Şimdi Ara

Beşiktaş'ın Turu Geçmesi Çok Zor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

quote:

quote:

Arsenal Liverpool tothennam atamamis o ilk gölü brudge mu atacak karşısında wasterlo yok bu rakip takim taraftarlarının boyle saçma sapan yorumlarında sıktı iyice mac öncesi yarin giyin brudge firmanızı izleyin maçı kafa utulemeyin surekli

Ben ne yazdım yukarda? Beşiktaşın turu egçmesini isterim ama mantık kurmak lazım. Ayrıca bu işler isme göre olmuyor Arsenal Tothennam Liverpool kağıt üzerinde büyük gözüküyor ama Brugge şuan iyi top oynuyor. Ayrıca Tothennam Liverpool ile Brugge 'ın isteği farklı. Brugge UEFA'yı ister takar diğerleri gbi değil.

Tabi arsenal sampiyonlar ligini istemiyordu zaten Liverpool uefayi istemiyordu tothennamda grup liderliğini istemiyodu hepsini anlarımda bu takimin 70000 taraftar önünde 2 gol atabilecegini düşünmek bunu anlamıyorum. Futboldur 10 kişi kalırız girmeyince girmez vs herşey mümkün ama normal şartlarda biz bu takıma en az 3 atar yollariz merak etme sen. Göstermelik tur atlamizi isterim geyiklerini bırakın kimse inanmiyor

70.000 taraftar olunca noluyor karşı takım futbol oynamayı bırakıp topu size hediye edip gol mü yiyor? Brezilyayı dünya kupasında kaç bin taraftarının önünde kendi evinde 7 ledi almanya daha ötesi varmı

Hemen UEFA'yı arıyorum deplasmanda fazla gol kuralını kaldırsınlar.

• Beşiktaş, club brugge eleyemez ise zaten kupadan bahsetmesin...Arkadaşlar rakibe saygı duymak gerekir fakat fazla saygı duyup devleştirmek yersiz

Beşiktaş'a şimdiden başarılar Allah yardımcıları olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arsenal Liverpool tothennam atamamis o ilk gölü brudge mu atacak karşısında wasterlo yok bu rakip takim taraftarlarının boyle saçma sapan yorumlarında sıktı iyice mac öncesi yarin giyin brudge firmanızı izleyin maçı kafa utulemeyin surekli

Ben ne yazdım yukarda? Beşiktaşın turu egçmesini isterim ama mantık kurmak lazım. Ayrıca bu işler isme göre olmuyor Arsenal Tothennam Liverpool kağıt üzerinde büyük gözüküyor ama Brugge şuan iyi top oynuyor. Ayrıca Tothennam Liverpool ile Brugge 'ın isteği farklı. Brugge UEFA'yı ister takar diğerleri gbi değil.

Tabi arsenal sampiyonlar ligini istemiyordu zaten Liverpool uefayi istemiyordu tothennamda grup liderliğini istemiyodu hepsini anlarımda bu takimin 70000 taraftar önünde 2 gol atabilecegini düşünmek bunu anlamıyorum. Futboldur 10 kişi kalırız girmeyince girmez vs herşey mümkün ama normal şartlarda biz bu takıma en az 3 atar yollariz merak etme sen. Göstermelik tur atlamizi isterim geyiklerini bırakın kimse inanmiyor

70.000 taraftar olunca noluyor karşı takım futbol oynamayı bırakıp topu size hediye edip gol mü yiyor? Brezilyayı dünya kupasında kaç bin taraftarının önünde kendi evinde 7 ledi almanya daha ötesi varmı

Yarin görürsün ne olduğunu 70000 taraftar var 70000 Beşiktaş taraftarı var ikisi farklı şeyler.

Gördük Liverpool maçında 70.000 BJK taraftarını. Geçiniz kardeşim o hikayeleri Türkiye'de taraftar profili hepsi aynı. Maç başı bir 3 lü sonra ara ara etkili marşlar.

Ama genelde sus pus. Birde mesela maçı kaybediyorsan yada elenceksen ümit yoksa aynı Liverpool maçında golü atana kadar, sus pus otururlar. Sonra bir gol olur gaza gelirler bir anda bağırırlar 2-3 dk yine susarlar. Türkiye'de taraftarlar hepsi aynı bikere hepsi maç başı üçlü yapıyor ordan belli aynı tip oldukları.

Ama bazı istisnalar var bazı maçlarda gerçekten bağırıyo gs bjk fb taraftarları ama taraftar dediğin her maç bağırır. Dünyada en iyi taraftarlar Dormund, Arjantin ligleri yunan ligleri vs.

sallamak kolay tabi maçı izlediğini bile düşünmüyorum ki ben o maça gittim ve gittiğim maçlar Arasında taraftarın en etkili olduğunu gördüğüm maçtı neredeyse şakamısınız nesiniz yapmayın gülerler buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok artık. Club Brugge, Beşiktaşın "B" sine bile rakip olamaz. Evire çevire yeneceğiz onları burda

• Ortalama altı iq+olayları sadece tek bir açıdan analiz edebilme+taraftar içgüdüsü=bu konudaki saçmalamacalar

• dostum bu kadar karamsar olmayın. Vesterlo maçını izleyip incelediğin kadar kazandığı hatta iyi oynayıp kkazanamadığı maçlarıda incelesen dahaiyi bir fikire varabilirsin. bruge deplasmanında beraberlik golüne kadar sahada bruge yoktu. beşiktaş geri yaslandı hatayı yaptı. oradan puanla yada puanlarla dönmek içten bile değilken buradabu kadar ümitsiz olma nedenini anlayamadım belkide ben yanlış düşünüyorum olabilir. sonuç olarak kartal en iyi şekilde ülkeyi temsil edecektir inşş.
  • Gereksiz bir arkadaşın, gereksiz bir konusu olmuş
  • Gece buralar karışacak.

