Şimdi Ara

Beşiktaş UEFA Disiplin Kuruluna Sevk Ediliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

"arkadas bu isi yilan hikayesine cevirmeyin, ceza verilecekse suclulara hemen ceza verin. Masum iseler aklayin. UEFA TFF'ye benzemez keser doner sap doner munasip yerimize monte ederler"

herkes auuuuvvvv olur mu dedi... Hadi simdi ayiklayin pirincin tasini, UEFA bizim sumsuk TFF'nin kararini bekler mi hic ??? Basacak cezayi kendi standartina gore. Cok bile beklediler ama baktilar TFF korler-sagirlar birbirini agirlar tiyatrosu oynuyor, devreye girdiler tabi...

Hem bize, hem FB'ye hemde adi gecen isimlere en sert sekilde ceza verilecegini dusunuyorum.

Isteyen alintilasin, Haziran'in son haftasi tekrar bakariz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtkmz

Bu durum Demirören ve BJK başkan adayı olan Serdar ADALI sayesindedir. Serdar ADALI sevdalıları Şikeci damgası yiyen birisini BJK başkanı olmasını nasıl isterler anlamıyorum. (Şikeci Serdar ADALI)

Kardeşim daha süreç tamamen bitmiş değil, ben Adalı'nın bir şey yapmadığını gönülden inanıyorum, eğer sen burada Adalı'ya şikeci dersen Beşiktaş'a demiş olursun düzgün konuş..

Önemli!!! Uefa, Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun ömür boyu futboldan men edilmesi talep ediyor.. İNŞALLAH
  • Soylenene gore biz tesebbusten dolayi tek dosya ile sevk edildik, Fb ise sikeden ve 5 dosya ile sevk edilmis.

Yine denilene gore Fb kume dusurulecek ancak savunma sonrasi 15-20 puan arasi ekside baslayacak, biz 5-10 arasi.

Tff ye de ciddi yaptirim olabilir.

Birde bir eleman konustu az once ismini hatirlayamiyorum, ntvsporda 14.15 den sarip izleyebilirsiniz, cezalar icin guzel konustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Soylenene gore biz tesebbusten dolayi tek dosya ile sevk edildik, Fb ise sikeden ve 5 dosya ile sevk edilmis.

Yine denilene gore Fb kume dusurulecek ancak savunma sonrasi 15-20 puan arasi ekside baslayacak, biz 5-10 arasi.

Birde bir eleman konustu az once ismini hatirlayamiyorum, ntvsporda 14.15 den sarip izleyebilirsiniz, cezalar icin guzel konustu.

Aynen UEFA içinden birisi ile görüşmüş.Küme düşme olmayacakmış.Bana FB avrupadan men yiyebilir gibi geliyor yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral adrian

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Soylenene gore biz tesebbusten dolayi tek dosya ile sevk edildik, Fb ise sikeden ve 5 dosya ile sevk edilmis.

Aynen UEFA içinden birisi ile görüşmüş.Küme düşme olmayacakmış.Bana FB avrupadan men yiyebilir gibi geliyor yine de.

Uefa daki elemanin dediklerini ozetledim bende ama ilk konusan Turktu ve guzel bilgiler veriyordu.Bizim icin risk yuksek degil ama Fener icin cok zor falan diyordu.

Su cezalar aciklansa da rahatlasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.