Arkadaşlar bildiğiniz gibi Beşiktaşın 300-400 milyon TL civarı borcu var.Sizce sonumuz ne olur bu borç nasıl temizlenir?
bizim zenginlerden hayir yok , tek cikis yolu uzun vadeli dusuk faizli kredi temin edebilecek bi sirket bulmak.
200M $ lık kredi çekilecekti. O kredi hem sıcak para getirecek hem şu ani para ihtiyacı zamanlarına da dur demiş oluruz. Komple borcu da aylık taksitler halinde ödeyecez artık. En önemli konu maaş konusu Yıllık transfer geliri-gideri hariç kar eder halde olursak borç kapanır.
Hem borç yiğidin kamçısıdır.
O Ortadoğu'dan gelecek düşük faizli kredi haberi külliyen yalanmış, Başkanımız yalanladı TV programında.
Şampiyon olmak.Yok krediymiş,şuymuş buymuş ile olmaz bu işler.Futbol takımının şampiyonluğu ile gelen paralar ciddi anlamda kapatabilir borçları.
Öncelikle gelir-gider dengesini sağlamak için kadroda revizyon şart. Daha sonra farklı alanlarda sponsorluklar geliştirmesi gerekiyor. Uzun vadeli kredi ile de mevcut borçlar kapatılmalı.
yazık yaw şu y.d. nın yaptıgına bak gercekten içim gidiyor..bir takımın nasıl batırılacagını (batan bırsey yok da) bize gösterdi..
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
Öncelikle gelir-gider dengesini sağlamak için kadroda revizyon şart. Daha sonra farklı alanlarda sponsorluklar geliştirmesi gerekiyor. Uzun vadeli kredi ile de mevcut borçlar kapatılmalı.
Ne gelir-gideri yahu. Adamlar 200 bin hedefle FEDA tshirtü çıkarttılar 40 bini zor geçtiler. Lafa gelince biz Türkiye'nin en iyi taraftarıyız derler. Şu konuda bile adamlar kredi falan demiş, bir tanesi bile takıma destek olmalıyız kombine almalıyız dememiş. Yazık
quote:
Orijinalden alıntı: NT ^ avieN
quote:
Ne gelir-gideri yahu. Adamlar 200 bin hedefle FEDA tshirtü çıkarttılar 40 bini zor geçtiler. Lafa gelince biz Türkiye'nin en iyi taraftarıyız derler. Şu konuda bile adamlar kredi falan demiş, bir tanesi bile takıma destek olmalıyız kombine almalıyız dememiş. Yazık
Taraftarın desteği konusunda yazacaktım ama bilinen bir gerçek olduğundan dolayı yazmadım.
Başarı şart.mesela bu sene fenerbahçe şampiyon olmadıgı halde hemen hemen galatasarayla aynı kazancı sağladı.türkiye kupası,avrupa kupalarına katılma,performans primleri vs derken 36 milyon dolar civarı para aldı fenerbahce.beşiktaşın da bunu yapması gerekir,tabi bunu yaparken oyunculardan da azar azar yıllık alacaklarında indirime gitmeli
quote:
Orijinalden alıntı: NT ^ avieN
quote:
40 bin sayısı, internet üzerinden yapılan satış miktarı.Ayrıca, internet satışı çok yavaş yürüyor.15 gündür bekleyenler var.Ben gerçek anlamda 100 bini çoktan aştığını düşünüyorum.Ayrıca henüz çok erken, sonuçta transfer dönemi başlamadı, ligin başlamasına hayli var.Tabii ki büyük transferler beklenemez ama her transfer eminim sayıyı arttıracaktır.Derbiler de bile satılacak.Tüm sene içine yayıldığında 200 bini çoktan aşmış olacak.Ayrıca çoğu kişi yeni formaları bekliyor.Kırmızı forma çıkacağı söylentisi mevcut.Formalar bildiğiniz üzere 90 liranın üzerinde.Benim gibi öğrenci olan ve çok fazla miktar veremeyecek olan kişiler, bir kerede verebileceği en büyük katkıyı vermeye çalışıyorlar.Anlayacağın ben formayı bekliyorum.Sadece biraz sabır..
Başarı konusuna gelecek olursak, umarım Borussia Dortmund'u kendilerine örnek alırlar.Dortmund'da çok zor bir duruma gelmişti hatırlarım.2. ligden Bundesliga'ya ilk çıktığında 7. olabilmişti.Sonra gençleşmeye gittiler.Bakın bu seneki kadrosuna.20-23 yaşında bir çok oyuncusu var ve hepsi ilk 11 oyuncusu.Gençlerin yanına, stratejik bölgelere tecrübeli oyuncuları yerleştirmişler.Örneğin forvet, örneğin defans ve ard arda 2 sene müthiş oynayarak şampiyonluk.Bu seneki futbollarıyla bence Barcelona'dan dahi iyi top oynadılar.Çok beğenirim Dortmund'u.Umarım biraz örnek alınırlar ki ben Fikret Orman'a güveniyorum.Bu iş olacak.Bizi başarılara yaklaştıracak.Sabredin, imkanı olanlar kulübe yardımlarında bulunsunlar, olmayanlar dualarını eksik etmesinler.
bu batırmaktan öte bir şey. normal bir insan bu şekilde hiçbir şirket veya oluşumu batıramaz.
