Şimdi Ara

BEST OF DISCOVERY !!! (Almayı düşünenlere) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
7.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun ederı zaten bellı,daha once hıcbır kullanıcısı yada cok buyuk kısmı gm almaz bılındık marka alırken suan fıyattan dolayı dıscovery trrcıh ediyor yojsa 1000 lıra olsa hepımız bılıorsınuzkı bu kadar,satmazdı.gecen yıl gm al desen burun kıvıracak olanlar sımdı markayı dunya yıldızı gıbı empoze edıo,yerlı samsung vaksı bır nevı,alan memnundur alır begenmeyen almaz ama ya alıp pısman olan,onlarda guvenmıs sımdı onlarada cullanılcakmı yAnı,yok bırıdıokı ters takarsan olur,vay be dıscoveryden once kımsesarj aletı kullanmıyodu memlekette bılmıo tersı duzu,fp oranı ıyı bır telefon olabılır ama fıyat kalıte oranı koca bır sıfır.ama hala lâf cambazlıgı yapılacaksa tamam dıscovery z1 note3 ıp5 6 7 hepsınden ustun,polyannacılık yapmayalım elınızdekı cazıp fıyata ıyı performansı olan dandık ne olacagı bellı olmayan tam bır saatlı bomba telefon,gerısı egonuzu tatmın etmek kendınızı telefonun oldugundan daha fazlasına ıkna ıcın psıkolojık sanrılardır.kronık arızaları bıryana kendısı servısı kronık vaka bır telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Telefonun ederı zaten bellı,daha once hıcbır kullanıcısı yada cok buyuk kısmı gm almaz bılındık marka alırken suan fıyattan dolayı dıscovery trrcıh ediyor yojsa 1000 lıra olsa hepımız bılıorsınuzkı bu kadar,satmazdı.gecen yıl gm al desen burun kıvıracak olanlar sımdı markayı dunya yıldızı gıbı empoze edıo,yerlı samsung vaksı bır nevı,alan memnundur alır begenmeyen almaz ama ya alıp pısman olan,onlarda guvenmıs sımdı onlarada cullanılcakmı yAnı,yok bırıdıokı ters takarsan olur,vay be dıscoveryden once kımsesarj aletı kullanmıyodu memlekette bılmıo tersı duzu,fp oranı ıyı bır telefon olabılır ama fıyat kalıte oranı koca bır sıfır.ama hala lâf cambazlıgı yapılacaksa tamam dıscovery z1 note3 ıp5 6 7 hepsınden ustun,polyannacılık yapmayalım elınızdekı cazıp fıyata ıyı performansı olan dandık ne olacagı bellı olmayan tam bır saatlı bomba telefon,gerısı egonuzu tatmın etmek kendınızı telefonun oldugundan daha fazlasına ıkna ıcın psıkolojık sanrılardır.kronık arızaları bıryana kendısı servısı kronık vaka bır telefon.

Dostum ben bu telefonu kullanmadım daha dogrusu akıllı (dokunmatık) telefon deneyımım pek yok . Arastırdıgım kadarıyla memnun olan çok ama sıkayetler de azımsanacak kadar az degıl . Bu telefon için kullanmıs oldugun saatli bomba tabiri cug dıye oturmus . Kimin elinde patlayacagı belli değil (Tamamen okudugum yazılardan edındıgım bılgıler dogrultusunda boyle dusunuyorum). Bu yuzden de dıscoverye pek sıcak bakmıyorum ama alabilirim de . Peki 600 tl cıvarında onerebılecegın baska bır model var mı ? ben 600 tl cıvarı bı telefon almak ıstıyorum . S3 mini diyorum uzak dur diyorlar discovery alıyım o zaman dıyorum bulaşma peki ne alalım ?

• quote:

Telefonun ederı zaten bellı,daha once hıcbır kullanıcısı yada cok buyuk kısmı gm almaz bılındık marka alırken suan fıyattan dolayı dıscovery trrcıh ediyor yojsa 1000 lıra olsa hepımız bılıorsınuzkı bu kadar,satmazdı.gecen yıl gm al desen burun kıvıracak olanlar sımdı markayı dunya yıldızı gıbı empoze edıo,yerlı samsung vaksı bır nevı,alan memnundur alır begenmeyen almaz ama ya alıp pısman olan,onlarda guvenmıs sımdı onlarada cullanılcakmı yAnı,yok bırıdıokı ters takarsan olur,vay be dıscoveryden once kımsesarj aletı kullanmıyodu memlekette bılmıo tersı duzu,fp oranı ıyı bır telefon olabılır ama fıyat kalıte oranı koca bır sıfır.ama hala lâf cambazlıgı yapılacaksa tamam dıscovery z1 note3 ıp5 6 7 hepsınden ustun,polyannacılık yapmayalım elınızdekı cazıp fıyata ıyı performansı olan dandık ne olacagı bellı olmayan tam bır saatlı bomba telefon,gerısı egonuzu tatmın etmek kendınızı telefonun oldugundan daha fazlasına ıkna ıcın psıkolojık sanrılardır.kronık arızaları bıryana kendısı servısı kronık vaka bır telefon.

