Şimdi Ara

Beşiktaş - Liverpool Maçın Adamı? ve Yorumlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1. Marseille 3 2 1 0 7
    2. FC Porto 3 1 2 0 5
    3. Beşiktaş 3 1 0 2 3
    4. Liverpool 3 0 1 2 1

Uluslararası : Şampiyonlar Ligi A Grubu Tüm Fikstür 18/09/2007

21:45 Marseille 2-0(0-0) Beşiktaş
    21:45 FC Porto 1-1(1-1) Liverpool

03/10/2007

21:45 Beşiktaş 0-1(0-0) FC Porto
    21:45 Liverpool 0-1(0-0) Marseille

24/10/2007

21:45 Beşiktaş 2-1(1-0) Liverpool
    21:45 Marseille 1-1(0-0) FC Porto

06/11/2007

21:45 FC Porto v Marseille
    21:45 Liverpool v Beşiktaş

28/11/2007

21:45 Liverpool v FC Porto
    21:45 Beşiktaş v Marseille

11/12/2007

21:45 Marseille v Liverpool
    21:45 FC Porto v Beşiktaş
  • keşke bu gazla anfield a değilde porto ya gidilseydi
  • Serdar Özkan
  • Hepsi iyi oynadı ancak higuıen biraz sırıttı, delgado'dan sonra nobre veya rico'yu alsa daha iyiydi...
  • Bobo Tello

Serdar Özkan

Cisse
  • BJK'ı rahatlatan golü tana Bobo , muthiş hırsı ile Tello bence maçın iki önemli adamı idi.

Tello , BJK'a yakışıyor.Hırsını takdir ettim.Futbolu sadece ayakları ile değil beyni ile de oynuyor.Bazı pozisyonlarda yalnız bırakılmasa BJK daha falz gol pozisyonu üretebilir daha fazla gol bulabilirdi.

Bobo'nun attığı gol bence herkes atamaz.MEslea Tuncay atamazdı veya Şükür.BJK'ı çok rahatlattı o gol.Bobo her maç işini yapıyor.

Higuen ve Hakan benim kafamda soru işaretleri bıraktı.
  • ne kadar değişik bu sene başında, kafalarda en çok soru işareti bırakan transfer oydu ama en iyisi o çıktı....

dediğin gibi tellonun yeteneklerine göre bir oyun planı yapılsa çokdaha etkili olur takım..
    bobo nobre gibi değil kaleyle karşı karşıya kalabildiğinde affetmiyo, daracık alan bile olsa önünde topu nereden geçirmesi gerektiğinin farkında ve bunu başarabiliyor..
    hakan la higuain konusunda da sana katılıyorum dün bende beğenmedim 2sini..gerçi higuaine karşı bir güven var içimde o adamın iyi olduğuna inanıyorum ben daha çok şans verilmeli lig malarında, yeni bir transfer ...kazanmamız lazım

quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

BJK'ı rahatlatan golü tana Bobo , muthiş hırsı ile Tello bence maçın iki önemli adamı idi.

Tello , BJK'a yakışıyor.Hırsını takdir ettim.Futbolu sadece ayakları ile değil beyni ile de oynuyor.Bazı pozisyonlarda yalnız bırakılmasa BJK daha falz gol pozisyonu üretebilir daha fazla gol bulabilirdi.

Bobo'nun attığı gol bence herkes atamaz.MEslea Tuncay atamazdı veya Şükür.BJK'ı çok rahatlattı o gol.Bobo her maç işini yapıyor.

Higuen ve Hakan benim kafamda soru işaretleri bıraktı.

• Bence Rico'dan kurtulmanız lazım.

Delogado FB'deki Alex formatında oynasa siz de acaip iş yapar.
    Ama biz deALex'e koş , sağa sola deplase ol desek ya da böyle bir beklentide olsak , Alex'i 2.senesinde gönderirdik.Delgado çok kaliteli kumaş bence kıymeti bilinmeli
  • sivrilen bir isim yoktu bence , hepsi iyiydi . yalnız Ali Tandoğan biraz aksadı sanki.
  • Evet Üzülmezden beklerken Tandoğan aksadı, saatli bomba gibi her an bomm. Kaleci Hakan her topu taca attı sinir oldum, kalecide oyun kurar kardeşim hatta asist yapanınıda gördük bkz Cordoba. Goldede hatalıydı armut gibi kaldı.

Delgado hayalet gibiydi birtürlü youtubede izlediğimiz spikerin deyimiyle barajlar kralını (Zürih ve birkaç lig maçı gariç) göremedik. Ertuğrul hoca Ricoyuda oynatmıyor. Valla gününde bir Sergen olsa çok farklı bir takım oluruz. Cisse iyidi ama gizli kahraman. Tello harika Bobo ve Serdar çok iyi. Zan ve Toromanda Allahı var Liverppolun o hızlı pas trafiğine rağmen iyi savaştılar.

Şansda biraz yanımızdaydı. Biz bu oyunu Portoya karşıda oynadık ama olmadı şansızdık ve üstüne son Dkda yedik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

BENCE E. CISSE ... MAÇIN KİLİT ADAMIYDI EN ÖNEMLİ TEHLİKELİ TOPLARI KESTİ HAVA TOPLARINDA HATASIZDI DEFANSIN AÇIKLARINI DA KAPADI...
    BENCE

CISSE

+1903
  • macin birden fazla adami vardi ama benim gonlum ibodan yana
    tekrarini izleyin ne kadar classs bi pastir o ole bobo ya attirdigi..gerci herkes de o golu atamazdi ama
    macin adami IBOBO
  • Takım olarak bence iyiydi Beşiktaşımız..Ancak maçın adamı derseniz Babel derim..Sol kanadımızı tek başına bozmaya yetti..Özellikle de Ali Tandoğan..elinden geleni yaptı ama Babel çok etkiliydi..Dün gece uyuyamamıştır heraLde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fth_21

maçın adamı tabiki bjk taraftarıdır.Kesinlikle bu taraftar herşeye layıktır..cümle aleme gösterdik takım nasıl tutulurhadi gösterin bana bu taraftardan daha büyüğünü takımına bu denli tezahürat edinin

+1903
  • Serdar Özkan sinir etti beni akşam. Bir çok atağımızın kesilmesine neden oldu. Çok iyi futbolcu ama tecrübesiz.
    Takım halinde atağı çıkıyoruz tam top atacak adam arıyolar bi bakıyolar ileri özkan 3 metre ofsaytte mecburen takım geri oynuyor.

İbrahim üzülmez aksamadı ve elinden geleni yaptı çok iyi mücadele etti.

Ama maçın adamı bana göre bobo. Sevdiğim bir laf vardır "en iyi savunma hücumdur" diye. Bobo bunu iyi yaptı maçta. İleride liverpool defansını çok sıkıntılı hale soktu rahat çıkıp oyun kuramadılar. Hatta bobo çıktığında. Liverpool kalecisi orta sahaya kadar gelebildi.
  • kimse huguain i beğenmemiş ama ben bir değişikliz sezdim onda. takımı hareketlendirdi oyuna girince. biraz daha ısınsa takıma bobonun yanına güzel bi eküri olacak inşallah
  • gökhan zan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.