Şimdi Ara

BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
7.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

quote:

CESITLI KULLANICI ŞİKAYETLERİ VOL 2.0

DEĞİŞİK ARIZALAR..

BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere)

allah aşkına ilk resme bakın. adam "oyundan atıyor hocam" diyor öbürü de "senin telefonda bi sıkıntı var o zaman" diyor. bu adamları birileri mi tutuyor napıyor. adam çok göstermek için her bulduğu şeyi koymuş şuraya. diğer şikayete bakarsan "sesi açıp kapadığımda video içinde görüntüde gidip gelmeler oluyor". arkadaş bu kadar dandik bi sorun mu olur. sende olsa farketmezsin bile. basit bir yazılımla çözülebilecek bir sıkıntı.

Evet dandık sorunlar,dandık telefon.basıt seylerı cozemeyen kullanıcıları yargılayamam,benımfıkrıme gore zaten telefon alanında cok bılgısı olsa zaten almazdı dıscovery.ben yansıtıyorum sadece,herkes kesesıne ve zevjkıne gore karar verır alım yapar.ama ılk sayfada olmalı sanırım bir kulkanıcıda telpanın forumlarda adamı var devamlı telefonu oven dıye yazıyor.

ya bırak allah aşkına karalamak için bulduğun bütün çer çöpleri koymuşsun. amacın ne çok merak etmekteyim. 1. resmi koymanın amacını açıklar mısın? ne olduğu bile belli değil. ayrıca telefonu övmek için telpa'nın adama ihtiyacı yok. telefonun fiyatı kendini övüyor yeterince. üstüne sitelerde yapılan incelemeler de ortada.

o zaman al sen kardesım,yada konuları arastır mesajı yazana sor benım yapabılecegım bırsey yok,amacımı yukarılarda yazdım zaten.Çöpten çöp orneklerı koydum haklısın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DEĞİŞİK ARIZALAR..

BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere)

allah aşkına ilk resme bakın. adam "oyundan atıyor hocam" diyor öbürü de "senin telefonda bi sıkıntı var o zaman" diyor. bu adamları birileri mi tutuyor napıyor. adam çok göstermek için her bulduğu şeyi koymuş şuraya. diğer şikayete bakarsan "sesi açıp kapadığımda video içinde görüntüde gidip gelmeler oluyor". arkadaş bu kadar dandik bi sorun mu olur. sende olsa farketmezsin bile. basit bir yazılımla çözülebilecek bir sıkıntı.

Evet dandık sorunlar,dandık telefon.basıt seylerı cozemeyen kullanıcıları yargılayamam,benımfıkrıme gore zaten telefon alanında cok bılgısı olsa zaten almazdı dıscovery.ben yansıtıyorum sadece,herkes kesesıne ve zevjkıne gore karar verır alım yapar.ama ılk sayfada olmalı sanırım bir kulkanıcıda telpanın forumlarda adamı var devamlı telefonu oven dıye yazıyor.

ya bırak allah aşkına karalamak için bulduğun bütün çer çöpleri koymuşsun. amacın ne çok merak etmekteyim. 1. resmi koymanın amacını açıklar mısın? ne olduğu bile belli değil. ayrıca telefonu övmek için telpa'nın adama ihtiyacı yok. telefonun fiyatı kendini övüyor yeterince. üstüne sitelerde yapılan incelemeler de ortada.

o zaman al sen kardesım,yada konuları arastır mesajı yazana sor benım yapabılecegım bırsey yok,amacımı yukarılarda yazdım zaten.Çöpten çöp orneklerı koydum haklısın.