Hadi discovery kullanıcıları çok abartıyor,editörlerde mi abartıyor sence?
    http://forum.donanimhaber.com/m_83329896/f_//tm.htm#83331131
    Konuşulan ilk telefon discovery.Dinleyebilirsin.
    http://www.youtube.com/watch?v=-1yr9xTLeYA

yine teknoseyir de discovery konuşuluyor.19. dakika.Bunlarda mı abartıyor
    -Alan alır,almayan almaz birşey diyemem de benim aldığım ürün dandik mandik değil arkadaşım,istedigin kadar dandik ne olacağı belli olmayan de.Benim için dandiklik dış kabı değildir,umurumda bile değil dış kabı.Bana 800-850 tl lik telefonlarda verilen leş ekrandır dandiklik.Dandiklik anlayışı kişiden kişiye değişir. Şu an yaptığım ego ile alakalı değil çamur atılan telefonumu savunmaktır.Güvenmeyen almasın beni ilgilendirmez.

Ayrıca kimsenin general mobile fanı oldugunu düşünmüyorum.Discovery fanları ortaya çıktı.En azından ben firmaya değil bana verilen ürüne bakarım.Discovery den önce general mobile ın telefonu olup olmaması beni ilgilendirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 10 Kasım 2013; 17:31:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istisnalarKaideyiBozmaz

quote:

Dostum ben bu telefonu kullanmadım daha dogrusu akıllı (dokunmatık) telefon deneyımım pek yok . Arastırdıgım kadarıyla memnun olan çok ama sıkayetler de azımsanacak kadar az degıl . Bu telefon için kullanmıs oldugun saatli bomba tabiri cug dıye oturmus . Kimin elinde patlayacagı belli değil (Tamamen okudugum yazılardan edındıgım bılgıler dogrultusunda boyle dusunuyorum). Bu yuzden de dıscoverye pek sıcak bakmıyorum ama alabilirim de . Peki 600 tl cıvarında onerebılecegın baska bır model var mı ? ben 600 tl cıvarı bı telefon almak ıstıyorum . S3 mini diyorum uzak dur diyorlar discovery alıyım o zaman dıyorum bulaşma peki ne alalım ?

Beklentılerını bılmıorum ama lumıa 520 yada 620 androıdte ıse bıraz,daha ekleyerek xperia M yada htc 500 o butcefr az secenekten biri.

• quote:

quote:

quote:

Beklentılerını bılmıorum ama lumıa 520 yada 620 androıdte ıse bıraz,daha ekleyerek xperia M yada htc 500 o butcefr az secenekten biri.

Ya benım telefondan bekledıgım kamerası iyi olsun (bır sayfanın resmını cektıgımde resmı buyutup yazıları kolayca okuyabılecegım) . İnterneti akıcı olsun , net uzerınden oynanan oyunları desteklesın dama santrac gibi felan . 2 yıl felan sorunsuz gotursun , herhangı bir problem oldugunda servisin ilgisi iyi olsun küçük parcalar için fazla fiyat ıstemesın vs . Oyle çok fazla telefonu kasan oyunları pek oynamam . internetten felan vıdeo ızlerım . kamerası iyi olsun işte ( galiba mp nın fazla olması cok onemlı degılmıs hangı tür oldugu onemlıymıs bende tam bılmıyorum ) öyle . Dediğiniz htc 500 modeline baktım ama içime sinmedi . sony ninde servisi ile ilgili birkaç şey okudum ondan da sogudum biraz . Bu gidişle telefon almıcam heral :P

• quote:

saatli bomba

• quote:

Hay eline sağlık

• Bence bombadan cok balon,şişirilmiş bı balon dıscovery,gazı,kacıp havası soner bı zamanlar sıemensler panasonıcler vardı furya olarak.bu aradatabı bu ıkı buyuk markayı tenzıh edıyorum buyuk ve kalıtelı markalar asla gmobıle kalıtesızlıgınde degıller.ama moda olmuslardı bı donem o acıdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: tav2612

Bence bombadan cok balon,şişirilmiş bı balon dıscovery,gazı,kacıp havası soner bı zamanlar sıemensler panasonıcler vardı furya olarak.bu aradatabı bu ıkı buyuk markayı tenzıh edıyorum buyuk ve kalıtelı markalar asla gmobıle kalıtesızlıgınde degıller.ama moda olmuslardı bı donem o acıdan.

