Şimdi Ara

Beşiktaş yeni hocasını buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rıza Çalımbay'ın istifasının ardından Teknik Direktör arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlı kulüp ünlü Fransız teknik adamla 7 aylık anlaşmaya vardı

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yönetime istiasını sunmasının ardından Avrupa'da teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaşlı yöneticiler Jean Tigana ile anlaşmaya vardı. Tigana'nın manajeri Nikolij, siyah-beyazlı yöneticilerle 7 aylık anlaşma yaptıklarını açıkladı.

• hayırlı olsun ne diyelim..
    ama 7 aylık öylemi...tigana kariyeri olan bi hoca diye biliyorum genelde bu tip teknik direktörler kısa sözleşmeleri yapmazlar...
  • eeehhh.
    doğrumu bu ya..
    Tigana kimdir,bu güne kadar yaptığı iş nedir?
    "7 aylık anlaşma" ne demek ya?

bizim kongreye ne kadar var daha?
    eğer süre uzunsa çekeceğimiz var daha...
    Serdar Bilgiliyi arayacağımı rüyamda görsem inanmazdım bu ne rezillik ya...
  • 23 Haziran 1955 doğumlu siyahi teknik adam 1975-78 Toulon, 78-81 Lyon, 81-89 Bordeaux, 89-91 Marsilya'da forma giydi.

Futbolculuk kariyerinin en başarılı dönemini Bordeaux'da geçirdi. 6 Fransa Şampiyonluğu, 2 Fransa Kupası sevincini yaşadı.

93-95 arasında Lyon'u, 95-99 arasında ise Monaco'yu çalıştırdı. Teknik adam olarak 1996-97'de tek şampiyonluğunu Monaco'da kazandı.

yanlış hatırlamıyorsam Fenerbahçe'nin Daum ile sözleşme imzaladığı dönem gündem deki hocalardan dı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 25 Ekim 2005, 21:47:36 >
  • uydurma degildir insallah.
  • galiba Hagi'den sonra Gs'nin de gündemindeki kişilerden biriydi.

• quote:

Orjinalden alıntı: FthClk

uydurma degildir insallah.

bence inşallah uydurmadır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi hayirli olsun insallah bu da del bosque gibi patlamaz... artik besiktasin toparlanmasi lazim ve carew gibi forvet gerekiyor sadece teknik direktör yetmez !!!
  • Kim gelirse gelsin zaten bu yönetimle bu iş yürümez..taraftar gib düşünüp bir klüp yönetilmez.

Reklamını yapmak için yönetici olanlardan gına geldi..
    Yapılan transferlerden yüzde almak için yönetici olanlardan gına geldi..
    Hayatının hiç bir döneminde Beşiktaş Klübünün herhangi bir yerinde bulunmamış, klübü tanımayanların yönetici olmasından gına geldi..
    Hayatında topa vurmamış adamların karpuz seçer gibi topçu seçmesinden gına geldi..
  • tigana tam bir futbol adamı,inşallh odur
    alman olmasında
  • Arkadaşlar bu adam maçkolikde ingiliz diyo????
    http://www6.mackolik.com/Sorgulama/TeknikAdam/detay/default.asp?Id=142
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

tigana tam bir futbol adamı,inşallh odur
    alman olmasında

çok iyi tanıyorsun heralde sen.biraz daha bahsedebilirmisin?bizde öğrenelim.
  • Adı Soyadı: Jean Tigana

Doğum Tarihi: 23.06.1955

Doğum Yeri: Bamako (Mali) Boyu: 172 cm

FUTBOLCULUK KARİYERİ:

Mevkii: Orta Saha

Kulüpleri: Toulon (1975-78), Lyon (1978-81), Bordeaux (1981-89), Marsilya (1989-91)

Millilik Sayısı: 52

Teknik Direktörlük Kariyeri:

Lyon (1993-95), Monaco (1995-99), Fulham (2000-03) Başarıları: Şampiyonlar Ligi yarı finali (1998), UEFA Kupası yarı finali (1977), Fransa şampiyonluğu (1997)

7aylık dönemde başarılı olurmu bilmem ama fransadan yeni pascal getirse çokiyi olur,g.milnedende yeni ferdinandlar kazandırmasını bekliyorum. tabi yerli oyuncuları kıvanç belirledikçe neolur orası meçhul.yönetimin son şansı tigana bakalım nasıl olur.hayırlıolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanTürk -- 26 Ekim 2005, 10:21:57 >
  • +1903

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

eeehhh.
    doğrumu bu ya..
    Tigana kimdir,bu güne kadar yaptığı iş nedir?
    "7 aylık anlaşma" ne demek ya?

bizim kongreye ne kadar var daha?
    eğer süre uzunsa çekeceğimiz var daha...
    Serdar Bilgiliyi arayacağımı rüyamda görsem inanmazdım bu ne rezillik ya...
  • Bence yanlılınız var bende aldığıhaberlere göre yani gazeteler ve internet teki haberlere göre tigana beşiktaşla 3 yıllık sözleşmede anlaşmışlar... Umarım hayırlısı olur bizim için BJK'li

• ırkçı olmak istemem ama ben bugüne kadar başarılı olmuş bir zenci teknik adam görmedim.Bu yönetim hoca seçme özürlü
  • Hayırlı olsun..

bu sezon sonu gider herhalde
  • Anlaşma 3 yıllıkmış bu arada

Keşke bu değil de Le Guen gelseydi

http://www.nethaber.com/?h=33899
  • hayırlı olsun babalar ne diyelim,
    yönetimimiz böyle uygun görmüş
  • gelmiyomuş adam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.