Şimdi Ara

Beslediğim örümcek 'yalancı karadul' çıktı//SS'ler geldi// (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
7
Favori
18.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

önceden görsem valla gelir alırdım. ben de beslemek istiyorum böyle bişey, seninkisi hoşuma gitti baya da.

ama anlamadığım nokta bu hayvan nası yumurtladı la tek başına sen mi bi ayar çektin
  • Elin isviçreli bilim adamları uzaylı peişinde koşar bizim işviçreli bilim adamımız bok böcüğü besler. kahrolsun böyle adalet !
  • İleride kalan yavrusu annesinin intikamını alacak.
  • işin bitti senin.gece 03.00 sularında işini bitirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

Elin isviçreli bilim adamları uzaylı peişinde koşar bizim işviçreli bilim adamımız bok böcüğü besler. kahrolsun böyle adalet !

sandalyeden düşçektim lan

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

olm ne güzelmiş lan niye öldürdün

önceden görsem valla gelir alırdım. ben de beslemek istiyorum böyle bişey, seninkisi hoşuma gitti baya da.

ama anlamadığım nokta bu hayvan nası yumurtladı la tek başına sen mi bi ayar çektin

Ahahahaha bende merak ettim ya bunlar hermafrodit miymiş?:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoro11

quote:

Karadullar çiftleştikten sonra çiftleştiği erkeği öldürür ve yumurtalar için o erkeği konak yapar.

• Bende örümcekler ile memlekete gittiğimden bir çok kez karşılaştım. Hatta bir gün bahçede bulduğum alt'taki örümceği 2-3 hafta besledim bir kavanoz içinde sonra bir gün elimden kaçtı namussuz. Ama benim örümcek gitmiş 50m uzaktaki bizim diğer evin kenarına yuva yapmış 2 gün sonra. Ağlarını örmüş, avını beklerken gördüğümde o beni fark etmemişti. Biraz kovalamacadan sonra yakaladım ve tekrar yuvasına koydum. Bir süre sonra kendiliğinden öldü zaten. Benide bir kere ısırdı ama öyle zehirli falan değildi sadece iğne batar gibi bir sızı yaptı 10dk içinde geçti zaten. Daha yavru yılan, akrep vs. gibi şeylerde buldum ama onunda hikayesi başka bi zamana...

Beslediğim örümcek 'yalancı karadul' çıktı//SS'ler geldi//

• quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Orijinalden alıntı: zoro11

quote:

Karadullar çiftleştikten sonra çiftleştiği erkeği öldürür ve yumurtalar için o erkeği konak yapar.

isviçreli bilim adamı aklandı o zaman:d.

• quote:

Orijinalden alıntı: dumankolikk

quote:

Orijinalden alıntı: Yolların Sonu

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bu arada 'Steatoda grossa' yalancı karadul oluyormuş, bizdeki 'Steatoda triangulosa' ..

nick-mesaj uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: IVPles

quote:

Evden uzaklaştığım için artık besleme gibi bir durumum yok ayrıca hangi canlı olursa olsun doğal sayılabilecek bir ortamda beslemeye çalışırım
    9 yıllık köpeğim var ama boynu daha zincir görmedi öyle deyim, şuan bırakma gibi bir şansın da yok apartmanda ufak çocuklar var onlar
    için daha hassas olur derileri daha incedir, öldürme biçimi de tercih meselesi insana göre yakmak canice geliyor belki de kendinin
    yandığını düşünüyor ama anlık olarak ölüyor hayvan başka türlü belki ezersin ama bunda öyle bir imkan yok, zehirleme kısmı ise
    daha kolay ama daha acılı bir durum.

yakmana gerek yoktu. Bu örümceğin zehri sinek ısırığı gibi resmen. Bir zararı olmuyor. Azcık kabarıyor ve 1-2 gün sonra geçiyor.

Hocam ısırığını zehrini bırak ben örümcek gördüğüm zaman kaşınmaya başlayan bir insanım o kadar huylanıyorum şu hayvanlardan ama taktiği vermeden geçemedim

• ŞU ANAHTARLIĞI KOY HADİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckerberg -- 17 Haziran 2012; 21:36:25 >
  • hiç boşuna heveslenme kardeş o örümcek seni ısırmayacak sende spiderman olmayacaksın.ısırsada anca felç olursun.vazgeç bu sevdadan....
  • Kendini ona teslim et bikere soksun spiderman olma ihtimalin milyondabir de olsa denemeye deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımdan geçen bir olay aklıma geldi bunu görünce ve sizlerle paylaşmak istedim.
    Geçen yıl oldu bu olay öncelikle ben lens kullanıyorum gözümde öyle böyle bozuk değil yani 6.50 ye 6.50 geçen hafta doktora gittim ve lens kabimi yanıma almayı unuttum ve onlarda değiştirmeden önceki son lenslerimdi doktor lensleri çıkar dedi bende bir kap verebilirmisin dedi ama doktor malesef elimde yok dedi ve bende lensleri atmak zorunda kaldım muayene oldum felan sonra eczaneye lenslerimi almaya gittim numaram yüksek olduğundan ellerinde olmadığını ve 2 gün sonra getirtebilecekleeini söylediler. Bende mecburen kabul etmek zorunda kaldım uzun süredir lens kullandığım içinde eski gozluklerimi atmıştım. 2 gün boyunca uzağı bulanık yazılar ve nesneleri göremeyeceğimden evde yatma kararı aldım ve benim arilara karşı alerjim var.
    O da da ışığın orda akşam vakti birşey gördüm ve sinek sandım ama o lanet olası bir eşşek arisiymis tabi ben kör onun eşşek arisi olduğunu nerden anlayayim yanıma doğru geldi bende sinektir diye elimle uzaklaştırmaya çalıştım ama eşşek arisina ne kadar saldirirsan oda sana saldırır geldi beni soktu Allah tan evde tek değildim direk abim felan geldi bunu öldürdü ve beni hastahaneye götürdüler. O günden sonra hiçbir böceğe merhamette bulunmadım fobi oldular böcekler benim için türü önemsiz...
    Cool story felan değil bildiğin true story