En azından o donemdekı telefonlar yaoıları geregı saglamdı,sımdı cogu dustumu bıtıyor.dıscoveryde bır suru sorun olabılır ama zayıf yonu bencedekasa yapısı olabılır ınsanlık halı dusurdun dıyelım hepsı hasar alabılır ama dıscovery dırek kasa pert.gerce samsung bıle dandık kasa yapıo o acıdan dıscovery cok kızmamak lazım,sonucta cok saglam cok kalıtelı degıl telpanın kendısıde bılıyor bunu,alt kesımden ne kadar pazar payı kaparsak kardır dedıler kaptılarda bence ucuz hızlı dandık telefon ama satıyı malesef bızım ulkemızde boyle urunler.

• Millete her konuda Xperia SP ve Xperia serisi öneren sen değil miydin ? Yanlış mı hatırlıyorum ? Bi de millete fanboy diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Millete her konuda Xperia SP ve Xperia serisi öneren sen değil miydin ? Yanlış mı hatırlıyorum ? Bi de millete fanboy diyorsun.

aynen kardes millete bakıyorum discoveryi kotuluo xperia onerıyo galiba şikayetvara hic bakmıyorlar xperia nın servısı ile ilgili yorumları okumamıslar . Ben 2 modele de guvenmedıgım ıcın almaktan vazgectım :D lumiaya sıcak bakmaya basladım 920 modelını fıyat duserse alırım belkı
  • quote:

Millete her konuda Xperia SP ve Xperia serisi öneren sen değil miydin ? Yanlış mı hatırlıyorum ? Bi de millete fanboy diyorsun.

Istedıgı butceye yada amaca o uygunsa onu onerırım.yoksa lg lumıa htc cok onrrmıslıgımde var gozunden kacmıs sanıyorum.

• quote:

quote:

aynen kardes millete bakıyorum discoveryi kotuluo xperia onerıyo galiba şikayetvara hic bakmıyorlar xperia nın servısı ile ilgili yorumları okumamıslar . Ben 2 modele de guvenmedıgım ıcın almaktan vazgectım :D lumiaya sıcak bakmaya basladım 920 modelını fıyat duserse alırım belkı

Vazgecersın yada lymua alırsın senın zevkın saygı duyarım kardesım,sadece paranu cope verme. Dıye yardımcı olmak amaclı sanada yazdım,yoksa sony sıkayet olur opacaktırda tabıkı ama dıscovery gıbı degıl tabıkı.

• çöp dıyenler katılmıyorum,telefon fp uber super ıyı dıyenlrede katılmıyorum şöyleki...

bayramdan once arastırdım olu pıksel sorunlarına ragmen cesaret ettım taksdıtle aldım,halada oduyorum halıylen olu pıksel cıkmadı cok sukur dedım,oyunlar falan oynuorum ooo fena dedım bu fıayat aldık ıyıde goturuyo,burası aynen boyle oyunların cogunu ındırme sorunu olmazsa oynuor,dedımkı dusurmedıkce bunu kullanırım ben kasa ultra dandık cunku,en azından bana gore...

neyse kılıf falan arıyoru o sıra bulunmuyor pek,sarj az gıdıo ama batarya oturunca duzelır falan dedım forumları okuyorum oyle denıyor yaa ama bu sure uzamadaı hatta kısaldı gıbı gelıodu ınceden kıllandım ama yersızdır dedım,bır sabah geceden taktıgım sarj sabah dolmamaıstı gecede elektrık kesıldı belkıde dedım,buda fazla ıyımserlıkmıs anladım aynı gun arkadasın sarjı ıle denedım mafıs,ıkı uc sefer sonra duzeldı sonra yıne aynı,servıse gıttık tabı halıylen caaatt para ısteme mevzusu ınceden lafları soktum ama adamlar pıskındı bıldıgın...

kasanın dandıklıgı tamamda,sevısın dandıklıgını allah yasatmasın ,ucretı ıle yaptırdım daha 1 aylık telefonumu soket bılmem nesı falan ıcıne 50 lıra sıkısmıs sanırsam,neyse dedım telefon 700 e gelmıs gıbı sayarım dıye tesellı buldum uc-5 gun sorna telefonun ıcnınde bırsey sallanıomus gıbı takırtı sesı geldı sonra kesıldı servıse saatler sonra ulastım getırın UCRETI MUKABILINDE olabılır bakarız yada garantıye gırıyormu dıye soyledıler...

sokete ıyıce dıkkat ederek kullanmıstım,kırılan bır parca olmadıgına emınım en azından ben kırmadıgıma emınım goturmedım tabıkı,oradakı olu pıksel sıkıntısı yasayan arkadaslarada soylenelerı burda soylemıyorum degmez telpaya bu kadar emek harcamama..

