Şimdi Ara

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Soma İçin Özel Maç Yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulübümüz ile Fenerbahçe Spor Kulübü, Soma'daki maden kazası sonrasında yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla, özel bir maç organiza edilmesi konusunda karşılıklı olarak anlaşmaya varmıştır.

Müsabakanın oynanacağı tarih önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Beşiktaş JK

• Umarım biz kazanırız Hazırlık maçında yenelim bari
  • Kulübümüz ve Beşiktaş Kulübü, Soma'da meydana gelen, ülkemizi yasa boğan elim kazada hayatlarını kaybeden madencilerimizin aileleri için ortak bir karar almış bulunmaktadır.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Yönetim Kurulları; Fenerbahçemiz ile Beşiktaş Futbol Takımının karşılaşacağı, geliri şehit madencilerimizin ailelerine bağışlanacak, özel bir maç organize edilmesi konusunda anlaşmaya varmışlardır.

Özel maça dair tüm ayrıntılar, ilerleyen günlerde yapılacak ortak bir basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Bu vesile ile maden faciasında yaşamını yitiren emekçilerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve ülkemize sabır diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU
  • inşallah izmirde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmir'de olur inşallah.Lys'den sonra olursa gideceğim mutlaka.Muhtemelen ağustos'da olur.

• Oh be derbi derbidir derbi izleyeceğiz

• birader ne derbisinden bahsediyosunuz siz ya ? muhtemelen berabere bitecek amaç futbol değil ki yedek takımlar çıkarlar oynarlar bitirirler maçı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke stsl yabancı-yerli karması maçı olsaydı. Manyak izleyici çekerdi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah abu dabi de yaparlar hadi bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Keşke stsl yabancı-yerli karması maçı olsaydı. Manyak izleyici çekerdi.

Ben 9-10 yaşlarımdayken yanlış hatırlamıyorsam terör olayları sebebiyle bir özel maç düzenlenmişti. BJK-FB karmasına karşı GS-Zeytinburnu karması oynamıştı. (4 İstanbul takımı)

Yine böyle birşey organize edilebilir. Galatasaray ve Trabzonspor davet edilirlerse mutlaka olumlu yanıt vereceklerdir.
  • Bu çocuk dünden beri aklımdan çıkmıyor. Sünnet olacakmış sünnet davetiyeside babsının cebınden çıkmış. Üzerinde forması çok acayıp oldum ya
     Beşiktaş ile Fenerbahçe, Soma İçin Özel Maç Yapacak

• İlhan Ekşioğlu: "Şahsi fikrim ‪‎Soma‬ için ebedi dostumuz Beşiktaş ile yapacağımız maçta takımlar birleşip karışık oynamalı"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

İlhan Ekşioğlu: "Şahsi fikrim ‪‎Soma‬ için ebedi dostumuz Beşiktaş ile yapacağımız maçta takımlar birleşip karışık oynamalı"

Emre'yle Tolga adam alışsınlar
  • Çok güzel bir düşünce.
  • evet derbi izleyeceksiniz,tebrikler.

İki klübede gösterdikleri tutumdan dolayı kendi adıma teşekkürü borç bilirim
  • arkadaşlar siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? keşke açmasaydım konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Atletico Madrid - Galatasaray

Fenerbahce - Besiktas

herkes klasmanına göre işte. biz şl finalistiyle oynarız kardeşler de kendi aralarında takılsınlar.

Arda atletico da oynamasaydı anca benimkiyle oynardınız.

• Böyle bir konuda bile silmek zorunda kaldığım mesajlara bak. Gerçekten utanıyorum artık geldiğimiz noktadan.
  • Şu konuda bile saçma sapan tartışabiliyorsunuz ne biçim insanlarsınız siz. Düşünce çok güzel iki takımıda tebrik ederim ayrıca Galatasaray ve Atletico Madrid'e de helal olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.