şu alete kullananlara yaptığın saygısızlığın amacı nedir? neden çöp olsun? ben de kullanıyorum, 720p ekranla internette gezme işini gayet rahat görüyor. herhangi bir pahalı telefonda yapacağım şey de aynı. zaten android oyunları falan beni sarmıyor, gidip emulator oynuyorum. telefonda da 0 sıkıntı çıktı şimdiye kadar. ne kasasında bi sorun var ne de ekranında. siz binlerce lira verin, içinize otursun, karalama kampanyası başlatın ucuz modellere. bu telefon dünya'nın her yerinde satılan bir telefon, sandığın kadar basit bir iştirak değil. gayet de ses getirmiş bir durum. sektörün fiyat performans açısından gelişmesine de büyük katkısı olacağına eminim. yarın bir gün samsung güzel ve ucuz telefon yaptığında anlarsın ne kadar değerli olduğunu. sen çöp demeye devam et. zaten üslubundan ne kadar gereksiz bir insan olduğun belli oluyor. bu tartışmayı burada bitiriyorum kendi adıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 15 Kasım 2013; 8:50:13 >

• İncelemeleri izleyenler telefonu biliyor.Forumdan 1000 e yaklasmistir heralde alan bir siz akillisiniz çöpdiyorsun biz malız.Bende yazayim birşeyler o zaman seni mal yerine koyayim. discocery varken 2 katı para verip SP alanlar var forumda paralarini çöpe atan.Tüm editörler discovery muhteşem telefon derken siz gelmiş çöp diyorsunuz.5-6 kişi hepsinin profili kapalı forumda tek yazdiklari discovery çöp,Sony kral.Çevremde o kadar alan var almaya devam ediyor.Belliki çok satması batmis,kötüleme yoluna gidiyorsunuz.Tek kişi olsa neyse de 5-6 kişi hepside papağan gibi aynı seyi söylüyor.Burada bir organizasyon var.Discovery çöpmüş baksen uzman konusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paralı asker olsa böyle fanlık yapmaz. ne oldukları belli zaten discovery çöp diyen adamın profili kapalı, ıd 1,5 melyon. öbürü de bana işlemci tavsiye edin dense sony al diyecek nerdeyse.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DEĞİŞİK ARIZALAR..

şu alete kullananlara yaptığın saygısızlığın amacı nedir? neden çöp olsun? ben de kullanıyorum, 720p ekranla internette gezme işini gayet rahat görüyor. herhangi bir pahalı telefonda yapacağım şey de aynı. zaten android oyunları falan beni sarmıyor, gidip emulator oynuyorum. telefonda da 0 sıkıntı çıktı şimdiye kadar. ne kasasında bi sorun var ne de ekranında. siz binlerce lira verin, içinize otursun, karalama kampanyası başlatın ucuz modellere. bu telefon dünya'nın her yerinde satılan bir telefon, sandığın kadar basit bir iştirak değil. gayet de ses getirmiş bir durum. sektörün fiyat performans açısından gelişmesine de büyük katkısı olacağına eminim. yarın bir gün samsung güzel ve ucuz telefon yaptığında anlarsın ne kadar değerli olduğunu. sen çöp demeye devam et. zaten üslubundan ne kadar gereksiz bir insan olduğun belli oluyor. bu tartışmayı burada bitiriyorum kendi adıma.

o zaman sen kullan kardesım,burdakı alıp memnun olmayan kısılerı bır araya toplamam sızı neden rahatsız edıyosa,gereksız telefonunla gereksız ınsanda sensın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

paralı asker olsa böyle fanlık yapmaz. ne oldukları belli zaten discovery çöp diyen adamın profili kapalı, ıd 1,5 melyon. öbürü de bana işlemci tavsiye edin dense sony al diyecek nerdeyse.

kalk gıt kumda oyna arkadasım.
  • grndy80 kullanıcısına yanıt
    oo manyak laf manyak laf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

