Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.322
Cevap
734
Favori
2.566.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Go Hard Or Go Home

n11 -30 tl indirimi hepsinden daha baba indirimdi yıl bası indirimleri olur diye fazla ürün almadım alacaktım aslında bcaaları proteinleri ne minnet ediyosun bu firmalara kapı gibi n11 varken .

şu indirimlere bak şaka gibi .

adam powerlife l carnitinde indirim yapmış sagol ya .

Aynen hocam çok haklısın vallahi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumurta fırsatlarınıda paylaşma zamanı geldi artık
  • Şu supplementle başlayan site güvenilir mi? Optimum çok taklit edildiği için biraz şüpheye düştüm ne düşünüyorsunuz? (İsmini reklam olmasın diye tam yazmadım.)
  • protein7.com
    Ultimate Prostar Whey Protein Tozu 2390 gr
    http://www.protein7.com/ultimate-prostar-whey-protein-tozu-2390-gr-33.html
    alınır mı? daha duser mi yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

http://www.protein7.com/ultimate-prostar-whey-protein-tozu-2390-gr-33.html alınır mı? daha duser mi yoksa

Çikolatalısı yok, diğer tatlar çok yapay. Beni etkilemez diyorsanız alın, 2 hafta önce n11 170'e düşmüştü bu toz. Daha fazla düşmez gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

http://www.protein7.com/ultimate-prostar-whey-protein-tozu-2390-gr-33.html alınır mı? daha duser mi yoksa

Çikolatalısı yok, diğer tatlar çok yapay. Beni etkilemez diyorsanız alın, 2 hafta önce n11 170'e düşmüştü bu toz. Daha fazla düşmez gibi.

şuan yarım kilo felan whey var.beni bi iki hafta idare eder.bakalim yilbasi gününde bisiler olacak mı.balik yağı+whey i 200 den kapatmak istiyorum

• n11 kampanyası 4 gün sürdü whey ihtiyacınızı ordan karsılamanız iyi olurdu 170 e prostar ve myprotein vardı . 150 ye arnold vardı daha uyguna toptan salona aldıgım yerden alamıyorum emin olun . n11 candır sporcu dostudur daha uyguna düşme ihtimalini sanmıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 18 Aralık 2016; 20:35:44 >
  • quote:

n11 kampanyası 4 gün sürdü whey ihtiyacınızı ordan karsılamanız iyi olurdu 170 e prostar ve myprotein vardı . 150 ye arnold vardı daha uyguna toptan salona aldıgım yerden alamıyorum emin olun . n11 candır sporcu dostudur daha uyguna düşme ihtimalini sanmıyorum .

Hocam taklit olmadigindan nasil emin oluyorsunuz ben hep suphe ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: VONMOGER

quote:

n11 kampanyası 4 gün sürdü whey ihtiyacınızı ordan karsılamanız iyi olurdu 170 e prostar ve myprotein vardı . 150 ye arnold vardı daha uyguna toptan salona aldıgım yerden alamıyorum emin olun . n11 candır sporcu dostudur daha uyguna düşme ihtimalini sanmıyorum .

cok basit bir cozumu var . n11 gittigidiyor tarzı yerden alısveris yaparken bilinen magazanın sayfasından alım yapacaksın .

ornegin neosante n11 den aldıgında farklı siteden aldıgın farklı ürün yollamaz .

mesela linkteki ürün 180 tl -30 ile 150 ye geliyordu . yanında da 1 ölcek whey ve 1 adet protein bar veriyor 10 tl de onları düş 140 tl daha ne olsun ..

• -30 indirimi bitti sanırım değilmi? Bir de ON whey yerine verdiğiniz linktekini tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiL35

-30 indirimi bitti sanırım değilmi? Bir de ON whey yerine verdiğiniz linktekini tavsiye edermisiniz?

180 e alma ederi 160 . bekle biraz kampanya yakalariZ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

cok basit bir cozumu var . n11 gittigidiyor tarzı yerden alısveris yaparken bilinen magazanın sayfasından alım yapacaksın .

ornegin neosante n11 den aldıgında farklı siteden aldıgın farklı ürün yollamaz .

mesela linkteki ürün 180 tl -30 ile 150 ye geliyordu . yanında da 1 ölcek whey ve 1 adet protein bar veriyor 10 tl de onları düş 140 tl daha ne olsun ..

http://urun.n11.com/protein-tozu/musclepharm-arnold-series-iron-whey-2267-gr-cikolata-hediye-P88398309

Hocam bu arnold protein tozu nasıldır?

Şuan hardline whey kullanıyorum. Normalde spora ara vermiştim şimdi tekrar başladım. Yeme içmeye dikkat etmediğimden 2-3 haftada 5-6 kilo aldım spora başlamamla beraber.