• Beşiktaş 3-0 brugge. Demba Ba şov var bugun

• Verstelo mı ne kim la ? Ona bakarsak beşiktaşta 5-1 yendi. Gece gelin görüşelim

• Kardeş nickinide al git. @Sitroen Saxo

• Beşiktaş bugün Brugge'ü rahat eler.

Fakat çeyrek finalden ötesi muamma. Üst tura çok çetin takımlar kalıyor. Liverpool performansı yine başarılı gelir umarım orada.

• Diğer takım taraftarına desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Insandan insana fark var. Bu gece Beşiktaş arması için değil Türkiye bayrağı için savaşıcaz emin olun

• Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    Aç bak Alex Ferguson Beşiktaş taraftarı için ne söylemiş uğraşamayacağım youtube link için :)
  • Oncelikle yazima baslamadan once kara kartallara can-i gonulden basarilar diliyorum. Umarim bu sezon ulkemize kupayi getirirler. Bunu basarabilmek icin de ilk adim olarak Club Brugge'u gecmemiz gerekiyor. Peki nasil tur atlariz? Neleri yapip neleri yapmamaliyiz?

Besiktas takim yapisi geregi bir Fenerbahce veya Galatasaray gibi oyunu rolantiye alip, sakin bir sekilde 50-60 dakika gol kovalayacak bir takim degil. Bu yuzden orta sahada, evinde oynamanin verdigi avantaja da dayanarak olabildigince usta ayaklarla maca baslamak ve topun bizde kalmasini saglamak ilk amacimiz olmali. Besiktas icin ilk macta 2-1'lik skora uzulmemizin baslica sebebi siyah beyazlilarin oynanan oyunun karsiligini alamamis olmasiydi. Bu karsilasmada ozellikle skora katki verecek oyuncular iste bu yuzden cok onemli. Brugge ekibi cok kosan, birkac etkili ayagiyla da gol arayan bir ekip. Fakat sunu goz ardi etmemeliyiz, ilk etapta buraya gol bulmaya gelmeyecekler. Yani zaten ilk yarim saatte sahneyi Besiktas'a birakacaklar, daha sonra gol de dusunecekler. Bu yuzden baskili baslayip bir de gol bulabilirsek erkenden, avantaji ele gecirmis oluruz. Besiktas 1-0'dan sonra gol yese dahi 2-1, hatta 3-1'i rahatlikla bulabilir. Bu yuzden de erken gol cok cok onemli. Liverpool macindaki gibi ilk basta yemeyelim sonra atalim dusuncesi bence bu karsilasmada cok da tutmayacak bir taktik gibi gozukuyor. Brugge'a karsi ustunlugu ele geciremezsek ozellikle 2. yaridan itibaren gol bulma sanslari oldukca yuksek.

Besiktas'in daha once de belirttigim gibi dezavantaji iki kulvarda birden gitmenin verdigi mental ve fiziksel yorgunluk. Bu yuzden ozellikle boyle karsilasmalarda, bu havayi daha once solumus oyuncularin varligi da oldukca kritik. Fenerbahce'de Kuyt'in Galatasaray'da Sneijder'in Avrupa maclarinda veya derbilerde sazi ele almalari, tecrubelerinin sagladigi avantajdan kaynaklaniyor.

Lafi cok uzatmadan tekrardan Besiktas'a bol sans diliyorum. Haydi kartalim, daha once bunlarin aga babalarini gectin sen, Brugge sana viz gelir tiris gider.

kaynak: 22adam.blogspot.com.tr

• İnşallah beşiktaş kazanır ve turu geçer,bir fenerbahçeli olarak gönülden destekliyorum
  • quote:

Çok talihsiz bi yorum olmuş kanka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Arkadaşlar geçen Club Brugge Vesterlo maçını izledim, adamlar gerçekten istedikleri zaman çok güzel top oynuyorlar. Süper goller süper şutlar attılar o maçta 3-1 kazandılar. İlk maçta 1-1 den sonra nasıl bastırdıklarını nasıl oynadıklarınıda gördük. Bence bu takım çok tehlikeli ve çok istekli gelcekler buraya tur için.

Düşünün ilk golü onlar attığı zaman Beşiktaş'a 2 gol gerekcek ve ister istemez defansta açık vercekler paniklicekler. Zaten 2. golüde bulursa Brugge iş tamamen biter. Gönlük ülkemin takımı Beşiktaş'tan yana ama mantığım çok zor diyor turu geçmesi.

Tespitlerin çok doğru, Brugge takımının Liverpool gibi adı yok, arkadaşları bu yanıltıyor, çok kaliteli bir takım,

Beşiktaş'ı eleyecekler, maçtan sonra güncelleriz.

Güncelleyelim, biz bir şey yazıyorsak olur, bunlar hep tecrübe.

• quote:

quote:

quote:

Ağır fail olmuşsun kanka . Bu kadar rakibe saygısızlık, bu kadar hor görürsen böyle rezil olursun işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

Turu gecemezsek 1 haftalik ban.

şöyle alalım kanka seni.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.