Şimdi Ara

Beşiktaş'ın Turu Geçmesi Çok Zor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

quote:

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

Turu gecemezsek 1 haftalik ban.

şöyle alalım kanka seni.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103939125&p=1#103939125

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

şöyle alalım kanka seni.

tuttum kanka seni.

• quote:

quote:

quote:

şöyle alalım kanka seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Arsenal Liverpool tothennam atamamis o ilk gölü brudge mu atacak karşısında wasterlo yok bu rakip takim taraftarlarının boyle saçma sapan yorumlarında sıktı iyice mac öncesi yarin giyin brudge firmanızı izleyin maçı kafa utulemeyin surekli

Ben ne yazdım yukarda? Beşiktaşın turu egçmesini isterim ama mantık kurmak lazım. Ayrıca bu işler isme göre olmuyor Arsenal Tothennam Liverpool kağıt üzerinde büyük gözüküyor ama Brugge şuan iyi top oynuyor. Ayrıca Tothennam Liverpool ile Brugge 'ın isteği farklı. Brugge UEFA'yı ister takar diğerleri gbi değil.

Tabi arsenal sampiyonlar ligini istemiyordu zaten Liverpool uefayi istemiyordu tothennamda grup liderliğini istemiyodu hepsini anlarımda bu takimin 70000 taraftar önünde 2 gol atabilecegini düşünmek bunu anlamıyorum. Futboldur 10 kişi kalırız girmeyince girmez vs herşey mümkün ama normal şartlarda biz bu takıma en az 3 atar yollariz merak etme sen. Göstermelik tur atlamizi isterim geyiklerini bırakın kimse inanmiyor

3 atarı bilmişsin de kimin atacağını bilememişsin

• quote:

Arsenal Liverpool tothennam atamamis o ilk gölü brudge mu atacak karşısında wasterlo yok bu rakip takim taraftarlarının boyle saçma sapan yorumlarında sıktı iyice mac öncesi yarin giyin brudge firmanızı izleyin maçı kafa utulemeyin surekli

• Bizim meselemiz bu işte. 2 maç kazanınca kendimizi çok büyük görüyoruz. Beşiktaş bu sene gerçekten güzel oyunlar oynadı ama futbol kültürümüzün olmayışı önünde sonunda ortaya çıkıyor. O eziklediğiniz Belçika takımlarının bile bir ekolü var. Adamları hiçbir zaman ruhsuz, plansız, bir oyuncuya bağlı göremezsiniz. Genç ve tecrübesiz bile olsalar ne oynayacaklarını bilirler. Biz ise büyük paralar harcayarak bir yerlere geleceğimizi sanarız ve çok yakın aralıklarla Tromso, Young Boys gibi facialar yaşayıp eleniriz. Hem de tecrübesiz, oyuncu kalitesi olarak zayıf takımlar olmalarına rağmen oyun olarak da ezilerek eleniriz. Bu kadar karaktersiz bir futbol kimliği bize hiç yakışmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ne yazdım yukarda? Beşiktaşın turu egçmesini isterim ama mantık kurmak lazım. Ayrıca bu işler isme göre olmuyor Arsenal Tothennam Liverpool kağıt üzerinde büyük gözüküyor ama Brugge şuan iyi top oynuyor. Ayrıca Tothennam Liverpool ile Brugge 'ın isteği farklı. Brugge UEFA'yı ister takar diğerleri gbi değil.

Tabi arsenal sampiyonlar ligini istemiyordu zaten Liverpool uefayi istemiyordu tothennamda grup liderliğini istemiyodu hepsini anlarımda bu takimin 70000 taraftar önünde 2 gol atabilecegini düşünmek bunu anlamıyorum. Futboldur 10 kişi kalırız girmeyince girmez vs herşey mümkün ama normal şartlarda biz bu takıma en az 3 atar yollariz merak etme sen. Göstermelik tur atlamizi isterim geyiklerini bırakın kimse inanmiyor

70.000 taraftar olunca noluyor karşı takım futbol oynamayı bırakıp topu size hediye edip gol mü yiyor? Brezilyayı dünya kupasında kaç bin taraftarının önünde kendi evinde 7 ledi almanya daha ötesi varmı

Yarin görürsün ne olduğunu 70000 taraftar var 70000 Beşiktaş taraftarı var ikisi farklı şeyler.

O değilde öve öve bitiremediğin 70 bin, sahaya girdi yine golü yiyince, daha BJK nin maçı çevirmesi için gerekli zaman varken kendi oyuncusunu yuhalamaya başladı.

Bi de yukarıda yazdıkların var, yok Arsenal gol atamamış da Brugge kimmiş ki atıcak, yok 3 atar göndeririz v.s.. Yerinde olsaydım bi daha foruma girmeye yüzüm olmazdı, hadi kal sağlıcakla.

• birşey biliyozda konuşuyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

cok sagol kardesim, zengin cocugu kacirip fidye istedim full brugge a basacam yarin.

umarım yapmışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

Bilc necipi stoperde oynatarak ne yapmaya calisiyo anlamak guc. Cocuk bir macta patliycak .kacisi yok. Umarim bruge maci olmaz. gerek bu sitede gerek sosyal medyada turu cok rahat gecicekmisiz gibi hava var. Wolfburg gelmesin falan .cekbi dinipro . Bende turun sikintinda oldugunu dusunuyorum. Umarim yaniliriz rahat bir tur olur.

Uzucu yav. Halbuki golude ilk bulmusuz yazik. Buda liverpolu eledikdiye .... kalkan kitlete ders olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

cok sagol kardesim, zengin cocugu kacirip fidye istedim full brugge a basacam yarin.

umarım yapmışsındır.

Evet su anda Beyaz saraydan yaziyorum obamadan 3 aylik pesin kiraladim kacirdigim cocukta benle geldi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.