Şimdi Ara

Besiktas ve galatasaray taraftar proflinu birbirine cok benziyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu soylediklerim genellemedir duzgun yazanlar elbet var

Iki taraftarda biraz gazi aldi mi ayaklari yere degmiyor ucuyorlar
    Iki taraftarda oyuncularini cok abartiyor
    Iki tarftarinda forumda yas ortalamasi cok dusuk
    Iki taraftar da zerre kadar futboldan anlamasalar da bunun aksini iddia ediyor
    Iki taraftarda rakibe tas atmak icin firsat kolluyor
    Iki taraftarda o kadar cabuk yon degistiriyorki bugun vezir yaptiklarini yarin rezil yapiyorlar
    Vsvs
    Forumda gozlemlerim bunlar

Bizim taraftar bjk ye tinerci derken kendilerine baksinlar
    Gercekte degil ama belki cok takilmadigim.icin ya da benim.dikkatimi cekmedigi icin en iyi futbol bolumu fenerbahcenin daha olgun ve sakin yaklasiyorlae

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taraftar profilini forum üzerinden mi çıkarıyoruz ?

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1210919-turkiyenin-en-kapsamli-taraftar-arastirmasi

Bu anket aşağı yukarı fikir verir. Forum twitter sözlük vs. böyle yerlerden taraftar profili çıkmaz. Gerçek hayattaki kimliğiyle sosyal medyadaki kimliği farklı çoğu kişinin. Zaten bu saydığın özelliklerin hepsi Fenerlilerde de var.
  • Fenerbahcenin büyüklüğünü gösterir

• bak gurkan19 kardeşim.

ben emekli polis hüseyin. aldığım 1400 til ile 3 çocuğumu okutuyorum. emekli olduğum için çokça da zamanım oluyor. ya atyarışı ya da dh dee takılıyorum. aslında herşey iyi başlamıştı. beylik silahımı bile yorganların arasına saklamıştım işime yaramaz diye. ta ki senin başlığını gördüğüm geceye kadar. anne'ye küfür eden birini nezarette öldürmüştüm biliyor musun? ve inan beylik silahımı tekrar çıkardım. eski polis arkadaşlardan da ip nonla adresini öğrendim. gelicem ve seni mermi manyağı yapıcam.

arz ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzerzerrak

bak gurkan19 kardeşim.

ben emekli polis hüseyin. aldığım 1400 til ile 3 çocuğumu okutuyorum. emekli olduğum için çokça da zamanım oluyor. ya atyarışı ya da dh dee takılıyorum. aslında herşey iyi başlamıştı. beylik silahımı bile yorganların arasına saklamıştım işime yaramaz diye. ta ki senin başlığını gördüğüm geceye kadar. anne'ye küfür eden birini nezarette öldürmüştüm biliyor musun? ve inan beylik silahımı tekrar çıkardım. eski polis arkadaşlardan da ip nonla adresini öğrendim. gelicem ve seni mermi manyağı yapıcam.

arz ederim.

• uçuyoruz hadi yere indir
  • Rezalet ötesi bir paylaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gurkan maalesef fenerli sanırım :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.