Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
24.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlarlar bide bu görüşmelere bir tek bnmi resmi takım kravat gidiyorum oraya gidince kendimi müzelik gibi hissediyorum yaw
  • ben de hep spor gittim ama çağrılırsam birebir mülakata takımlagitmeyi düşünüyorum açıkçası
  • 11 ocak için ben de çağırıldım ama gitmedim. daha önce başvurmuştum. malum diyabet hastasıyım ve bu tür marketçilik sektöründe daha önce çalıştığım için ayakta durmanın ve müşteriler ile ilgilenmenin zorluğunu iyi bilirim ( bauhaus AG) şimdi oturduğum yerden çalışabildiğim işim var ve aylık 750TL civarı alıyorum. şükür...
  • mozkan4 hocam senin grup mülakatın ne zamandı bi de full time için mi başvurmuştun ? benim cumartesi günüydü grup mülakatı part time içindi ama daha aramadılar ya
  • arkadaslar oncelıkle hepınıze hayırlı olsun umarım best buy aılesıne katılırsınız ben ızmır best buy da calısıyorum calısma kosulları cok guzel herseyden once calısanına cok deger weren bır fırma kı turkıye de ozellıkle perakende sektorunde gorulmesı zor bır anlayıs eglencelı bır ortamı war en guselı de musterılere ıhtıyacları dogrultusunda urunler tavsıye edıyosunuz kı egıtım surecınde bo bol bu soledıgımı goruceksınız ucret durumuda gayet tatmınkar part tıme olarak bı cok yerın wermıs oldugu full tıme maasını gecıo asgarı ucretın ustu desem yeterlı olur sanırsam
  • webber :) hangi depatman snein =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: irascible_87

mozkan4 hocam senin grup mülakatın ne zamandı bi de full time için mi başvurmuştun ? benim cumartesi günüydü grup mülakatı part time içindi ama daha aramadılar ya

Hocam benim cuma günüydü grup mülakatı, bugün aradılar ve full time mavi tişört için başvurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

quote:

Orijinalden alıntı: irascible_87

mozkan4 hocam senin grup mülakatın ne zamandı bi de full time için mi başvurmuştun ? benim cumartesi günüydü grup mülakatı part time içindi ama daha aramadılar ya

Hocam benim cuma günüydü grup mülakatı, bugün aradılar ve full time mavi tişört için başvurdum

ben netten başvurusundan aranmadım o yüzden de seminerlerine gitmedim keşke gitseydim sonuçta şans yani birazda

• ararlar beyler daha ohooo 18-27 ocak arası dah bugün 19'u sıkmayın canınızı ama forumda baya kişi var başvuran
  • mozkan4 teşekkür ederim arkadaşım benim part time içindi ve mülakatların en son seansıydı umarım ararlar neyse hayırlısı olsun herkes için ....
  • varmı bugün aranan acaba?
  • Hala aranmadım ...
  • Herkese merhaba. Burayı ben de takip ediyordum. Part time olarak başvurmuştum. Grup mülakatından sonra az önce arandım. 28'ine randevu verdiler. Gide gele psikoloji olarak kendimizi işe hazır hale getirdik cidden. Dilerim 2. mülakatlarınız da iyi geçer ve Best Buy'da çalışma fırsatımız olur.
  • Ben hala aranmadım umutlarım tükenio ama hadi hayırlısı ..
  • arkadaşlar sınavları randevu yerleri neresi ya benim yarına randevum var ama sınav yerini bilmiyorum çok acil yardım lazım !
  • başvuran arkadaslar eğitim durumlarınızı yazabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj4u

arkadaşlar sınavları randevu yerleri neresi ya benim yarına randevum var ama sınav yerini bilmiyorum çok acil yardım lazım !

crowne plaza olmasın bizimkiler orda oluyo tanıtımın yapıldığı otel
  • arkadaşlar baya bi geç haberim oldu ankaraya best buy açılacağından. mesa plazaya yürüme mesafesinde oturuyorum ve 4 gün kadar önce online başvuru yapabildim anca. konferansı ve grup mülakatlarını kaçırdım. bu saatten sonra hiç bir şekilde yeni başvurulara geri dönüş yapılmaz mı acaba bir bilgisi olan var mı? mağazanın açılışını bekleyip ondan sonra tekrar mı şansımı denesem?

bu arada her gün görüyorum şu an mağazanın dış cephe kaplaması bitmiş vaziyette tahminim bir hafta içinde de yazıları asılır.

bol şanslar hepinize.
  • acifuat.

açıldıktan sonra da eleman alımlarının devam edeceğini söylediler. referans ve/veya davetiye sistemi gibi bişeyden bahsettiler ama tam anlayamadım onu

bu arada sınav ve grup çalışması crowne plaza 1.ci katta olacakmuş benim gibi bilmeyenlere duyurulur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

başvuran arkadaslar eğitim durumlarınızı yazabilirmisiniz

üniversite pazarlama /satış bölümü hocam ama eğitim durumuna bakmıyolar bildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.