oldu... Oldu utanmadan haberden sonra bile söylediler o kadar utanmazlar

Bu Alemde Kral Çarşı !!!

Çarşı'ya sallayacaklarına örnek alsalar belki 5cm ilerlerler...

• bu ülkede beste hırsızlığından yakınacak en son taraftar fenerbahçe taraftarıdır...

Orjinalden alıntı: ToRNaDo_1905

bu ülkede beste hırsızlığından yakınacak en son taraftar fenerbahçe taraftarıdır...

Başka söze gerek yok :)
  • BEN ARTIK FB TARAFTARINI FARKLI BİR KULVARDA GÖRÜYORUM.. EYVALLAH HER MAÇ BİR BESTE YAPILSIN 30000 KİŞİ RAKİP TAKIM ATAKTAYKEN BESTE SÖYLESİN DERT DEĞİL.. AMA BİZİM YAPTIĞIMIZ BAŞKA YANİ DİZELER DOLUSU BESTE YERİNE FUTBOLCULARI UYANDIRACAK BİZ BURDAYIZ DİYECEK MARŞLAR SÖYLÜYORUZ.. RAKİP ATAKTAYKEN TAKIMINA DESTEK VERMEK ... İLGİNÇ TABİ...

EĞER TRİBÜN ŞOVU DERSENİZ 2002 VE 2003 SENESİNDEKİ FB GS MAÇLARINDA OLAN MEŞALE VE MAYTAP ŞOVLARI İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM .. OLAYI İDRAR YARIŞINA ÇEVİRMEK SAÇMA GELİYOR BANA.. NEDİR YANİ FENERBAHCE SEN BİZİM CANIMIZ SARI LACİVERT AKAR KANIMIZ.... BİYE BAĞIRINCA HARİKA AVCI DAN MI ÇALMIŞ OLUYORUZ......... İŞİN ÖZÜNDEN ÇOK KOPUYORUZ OLAY TAKIMA DESTEKTİR.. İÇİNDE ÇİRKEFLİK VE ŞİDDET OLMADIĞI SÜRECE HERŞEY DE MÜBAHTIR..

DERDİMİZ TRİBÜN GRUPLARININ İSİMLERİ DEĞİL STAD DAKİ AMBİANS DIR ..
    BİR ÇOK FUTBOLSEVER GATE 13 Ü YADA NE BİLİYİM efsanevi fossa dei leoni Yİ BİLİR.. OLAY EFSANE OLMAK DEĞİL YADA EN İYİ TRİBÜN SAHİBİ OLMAK DEĞİL EN ÇOK KATKIYI SAĞLAMAKTIR..
    KANIMCA İĞRENÇ UYUMSUZ VB. YAKIŞTIRMALARDA BULUNULAN FB TARAFTARI BU İŞİ BU ÜLKEDE YAPAN YEGANE TARAFTAR DIR

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.