yd trafından batırıldık...bu kadar borç t-shirtle anahtarlıkla kapanmaz futbolcu satmak şart. elimizde fernandes dahil q7 almeida derhal iyi fiyata satılmalı yerlerine iyice izleyip bir kaç genç adamla lige devam edilmeli. t.direktör konusunda da öyle van gaal vs. gibi senelik 3-4 m euro isteyen t.direktörlere değil günü kurtaracak yerliden kim olursa bizi 1-2 sene idare edecek bir t.direktör bulunmalı..2017 yılına kadar tüm gelirler temlikli..kulübe destek zamanı, destek sadece forma t-shirt almak değil takıma rıza çalımbay samet aybaba vs gelince yıldız transfer yapılmayınca da yönetime tepki göstermemektir..
demirören bjk'yi batırdı...aslında tüm bjk'liler anlaşıp demiröreni boykot edip demirörenin hiç bir şirketinden alış-veriş yapmayalım...
quote:
Orijinalden alıntı: soho
yd trafından batırıldık...bu kadar borç t-shirtle anahtarlıkla kapanmaz futbolcu satmak şart. elimizde fernandes dahil q7 almeida derhal iyi fiyata satılmalı yerlerine iyice izleyip bir kaç genç adamla lige devam edilmeli. t.direktör konusunda da öyle van gaal vs. gibi senelik 3-4 m euro isteyen t.direktörlere değil günü kurtaracak yerliden kim olursa bizi 1-2 sene idare edecek bir t.direktör bulunmalı..2017 yılına kadar tüm gelirler temlikli..kulübe destek zamanı, destek sadece forma t-shirt almak değil takıma rıza çalımbay samet aybaba vs gelince yıldız transfer yapılmayınca da yönetime tepki göstermemektir..
Fernandes, Q7 ikisinide çok seviyorum, ama klübün geleceği için satılacaklarsa satılsınlar,
Şirketleri yönetenler bilirler
Yeri geldiğinde büyümek ne kadar önemliyse, zamanında küçülülebilmekte aynı derecede önemli, bugün küçükmemiz gereken zamandayız. Alt yapıya ağırlık verilecek 1-2 sene kendi yağında kavrulacak takım, tüm iddialı veya yabancı transferler, düzlüğe çıkılana kadar askıya alınmalı..
Sevgili kardeşlerim bazı arkadaşlar yıldırım demirörene vermiş veriştirmiş.sonuna kadar haklısınız lakin olan oldu.bu adam bizim ocağımıza incir ağacını dikti.şeref ve haysiyetli bir kulüp olmaktan da çıktık diğer taraftarların gözünde beşiktaşlılık duruşu denilen olguya da ciddi manada zarar verdi.zamanı gelince,elimiz güçlenince bu adamı ve yardakçılarını kulüp üyeliğinden ihraç edip bir daha da kulüple ilgili konuşmasını bile engellemek olmalı yapılması gereken.bugüne bakalım.borçlarımız gerçekten de kapatılamayacak gibi.lakin ben başkanı şu anki icraatleri ile çok olumlu değerlendiriyorum.beşiktaş için bir fikrim var projesi bile bize taraftar olduğumuzu hatırlattı.feda tişörtlerine gereken azami ilgiyi göstermeliyiz ki cümle alem kötü günde de kulübün arkasında olduğumuzu idrak etsin.boğazımızdan kısalım,sigara almayalım şu tişörtlerden ya da kartal yuvasından birşeyler alalım.alalım ki yönetim de yeni projeler için moral bulsun,şunu yapalım bunu yapalım bu taraftar alır fedadan gördük desin.az biraz kulübe destek.peki biz taraftar olarak üstümüze düşeni yapacağız da sayın beşiktaşlı işadamları nerede?kulübün kötü zamanında ben yardım etmelerini beklerim açıkçası.şu zamanda yardım etmeyeceklerse bir daha da etmesinler zaten.bazı arkadaşlar şampiyon olmamız lazım demiş.doğru da demişler lakin biz takım olabildik mi?hayır...ne zaman takım olursak,futbolcular birbirini iş arkadaşı değil gerçek arkadaş,kardeş gibi görür,bir kolej takımı havası yakalarsak o zaman başarı gelir düşüncesindeyim
quaresma 3.750.000 euro 25-30 civarında maça çıktı simao 2.500.000 euro 35-40 civaında maça çıktı holosko 1.800.000 euro inanın ki ne yaptı bilmiyorum :(
toplam: 8.050.000 euro X 2.3 =18.515.000 tl eder satın bu üçünü hem ekonomik olarak rahatlayalım hemde bunlar yerine oynuyacak adam alalım
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
Yeri geldiğinde büyümek ne kadar önemliyse, zamanında küçülülebilmekte aynı derecede önemli, bugün küçükmemiz gereken zamandayız. Alt yapıya ağırlık verilecek 1-2 sene kendi yağında kavrulacak takım, tüm iddialı veya yabancı transferler, düzlüğe çıkılana kadar askıya alınmalı..
eleştirmek için söylemiyorum ama takım 1-2 sene değilde 3-4 senede kendi yağında kavrulsa kimsenin çıkıp itiraz etmemesi gerekir bence ve başkan ekonomiyi toparlıyana kadar baskette nokta atışlarıyla büyük olmasada başarıyı yakalayabilir ve bir nebze rahatlıyabilir.