Şimdi Ara

***BEST video ares yok böyle nova baskını***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

buglu 200 damage zor vuruyordu benden vardım diyorum...

videoda vuruyor gözüküyor ki vuruyormuş , ama damage konusunda bi yorum yapamayacagım için sana katılmaktan başka çare yok ;]
  • çok superler gerçekten megnin birisi 80.80 skili atıyo.çok güzel video tebrikler
  • gerçekten çok iyi çalışılmış,mageler haricindekiler sc kullanmış büyümek için,bölece magler onların aralarına giriyo yatmıyolar kolay kolay
    böle bi partide olmak için neler vermezdim
  • Güzel video tebrikler..
  • süper video saol
  • Bişi dicem ya bu videoda adamın biri orda köşede üstünü başını çıkarmış oturup kalkıo provoke fln yapıodu adamın elinde dagger vardı ne iş yaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsYcHoAlonE -- 7 Aralık 2006; 19:40:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE

Bişi dicem ya bu videoda adamın biri orda köşede üstünü başını çıkarmış oturup kalkıo provoke fln yapıodu adamın elinde dagger vardı ne iş yaaaa

:))) değişiklik güzeldir ...
  • guzel wıdeo
  • vey ty for payLaŞim
  • @l senin bi ara imzada lvl 70 görevi yapılır gibi bi şey yazıyordu glb. Benim areste 75 lvl mage var onun lvl 70 staff görevini yapabilme imkanımız var mi? Human ama mage
  • ilginç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daswet__tr

@l senin bi ara imzada lvl 70 görevi yapılır gibi bi şey yazıyordu glb. Benim areste 75 lvl mage var onun lvl 70 staff görevini yapabilme imkanımız var mi? Human ama mage

tmm salıdan sonra yapalım cok yogunum bugunlerde ama msn verıcem sana pmden yaparız 30 dk surmuor...
  • Çok güzel video,tbrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

quote:

Orjinalden alıntı: Daswet__tr

@l senin bi ara imzada lvl 70 görevi yapılır gibi bi şey yazıyordu glb. Benim areste 75 lvl mage var onun lvl 70 staff görevini yapabilme imkanımız var mi? Human ama mage

tmm salıdan sonra yapalım cok yogunum bugunlerde ama msn verıcem sana pmden yaparız 30 dk surmuor...

Oke gün farketmez yapabilirsek ne mutlu bana
    Ayrica pm den msn gelmedi...
  • beğenmedim ve townu basmışıınızda fazla p kasmamışsınızki
  • saol
  • GüzeL Video

"güncel"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Los1tBab1y1992

beğenmedim ve townu basmışıınızda fazla p kasmamışsınızki

Bu adam harbi sakat 2 de bir konu hortlatmasan olmıcak mı olm? Sen sürpriz misin la? Ne dalgasın olm sen bütün topicler 1 yıl önce tarihli sen kör müsün?
  • Güzel video tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.