Şimdi Ara

Besinlerin Oksitlenmiş Kalıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BOK olarak kısaltılır.Boklu anılarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Ben başlayayım.

İlkokulda bir arkadaşım vardı sürekli altına sıçardı.Oturduğu sıralar bok kokardı.Bilirsiniz ilkokulda sıra değişimi olurdu.Her hafta bir ön sıraya oturulurdu.Hemen hemen her okulda bu uygulama yapılmıştır.Neyse işte kimse arkasında olmak istemezdi.Olanlarda sırayı iyice silerler ve kaderlerine mahkum olurlardı..
    Birde okula sürekli annesi gelirdi.Oglunun dötünü yıkar giderdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No4 -- 18 Şubat 2017; 21:40:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne ka komik iğe iğe iğe

Ben anlatıyım bide. Küçükken evde oturuyorum annemle birlikte herneyse sonra annem ablamı almak için yola çıkmak için hazırlandı felan. O zamanda kış kapıda soguk var sobamız yanıyor annem gitmeden önce bana oglum soban yanıyor ben 5 dakikaya gelicem koltuguna otur "burdan sakın kalkma"çizgi filmini izle dedi. Annem gitti 5 dk 10 dk felan benim mokum geldi ama öyle böyle deil, tam koltuktan kalktım sonra aklıma annemin lafı geldi sakın koltuktan kalkma diye annemin lafı aklımda dolaşıyor kalkmıyorum sonra işte altıma zıctım :( annem geldi sordu oglum niye tuvalete gitmedin benimde cevabım anne sen sakın kalkma dedin dedim aglayarak :((

• Ehühühühühü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağızda tükürük birikmesi
    10 yıl önce açıldı
    Ağızda tükürük birikmesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.