Beşiktaş rosto gibi doğranıyor Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Show TV'de yayınlanan '6 Pas' programında çarpıcı yorumlar yaptı
Ahmet Çakar: Selçuk Dereli ile tam 12 kez mahkemeye çıktım. Muhtemelen bu akşamdan sonra yine çıkıcam. Hukuka başvurmak anayasal bir haktır ama eleştirmekte bizim anayasal hakkımızdır. Ben buradan Hilmi Ok ve Haluk Ulusoy'a kına yakmaları hakkında çok büyük bir avette bulunuyorum. Bundan 8 ay önce dedim ki, 'Bu Selçuk Dereli hakem değildir.' Kötü hakem de demiyorum artık hakem değil. Yönettiği her maçta bir sürü hatalar oluşuyor. Selçuk Dereli bizi izliyorsa, yüreği yetiyorsa der ki 'sana ne kardeşim, sana hesap mı vereceğim.'
Gürcan Bilgiç: Burada yorum yapma şansı yok. Ahmet Hoca doğru söylüyor.
Ahmet Çakar: Beşiktaş futbol takımı bu sene hakemler tarafından rosto şeklinde doğranıyor. Ankara maçı gitti 2 puan, bu maç (GS-BJK) gitti 1 puan.
Hakan Can: Bunu maksatlı mı yapıyorlar?
Ahmet Çakar: Valla maksatlı diyebilmek çok ağır bir ithamdır. Türk hakemlerinin 2000-2005 yılı arası Türk futbolunun çok ağır boyutta nükleer serpintiye mağruz kaldığı dönemdir tırnak içinde söylüyorum kirlendiği dönemdir.. Bundan 7-8 sene önce Selçuk Dereli ve onun gibiler benim ve benim gibilerin eline düşselerdi şu an Avrupa'da cirit atardı. Eğer bir hakem 50 maç yönetip hala Avrupa'da bir Şampiyonlar Ligi maçı yönetmediyse bunda bir tuhaflık var..
Hakan Can: Birinci torbaya çıkması lazım, eğer çıkmadı ise yönetemez.
Serdar Bali: Ahmet Hoca'nın dediği doğru. Beşiktaş'ın puanları gitmiştir. En azından 3 puanı gitmiştir. Bence hakemler hata yapıyorlar, kendilerini düzeltmeleri lazım.
Ahmet Çakar: Türk hakemlerine inanıyor musunuz?
Hakan Can: Ben yakın gelecekte düzeleceklerine inanıyorum.
Ahmet Çakar: Ben hemen söyleyeyim inanmıyorum. Ben hakemlerin yakın gelecekte daha büyük felaketlerin içine gark olacaklarına inanıyorum. Hakemlerin düzelmesi için ciddi şekilde revizyon ve tavsiyeye ihtiyacı olduğunu söylüyorum.