Şimdi Ara

Best Buy Ankara Başvuru Yapanlar Var Mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
1
Favori
24.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoksa sendemi best buy çalışanısın zach rocca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkan4 -- 15 Ocak 2010; 0:09:55 >
  • bugün gittik grup çalışmasına iyi geçti ama artık 1 hafta beklicez olumlumu olumsuzmu
  • :) hadi hayırlısı olsun :)
  • amin....
  • Perşembe günü yazılı sınav var baklaım ne soracaklar
  • ya arkadaslar ne oldu su ayın 11 12 sınde gıdenler seslernız kesıldı anlatsanıza ne sordular ne yaptılar sustunuz kaldınız
  • Birşey sormadılar seminer verdiler. wii oynayıp çay-kurabiye takıldık. oyun hamuruyla da oynayanlar vardı. espri ypamıyorum ciddiyim. ortama girmek için deliriyorum parasını olanaklarını geçtim sırf çalışma ortamı için istiyorum

çalışma şartları

2 gün OFF
    Servis
    Yemek
    Prim
    Dolgun Ücret
    Mükemmel Çalışma Koşulları
  • ben biraz fransızım geek squad ne oluyo
  • Teknoloji uzmanı. : Satılan cihazın mağaza içinde ön tanıtımını yapacak bilgisini verecek, kurulması gerekiyorsa eve gidip kuracak tanıtımı yapacak kişi yada kişiler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj4u

Birşey sormadılar seminer verdiler. wii oynayıp çay-kurabiye takıldık. oyun hamuruyla da oynayanlar vardı. espri ypamıyorum ciddiyim. ortama girmek için deliriyorum parasını olanaklarını geçtim sırf çalışma ortamı için istiyorum

çalışma şartları

2 gün OFF
    Servis
    Yemek
    Prim
    Dolgun Ücret
    Mükemmel Çalışma Koşulları

aynen katılıyorum sırf ortama girmek için uğrasıyorum.. grup çalışması iyi geçti diye düşünüyorum ama beklemek kadar sinir bozucu bi durum olamaz yarından itibaren birebir mülakat için arayacaklar 18-27 ocak arası. eğer aranan olursa buraya yazsın

• hocam sız kendınızı best buy da gormussunuz pekı onlar sızı gorecekmı bır de o var :D en kısa zamanda butun yenılıklerden haberdar olmanızı tavsıye ederım ıncık boncuktan tutunda tv bıl. her urunden haberdar olun kendınıze bır sıstem kurun ve urunler hakkında bılgı sahıbı olun bence cunku boyle kosullar var ıse kesınlıkle ınce eleyıp sık dokuyacaklardır.saygılar
  • dj4y kardeş seni aradılar mı peki perşembe günü yazılı sınav var diyorsun da ?
  • fazla teknik bilgi sormuyolar hocam zaten yani şimdiye kdr hiç. önemli olan teknolojiye bağlı olmak sevmek incelemek vs. bugünden itibaren arayacaklardı varmı aranan mavi tişört için
  • ben bugün birebir görüşmeye gittim tanıtım, gruplardan sonraki 3.cü aşama.1 bayan bir erkek 30 dakikalık bir sohbet yaptık . bundan sonrada 1 tane daha mülakat olacak diye duyum aldım ama her görüşmede birileri eleniyor. kısmet . hayırlısı olsun :)
  • beni 2. defa arayıp çağırdılar perşembe gününe randevu verdiler ama sınav diyen olmadı birebir görüşme dediler bakalım hayırlısı
  • benim ki geek squad arkadaşlar randevu verdiler perşembe 10 da sınav var die. bizim ekip daha grup çalışmasına girmedi
  • odeko sen ne zman grup çalışmasına gitmiştin acaba.. beni daha aramadılar başka aranan varmı acaba ne sancılı bi bekleyiş yaaw
  • ben de aranmadım henüz , muhtemelen de aramazlar....

• veee bugün arayıp birebir mülakat için randevu verdiler
  • hadi hayırlısı olsun :) beni bugün arayıp referanslar için görüşme yapacaklarını devam etmek istediklerini söylediler. geek squad içinde başvurmuştum dünki birebir görüşmede söyledim 2 dpartmanada başvurdum diye bugün geek squad içinde arayıp perşembe gelmenize gerek yok zaen grup mülakatına katıldınız ondan sonraki aşamada bir araya geleceğiz dediler. anlayacağımız perşembe günü sınav yok mavi tişörtte yapılan grup çalışmasının aynısı olacak. ordan devam eden arkadaşlar sınava tabi tutulacak demek oluyor :) hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.