• quote:

Orijinalden alıntı: BrkCvs321

Başımdan geçen bir olay aklıma geldi bunu görünce ve sizlerle paylaşmak istedim.
    Geçen yıl oldu bu olay öncelikle ben lens kullanıyorum gözümde öyle böyle bozuk değil yani 6.50 ye 6.50 geçen hafta doktora gittim ve lens kabimi yanıma almayı unuttum ve onlarda değiştirmeden önceki son lenslerimdi doktor lensleri çıkar dedi bende bir kap verebilirmisin dedi ama doktor malesef elimde yok dedi ve bende lensleri atmak zorunda kaldım muayene oldum felan sonra eczaneye lenslerimi almaya gittim numaram yüksek olduğundan ellerinde olmadığını ve 2 gün sonra getirtebilecekleeini söylediler. Bende mecburen kabul etmek zorunda kaldım uzun süredir lens kullandığım içinde eski gozluklerimi atmıştım. 2 gün boyunca uzağı bulanık yazılar ve nesneleri göremeyeceğimden evde yatma kararı aldım ve benim arilara karşı alerjim var.
    O da da ışığın orda akşam vakti birşey gördüm ve sinek sandım ama o lanet olası bir eşşek arisiymis tabi ben kör onun eşşek arisi olduğunu nerden anlayayim yanıma doğru geldi bende sinektir diye elimle uzaklaştırmaya çalıştım ama eşşek arisina ne kadar saldirirsan oda sana saldırır geldi beni soktu Allah tan evde tek değildim direk abim felan geldi bunu öldürdü ve beni hastahaneye götürdüler. O günden sonra hiçbir böceğe merhamette bulunmadım fobi oldular böcekler benim için türü önemsiz...

güzel hikayeymiş kardeş, yalnız bu eşek arıları bana da çok zorluk çıkartıyor bir araştırayım bunları, dağa çıkıyorum elimle savurmaya
    çalışınca kovalıyorlar eşek oğlu eşekler o yorgun halde koşuyorum bir de.Esasında ben örümcekleri pek sevmem ama beslemeyi severim
    geçen gün derenin bir ucundan diğer ucuna kadar ağ kaplamış bir örümcek türü sanki dereye ağı atıp balık avlayacak eşek oğlusu,
    yaklaşınca bir de ön bacaklarını kaldırıyor bir şey yaparım diye ama el kadar tüylü bir şey.

Neyse bu konular tutarsa bende daha çok var böyle konu, 5 saat dağa çıkıp iniyorum her gün, yarın güzel bir örümcek ile kene kapıştırırım çekerim fotolarını^^

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrkCvs321

Başımdan geçen bir olay aklıma geldi bunu görünce ve sizlerle paylaşmak istedim.

güzel hikayeymiş kardeş, yalnız bu eşek arıları bana da çok zorluk çıkartıyor bir araştırayım bunları, dağa çıkıyorum elimle savurmaya
    çalışınca kovalıyorlar eşek oğlu eşekler o yorgun halde koşuyorum bir de.Esasında ben örümcekleri pek sevmem ama beslemeyi severim
    geçen gün derenin bir ucundan diğer ucuna kadar ağ kaplamış bir örümcek türü sanki dereye ağı atıp balık avlayacak eşek oğlusu,
    yaklaşınca bir de ön bacaklarını kaldırıyor bir şey yaparım diye ama el kadar tüylü bir şey.

Neyse bu konular tutarsa bende daha çok var böyle konu, 5 saat dağa çıkıp iniyorum her gün, yarın güzel bir örümcek ile kene kapıştırırım çekerim fotolarını^^

Hahaha iyiymiş sen tırmanış felan mı yapıyorsun yoksa gezi mi ? Tırmanış yapmak çok ıstiyorum ama ders veren pek adam akıllı bi yer bulamadım

• Tırmanış bir ara yaptım ama zamansızlıktan pek devam edemedim okul kulübüne, şuan yürüyüş olarak başladım 2-3 haftaya tempoyu
    arttırım sonra da hafiften koşuya başlarım diye düşünüyorum yani 2-3 aylık süreç içinde yağ yakıp kondisyon abanıp nefes açıyorum^^
    Varsa imkanın çık sabahları yap koşunu hayatın daha düzene girer, sadece alacağın ayakkabıya şorta bakar.

• quote:

Tırmanış bir ara yaptım ama zamansızlıktan pek devam edemedim okul kulübüne, şuan yürüyüş olarak başladım 2-3 haftaya tempoyu
    arttırım sonra da hafiften koşuya başlarım diye düşünüyorum yani 2-3 aylık süreç içinde yağ yakıp kondisyon abanıp nefes açıyorum^^
    Varsa imkanın çık sabahları yap koşunu hayatın daha düzene girer, sadece alacağın ayakkabıya şorta bakar.

Bende severim dağ yuruyuslerini felan ama ıstanbulun göbeğinde yaşıyoruz köye gitmeden olmuyor böyle rahat güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

Ailecek takip ediyoruz daha çok fotoğraf ve beslenirken ki videosunu istiyoruz

Süper
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.