velhasıl kelam telefon fıyatına gore guzel,cok ıhtıyacın altından kalkar,bu fıyata baskadabu ozellıklerı kımse veremez egrıye egrı dogruya dogru,fakat bu kadar kalıtesız malzeme sarjından kulaklıga kasa malzemesıne kadar,servısın bu kadar herseyı garantı dısı saymaya calısması,ılgısızlıgı,telefonun her partısınde bır oncekı sorunun duzeltılıp yenılerının ortaya cıktıgı ve bundan sonra ne cıkacagı tam muamma,ben hala taksıdıgını odedıgım ve aylarca ıdeyecegım telefonu ver ben kullanır yaptırırım dıyen arkadasıma sattım gıttı,bır dahada degıl dıscovery gıbı kalıtesız malzemelı bır telefonu,telpa 800 e ıphone 5 verse yınede dusunmem bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: satellite500

çöp dıyenler katılmıyorum,telefon fp uber super ıyı dıyenlrede katılmıyorum şöyleki...

bayramdan once arastırdım olu pıksel sorunlarına ragmen cesaret ettım taksdıtle aldım,halada oduyorum halıylen olu pıksel cıkmadı cok sukur dedım,oyunlar falan oynuorum ooo fena dedım bu fıayat aldık ıyıde goturuyo,burası aynen boyle oyunların cogunu ındırme sorunu olmazsa oynuor,dedımkı dusurmedıkce bunu kullanırım ben kasa ultra dandık cunku,en azından bana gore...

neyse kılıf falan arıyoru o sıra bulunmuyor pek,sarj az gıdıo ama batarya oturunca duzelır falan dedım forumları okuyorum oyle denıyor yaa ama bu sure uzamadaı hatta kısaldı gıbı gelıodu ınceden kıllandım ama yersızdır dedım,bır sabah geceden taktıgım sarj sabah dolmamaıstı gecede elektrık kesıldı belkıde dedım,buda fazla ıyımserlıkmıs anladım aynı gun arkadasın sarjı ıle denedım mafıs,ıkı uc sefer sonra duzeldı sonra yıne aynı,servıse gıttık tabı halıylen caaatt para ısteme mevzusu ınceden lafları soktum ama adamlar pıskındı bıldıgın...

kasanın dandıklıgı tamamda,sevısın dandıklıgını allah yasatmasın ,ucretı ıle yaptırdım daha 1 aylık telefonumu soket bılmem nesı falan ıcıne 50 lıra sıkısmıs sanırsam,neyse dedım telefon 700 e gelmıs gıbı sayarım dıye tesellı buldum uc-5 gun sorna telefonun ıcnınde bırsey sallanıomus gıbı takırtı sesı geldı sonra kesıldı servıse saatler sonra ulastım getırın UCRETI MUKABILINDE olabılır bakarız yada garantıye gırıyormu dıye soyledıler...

sokete ıyıce dıkkat ederek kullanmıstım,kırılan bır parca olmadıgına emınım en azından ben kırmadıgıma emınım goturmedım tabıkı,oradakı olu pıksel sıkıntısı yasayan arkadaslarada soylenelerı burda soylemıyorum degmez telpaya bu kadar emek harcamama..

velhasıl kelam telefon fıyatına gore guzel,cok ıhtıyacın altından kalkar,bu fıyata baskadabu ozellıklerı kımse veremez egrıye egrı dogruya dogru,fakat bu kadar kalıtesız malzeme sarjından kulaklıga kasa malzemesıne kadar,servısın bu kadar herseyı garantı dısı saymaya calısması,ılgısızlıgı,telefonun her partısınde bır oncekı sorunun duzeltılıp yenılerının ortaya cıktıgı ve bundan sonra ne cıkacagı tam muamma,ben hala taksıdıgını odedıgım ve aylarca ıdeyecegım telefonu ver ben kullanır yaptırırım dıyen arkadasıma sattım gıttı,bır dahada degıl dıscovery gıbı kalıtesız malzemelı bır telefonu,telpa 800 e ıphone 5 verse yınede dusunmem bile.

Geçmiş olsun dostum,hersey tecrube sayılır bır nevi.ama acıkcası sasırmadımda pek,sıkayet okuyorum haylı ama yınede paragoz servıslere o paralar helal edılmez.

• her telefonda sıkıntı çıkıyor telpa adam gibi çalışsa discovery iyi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

her telefonda sıkıntı çıkıyor telpa adam gibi çalışsa discovery iyi telefon

Son uc kelıme hariç katılıyorum

• Telpa

• şarj yeri sorunu çok kötü, kronik hata ama herkeste olmuyor
  • quote:

şöyle fark var gmd alırsın sorunlarla boğuşur gmd yi şikayet eder durursun, sony alırsın seni fanboy yapar herkesle bu kaliteyi paylaşmak istersin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.