Ahmet Necdet Sezer'i tek geçerim. Adam gibi adam, hala benim gözümde gerçek cumhurbaşkanı. Atatürkten sonraki en iyi devlet adamı. Belki saçma gelicek ama Beşiktaşa başkan olsa süper olur, illa paralı adam olacağına adam gibi adam olsun başkanımız.
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Ahmet Necdet Sezer'i tek geçerim. Adam gibi adam, hala benim gözümde gerçek cumhurbaşkanı. Atatürkten sonraki en iyi devlet adamı. Belki saçma gelicek ama Beşiktaşa başkan olsa süper olur, illa paralı adam olacağına adam gibi adam olsun başkanımız.
Gerçek cumhurbaşkanı mı? Konuyu siyasete çekmek istemiyrum sadece kısaca bir hatırlatma yapayım senin için.Çünkü büyük bir dil sürçmesi yapmışsın yorumda.Ecevit'i bilirsin nekadar beyefendi ve saygıdeğer bir devlet adamı olduğunu.Siyasetçilere ve saygın kişilere karşı nasıl nazikse gazetecilerde aynı şekildedir.Ecevit Başbakan seçildiğinde mesut yılmaz devlet bahçeli ile birlikte oldu dönemde.Demirelin emekli olmasından sonra biliyorsun kendisini Ecevit getirmiştir cumhurbaşkanlığına ve bir toplantı sırasında Ecevitin uzattığı dosyayı okumadan yüzüne fırlatanda kendisidir.Fırlattığı kişide dönemin Başbakanı düşün ve nasıl kriz olduğunuda düşün Türkiyede ozaman.Şimdi tekrar yorumunu gözden geçir lütfen Saygılar
Ege vardı bi aralar o da Beşiktaşlıydı. Bu arada Kayahan ve Serdar Ortaç Galatasaraylı
Bildiklerim bana yetiyor, A.Necdet Sezer hakkında fazlasıyla bilgi sahibiyim. Tek geçerim.
quote:
Orjinalden alıntı: *maverick*
quote:
Gerçek cumhurbaşkanı mı? Konuyu siyasete çekmek istemiyrum sadece kısaca bir hatırlatma yapayım senin için.Çünkü büyük bir dil sürçmesi yapmışsın yorumda.Ecevit'i bilirsin nekadar beyefendi ve saygıdeğer bir devlet adamı olduğunu.Siyasetçilere ve saygın kişilere karşı nasıl nazikse gazetecilerde aynı şekildedir.Ecevit Başbakan seçildiğinde mesut yılmaz devlet bahçeli ile birlikte oldu dönemde.Demirelin emekli olmasından sonra biliyorsun kendisini Ecevit getirmiştir cumhurbaşkanlığına ve bir toplantı sırasında Ecevitin uzattığı dosyayı okumadan yüzüne fırlatanda kendisidir.Fırlattığı kişide dönemin Başbakanı düşün ve nasıl kriz olduğunuda düşün Türkiyede ozaman.Şimdi tekrar yorumunu gözden geçir lütfen Saygılar
içi geçmiş 80 yaşına gelmiş insani melekelerini yerine getirmekten aciz bir adamın millet dalga geçmeden siyasetten elini eteğini çekmesi gerektiği yerde sırf iktidar koltuğu uğruna görevde kalması" cumhurbaşkanı bana anayasa fırlattı" diye medyanın önünde ağlaması nedir peki?? trajikomik midir???
quote:
Orjinalden alıntı: *maverick*
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: AXU
quote:
Orjinalden alıntı: OkanBJK1903
Serdar Ortac ve ister inanin ister inanmayin Cem Papila...
ister inanırız ister inanmayız kardeşim sanane
Ne o, sizden biri diye seviniyordun di mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
quote:
Orjinalden alıntı: OkanBJK1903
ve ister inanin ister inanmayin Cem Papila...
Serdar Ortaç Galatasaray'lıdır.Beşiktaş'lı değildir
2002-03 BJK - GS macindan sonra sampiyonluk kutlamarinda BJK formasiyla ne isi vardi o adamin o zaman? Yoksa bizi mi kandirdi...