Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1741. sayfa)
-
-
Protein tozuna kat kanka firmalar da öyle yapıyor zaten boşa gitmemiş olur 😅😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puhahaha son dönemlerde gördüğüm en multi disiplinler ve trajikomik yorum olabilir
-
-
böyle bir kod geldi arkadaşlar
defactofit.com sitesinde geçerli.
-
Bende istiyom o fitbardan ona göre @HK-416
Barların tadı çok güzel bu arada ama içinde protein yok 🤣 1,9 gram
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fit-bar çünkü ondan olabilir mi
-
Gofretli commander'a acil tadım testi bekliyoruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 19 Aralık 2024; 15:41:24 >
En azından gerçekten wpc. Ya glisin eklemeli wpi90 olsaydı 😅
Bişe Olmaz ölçek başı 2 3 gr eksik protein almış olursun hocam. Çileği iyidir bende kullandım su gibi akıyor aroma
Firmaya mesaj at kardeşim ne yapayım bar üreticisimiyim ben
Glisinli bar gönderecem sana gece güzel uyursun 😴
Mysupplement çilek var bende 2023 te almıştım, commander çilek cok cok daha iyi kesinlikle, zaten commander sade çilekli degil vanilyada var içinde ayri bi hava vermiş
Comm aroma çalışması yapan arge elemanı çok iyi. Po o bebeyi transfer etse piyasa da diğer firmalar kepenk indirir
Şu anda denedim. Gofret tadı kesinlikle geliyor. Hafif karamel de koymuşlar gibi hissetim. Çikolata tadı çok daha az baskın. Uzun süre ben içemem ama böyle bir aromayı. Allahtan 900 gram
Aroma konusunda gerçekten cok başarılılar özellikle bisküvi acayip başarılı hergun kutuyu acip koklarım Muz veya vanilya gibi bi aroma bekliyordum ama ciko-gofret eklediler, üst mesajda deneyen arkadasta agir olduğunu yazmış, keske muz veya vanilyalida olsaydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 19 Aralık 2024; 16:50:0 >
Yok ağır değil bence. İçilebilir ama biraz şekerli gibi geldi bana. Yada benim damak zevkime uymadı. Ülker çikolatalı gofret tadı bulamadım, karamelli çikolatalı waffle gibi biraz daha tadı
Anladım hocam 1 kutu bende eklemistim denemek için bakarim artik gelince
Gelince bekleriz yorumlarınızı
Banada ayni sekilde shakerin yerine bar koymuşlar.
Yarin gelicek hocam deniycem hemen ama benim favori piskevit bunu hicbisey değiştirmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X