hımm.bir düşünelim kimler gitmeli... tigana ve ekibi demirören ve ekibi.. o saydığın futbolcuların hiçbiri bu kadar eleştiriyi hakedecek kalitede futbolcular değil aliss... 2-3 takviyeyle ve kaliteli teknik direktörle ve doğru yönetilmeyle çok daha fazlasını yapar bu takım... zaten teknik ekibin yetersizse yönetimin basiretsizse istersen Realin kadrosunu getir koy sonuç gene değişmez...
oynadıkları oyun ortada
2003 teki ve 2005in 2.yarısındaki futboldan eser yok
Dedim ya LUCESCU ...
elindeki kadroyu bence avrupa da en iyi kullanan t.direktör
rico ve nobreye bende katılıyorum nobreden daha becerikli bir santrafor lazım ricoya gelirsek iyi işler yaptı bu sezon ama bence önümüzdeki sezon bu takımda oynayamaz yerine daha genç dinamik hem ofans hem defans yapabilen bir adam lazım
rico bence bu kadar kotu değil.. dünkü maçta bjk da oynayan birşeyler yapmaya çalışan bir tek rico vardı onun dışında gerisi fos... baki tigana burak yılmaz
bu 3 ü giderse yerine iyi adamlar alınırsa o zaman bakın siz bjk ya...
bir toparlama yapalım
gidecekler:Burak Yilmaz, Mustafa Dogan, Baki Mercimek,Ricardinho,Nobre,Üzülmez,Tandoğan
gelmesi gerekenler ; sergen yalçın ( 1 sezonluk ) , ahmet hassan , ilhan mansız (düzelsin)
gitmesi gerkenler ; rico , nobre , baki , burak , bobo (bu adamı bana savunmayın forvet dediğin biraz yırtıcı olacak ) , m.doğan , elebaşları go home tigana kürdan co...
sergen ilhan ahmetmi yasin ve ali erenide alalım istersen
lucescu gelirse ülkesinden güzel oyuncular getirir
anaaa RICO gitsin diyolar
1-Demirören 2-Tigana
nobre rico delgado baki ibrahim üzülmez(maçta herşey mücadele ve savunmayla olmuyor ne yazık ki ) mustafa doğan
i.üzülmez nie gitsin
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
bir toparlama yapalım
gidecekler:Burak Yilmaz, Mustafa Dogan, Baki Mercimek,Ricardinho,Nobre,Üzülmez,Tandoğan