İncelemeleri izleyenler telefonu biliyor.Forumdan 1000 e yaklasmistir heralde alan bir siz akillisiniz çöpdiyorsun biz malız.Bende yazayim birşeyler o zaman seni mal yerine koyayim. discocery varken 2 katı para verip SP alanlar var forumda paralarini çöpe atan.Tüm editörler discovery muhteşem telefon derken siz gelmiş çöp diyorsunuz.5-6 kişi hepsinin profili kapalı forumda tek yazdiklari discovery çöp,Sony kral.Çevremde o kadar alan var almaya devam ediyor.Belliki çok satması batmis,kötüleme yoluna gidiyorsunuz.Tek kişi olsa neyse de 5-6 kişi hepside papağan gibi aynı seyi söylüyor.Burada bir organizasyon var.Discovery çöpmüş baksen uzman konusuyor.

estagfurullah uzman degılım,kendınıze mal yakıstırması yapmayın,alıp kullananların sesı gur cıkıyor,cıkmalıda.Yalnız alıp sorun yasayanların bır arada toplamam neden bu kadar rahatsız edıo mılletı anlamadım.gelırsın yooo ben bu sıkıntıları hıc yasamadım cok memnunum der gecersınız,acabaaaaaaaaaaaaaa
    telpanın forumdakı adamları,telefon satıslarını burdan nıe kesıosun dıe banamı cephe alıolar,dıye dusunuyorum bazen.senı tenzıh ederım arkadasım.gorus bu sen note 3 e çöp dersın mesela kımse senın gorusune karısamaz,bencede dıscovery çöp.ve ısınıze gelsede gelmesede,yalanlasanızda kabul etsenızde bu telefonda sorun yasayan hemde cok degısık sorunlar yasayan bır suru magdur var ve ben onların adına burda bu telefonun ne mal oldugunu gosterıyorum.

FORUMDAKI BAZI,(HER DISCOVERY ALIP KULLANAN DEGIL ELBET) TLPA GONULLUSU DIYEYIM,TAMAMEN DUYGUSAL!!! HERKESE BOL BOOOLLL DISCOVERY ONEREN ARKADASLAR YAPACAK BIRSEY YOK,600-700 LIRA COGU INSAN ICIN ONEMLI MEBLAG,VE ABUK SABUK BIR SEKILDE HEBA OLMASINI ISTEMIYORUM.

• FORUMLARDAKI BAZI DUYGUSAL NEDENLERDE DISCOVERY ONEREN PARALI ASKERLER UZULSEDE TELEFONUN KULLANIP MAGDUR OLAN KISILERINI BIR ARAYA TOPLAYIP,GOSTERIYORUM YAZIKTIR 700 LIRASI KIMSENIN HEBA OLMASIN..
     BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere)

• FORUMLARDAKI BAZI DUYGUSAL NEDENLERDE DISCOVERY ONEREN PARALI ASKERLER UZULSEDE TELEFONUN KULLANIP MAGDUR OLAN KISILERINI BIR ARAYA TOPLAYIP,GOSTERIYORUM YAZIKTIR 700 LIRASI KIMSENIN HEBA OLMASIN..

BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere)

BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere)

BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Millete her konuda Xperia SP ve Xperia serisi öneren sen değil miydin ? Yanlış mı hatırlıyorum ? Bi de millete fanboy diyorsun.

şöyle fark var gmd alırsın sorunlarla boğuşur gmd yi şikayet eder durursun, sony alırsın seni fanboy yapar herkesle bu kaliteyi paylaşmak istersin

sony alırsın fanboy olursun aynı fiyata daha iyi özellikler sunan telefonu karalarsın.

bu telefon bu ekrana sahipken ben olsam bu işlerle hiç uğraşmaz direkt alırdım. sorunlar çıkabilir ama çıkmaması daha yüksek ihtimal.

al o zaman duvarının her yerine as , ekran iyiymiş sorun çıkmama ihtimali varmış adamlara bak ya bi asgari ücrete telefon verecekler ama kumar gibi arızalı çıkmazsa iyi çıkarsa da şanş ne de olsa asgari ücret kolay kazanılıyor

• Elbette sorunlarınızı dile getirme hakkınız var ama burada olay amacından çıkmış. İşin dozunu kaçırmışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.