Şimdi Ara

Beşiktaş - Tottenham maçındaki inanılmaz taraftar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=nIZAIJKZfQU&mode=related&search=

abi bütün stad bağırıyor ya yok böyle birşey kesin önceden konuşulmuştur bu ama bn yeni görüyorum belki görmeyenlerde vardır diye ekleyeyim dedim

gsliyim ama bjk taraftarının bir ağızdan bağırması çok hoşuma gidiyor

• o maçtaydım, gerçekten güzeldi atmosfer =)
  • KARTAL GOL GOL GOLL;

Spiker: Şuana kadar hata yapmayan tek taraf Karakartala gönül veren taraftar.

Yorumcu: Evet Taraftar zaten müthiş, Beşiktaş taraftarı müthiş.
  • ben de enteresan bir şey var diye tam 6 dakikalık videoyu sonuna kadar sazan gibi izledim. Ne özelliği var anlayamadım. Her maçta yapılan tezahüratlar, zıplamalar vs.vs.
    ses derseniz zaten o videodan belli olmaz sesi açarsanız çok çıkar, kısarsanız pek çıkmaz
    taraftar sayısı deseniz Fenerbahçe stadındaki kalabalığı gördükten sonra yine bir anlamı yok.

eeee, ne özelliği var bu taraftarın ? Allah iyiliğinizi versin, bir de video yapmışlar

• Kartal Gol Gol Gol ULAn!

quote:

Bu maçta yenilmiş olsakta sırf o atmosferi gördüğüm için kendimi şanslı hissediyorum.
  • Sen çok açarsın çok çıkar, az açarsın az çıkar. Ama o muhteşem taraftar Dünyadaki desibel rekorunu kırar, ayrıca Uefan teşekkür alır. 2000i de 55.000e bedeldir, Susturur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: airztras

ben de enteresan bir şey var diye tam 6 dakikalık videoyu sonuna kadar sazan gibi izledim. Ne özelliği var anlayamadım. Her maçta yapılan tezahüratlar, zıplamalar vs.vs.
    ses derseniz zaten o videodan belli olmaz sesi açarsanız çok çıkar, kısarsanız pek çıkmaz
    taraftar sayısı deseniz Fenerbahçe stadındaki kalabalığı gördükten sonra yine bir anlamı yok.

eeee, ne özelliği var bu taraftarın ? Allah iyiliğinizi versin, bir de video yapmışlar

çok fazla kasma hocam anlamak için, normalde şimdiye kadar bazı şeylerin farkında olman gerekiyordu,ama olmamış işte sen de böyle idare edeceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben de enteresan bir şey var diye tam 6 dakikalık videoyu sonuna kadar sazan gibi izledim. Ne özelliği var anlayamadım. Her maçta yapılan tezahüratlar, zıplamalar vs.vs.

Kedi Uzanamadigi Cigere Mındar Dermiş..

• quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

quote:

Kedi Uzanamadigi Cigere Mındar Dermiş..

mındar nedir ya

• 20 bin kişilik koro
  • BEŞİKTAŞ ULAN !
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

Sen çok açarsın çok çıkar, az açarsın az çıkar. Ama o muhteşem taraftar Dünyadaki desibel rekorunu kırar, ayrıca Uefan teşekkür alır. 2000i de 55.000e bedeldir, Susturur.

evet 30000 ide stadlarını basan 300 kişiyi seyreder
  • Yüzyıllıkaşkım Elma şekerim benim, alıntı yapma diyorum laftan anlamıyosun.
    quote:

Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK

quote:

Sen çok açarsın çok çıkar, az açarsın az çıkar. Ama o muhteşem taraftar Dünyadaki desibel rekorunu kırar, ayrıca Uefan teşekkür alır. 2000i de 55.000e bedeldir, Susturur.

• quote:

Yüzyıllıkaşkım Elma şekerim benim, alıntı yapma diyorum laftan anlamıyosun.
    quote:

Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK

quote:

sende benden alıntı yapma, asnıl bestem hoşuna gittimi

sensin beniimm eellmmaa şşeekkeerriiimmmm

• Tövbe tövbe ya. İstediğin kadar alıntı yap o zaman, sana bişey demiyorum. Bi ajdar bi de sen, süper besteler yapıyosunuz.
  • Söylenecek birşey yok.
    Mükemmeller.

Bir de şuna bakalım.

http://www.youtube.com/watch?v=LeU4JkBAp2Q
  • quote:

Tövbe tövbe ya. İstediğin kadar alıntı yap o zaman, sana bişey demiyorum. Bi ajdar bi de sen, süper besteler yapıyosunuz.

ajdar iyi beste yapar, bjkli sonuçta
  • Kartal Gol Gol Gol = Anelka Bjk 0-1 FB Maç Sonu 1-2 Fenerbahçe
    Kartal Gol Gol Gol = Berbatov Bjk 0-1 Tottenham Maç Sonu 0-2 Tottenham

bu tezahürat size şans getiriyor sanki
  • Beşiktaş seyircisi için o maçın önemi farklıdır 85.dk takımımız 2-0 yenik ama taraftarlarda hiç olmadığı kadar inanç ve destek var takıma.Başka seyircileride biliyoruz o vakite kadar sabredemeyip stadı boşaltan.
    İşte biz buna ruh meselesi diyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: MTC
    Kartal Gol Gol Gol = Anelka Bjk 0-1 FB Maç Sonu 1-2 Fenerbahçe
    Kartal Gol Gol Gol = Berbatov Bjk 0-1 Tottenham Maç Sonu 0-2 Tottenham

bu tezahürat size şans getiriyor sanki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.