Şimdi normal antrenmanın sonunda cardio amaçlı 30 dk civarı koşuyorum ve yediğime içtiğime dikkat etmeme rağmen hatta tatlı tuzluyla alakam olmamasına rağmen hala kiloda düşme olmadığı gibi şiştiğimi dahi hissediyorum zaman zaman.

Bu olayların cevabını ben protein tozuna bağladım açıkcası. Muhtemelen hardline ın içindeki ek katkılardan kaynaklanıyodur. Ek besinlerle hiç alakam yok onu da belirteyim yanlış konuşuyo olabilirim.

Arnold da bunları yaşar mıyım? Veya başka bir sebebi olabilir mi bu kilo olayının?

Ek olarak güç artışı için hangi ek besini kullanmam gerek? Yeri değil sanırım ama ufak bi öneride bulunursanız çok sevinirim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 18 Aralık 2016; 23:30:41 >

• Konu basliginda tavsiye istemeyin yaziyor hala tavsiye isteyen var..
  • Arkadaşlar protein7.comdan Weider whey protein aldım . Bu işten anlayan adamlar bu sahte çöpe dök falan dedi ben ilk defa aldım baya üzüldüm kapağı falan jelatinli geldi ama bandrol yoktu sizce ne yapayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

quote:

quote:

http://urun.n11.com/protein-tozu/musclepharm-arnold-series-iron-whey-2267-gr-cikolata-hediye-P88398309

Hocam bu arnold protein tozu nasıldır?

Şuan hardline whey kullanıyorum. Normalde spora ara vermiştim şimdi tekrar başladım. Yeme içmeye dikkat etmediğimden 2-3 haftada 5-6 kilo aldım spora başlamamla beraber.

Şimdi normal antrenmanın sonunda cardio amaçlı 30 dk civarı koşuyorum ve yediğime içtiğime dikkat etmeme rağmen hatta tatlı tuzluyla alakam olmamasına rağmen hala kiloda düşme olmadığı gibi şiştiğimi dahi hissediyorum zaman zaman.

Bu olayların cevabını ben protein tozuna bağladım açıkcası. Muhtemelen hardline ın içindeki ek katkılardan kaynaklanıyodur. Ek besinlerle hiç alakam yok onu da belirteyim yanlış konuşuyo olabilirim.

Arnold da bunları yaşar mıyım? Veya başka bir sebebi olabilir mi bu kilo olayının?

Ek olarak güç artışı için hangi ek besini kullanmam gerek? Yeri değil sanırım ama ufak bi öneride bulunursanız çok sevinirim.

Teşekkürler

şu seviyede protein tozu kullanmanı tavsiye etmem kullandıgın protein tozu ne iyi ne kötü orta segment bir toz tavsiye edermisin dersen yoklukta tavsiye ederim .

öncelikle garantili yani güzel ölçüm yapan bir yerden yağ oranını ölçtür yağ oranın kaç kilo aldın ama vucut whey3matrix in icinde bulunan creatin sayesinde su mu topladı veya başka bir sebebi mi var vucudunda ki kas yag ve ödem oranını ölctürmeni tavsiye ederim .

whey3matrix in icinde şeker var ama diger proteinlerle hemen hemen aynı seviyede göbeklenme yapacak kadar büyük bir oran degil .

güç artışı için tavsiye sade nescafe ve pancarsuyu önerrim supplement istiyorsan bence f.a napalm veya c4 veya assault

• uçkur ayna kullanıcısına yanıt
    Hocam kafana takılanları protein7 firmasını arayrqk sor veya mağazalarına yakınsan sana gelenle oradakini tozu karşılaştır. Ben sahte weideri gondereceklerini tahmin etmiyorum,sahte olduğunu neresinden anlamışlar ?? weider kullanan biriyim supplmentler mağazasından görerek aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: uçkur ayna

Arkadaşlar protein7.comdan Weider whey protein aldım . Bu işten anlayan adamlar bu sahte çöpe dök falan dedi ben ilk defa aldım baya üzüldüm kapağı falan jelatinli geldi ama bandrol yoktu sizce ne yapayım ?

Hocam protein7 resmi ithal eden bi firma diyebiliyorum sanmıyorum sahte olduğunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar protein7.comdan Weider whey protein aldım . Bu işten anlayan adamlar bu sahte çöpe dök falan dedi ben ilk defa aldım baya üzüldüm kapağı falan jelatinli geldi ama bandrol yoktu sizce ne yapayım ?

hocam bu spor dünyasında herkes aşırı bilmiş ve ukala davranıyor, hele hocalar...Herkes anladığını iddia ediyor aman dikkat et protein7'nin sahte satacağına ihtimal vermiyorum açıkçası. Onlar da sahte satacaksa zaten biz bitmişiz.
  • Hocan falansa ondan al diye yapmıştır ya nasıldır bilmem ama kendin araştır biraz çakmaları nasıl oluyor vs. iyice öğren
  • quote:

"Bu işten anlayan adamlar" dediginiz kişilerin bilgisi nedir onu degerlendirin bence.

• 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.